Citan-tila-auto | Varustelu & tarvikkeet | Mercedes-Benz
Citan-pakettiauto

Juuri mitä tarvitset: varusteet ja tarvikkeet Citan-tila-autoosi.
.

Lukuisat varusteet yhdellä silmäyksellä.

 1. Varustepaketit
 2. Sisätila

  Säilytyslokero kojelaudassa

  Kojelaudan kannellinen ja käytännöllinen säilytyslokero tarjoaa runsaasti tilaa, jotta voit pitää päivittäin tarvitsemasi tavarat, kuten älypuhelimen, tabletin, lompakon tai avaimet, helposti käden ulottuvilla ajon aikana

  Lisävaruste.
  Citan-tila-auto, säilytyslokero kojelaudassa

  Kyynärnoja, jossa säilytyslokero

  Kyynärnoja, jossa on tilava säilytyslokero, on sijoitettu kuljettajan ja etumatkustajan istuimien väliin. Kun säilytyslokero on suljettu, käden voi laskea mukavasti pehmeälle nojalle.

  Citan-tila-auto, kyynärnoja, jossa säilytyslokero

  Nahkainen ohjauspyörä

  Nahkainen ohjauspyörä antaa ohjaamolle arvokkaan ilmeen. Miellyttävä ja hyvin pitävä nahkaverhoilu sekä ergonomisesti muotoiltu ohjauspyörän kehä lisäävät ajomukavuutta tuntuvasti.

  Citan-tila-auto, nahkaohjauspyörä

  Sisävalot LED-tekniikalla

  Etuosan ja takatilan LED-sisävalot valaisevat sisätilat kirkkaasti, jolloin pimeässä on helpompi liikkua. LED-tekniikka vakuuttaa valolähteiden pitkäikäisyydellä ja vähäisellä sähkönkulutuksella.

  Citan-tila-auto, sisävalot LED-tekniikalla


 3. Ulkopuoli
 4. Mukavuus

  Peruutuskamera

  Peruutuskamera näyttää suoraan auton takana olevan alueen ja voi parantaa näkyvyyttä pysäköinnin ja auton siirtelyn yhteydessä erityisesti ahtaissa liikenneolosuhteissa. Lisäksi kamera helpottaa matalien esineiden havaitsemista auton takana olevalla alueella.

  Citan-tila-auto, peruutuskamera

  Peruutuskamera sisätaustapeilinäytöllä

  Peruutuskamera näyttää suoraan auton takana olevan alueen sisätaustapeilissä olevalla näytöllä. Se lisää näin turvallisuutta pysäköitäessä ja autoa siirreltäessä – erityisesti ahtaissa liikenneolosuhteissa – ja voi auttaa välttämään auton vaurioita.

  Lisävaruste.
  Citan-tila-auto, peruutuskamera sisätaustapeilinäytöllä

  Kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys

  Sähkökäyttöinen istuinlämmitys lisää istuinmukavuutta ja hyvinvointia kylminä vuodenaikoina lämmittämällä kylmät istuimet heti päälle kytkemisen jälkeen.

  Citan-tila-auto, istuinlämmitys kuljettajalle ja etumatkustajalle

  Kuljettajan istuin korkeussäädettävä ristiseläntuella

  Ristiselän tuella varustettu korkeussäädettävä kuljettajan istuin mahdollistaa ergonomisen ja selälle ystävällisen istuma-asennon. Istuimen selkänojan pituuden ja kallistuksen lisäksi voit muuttaa istuinkorkeutta tarpeidesi mukaan ja säätää yksilöllisesti lannerangan tuen.

  Citan-tila-auto, kuljettajan istuin korkeussäädettävä ristiseläntuella

  Älypuhelinpidike

  Yleiskäyttöinen älypuhelinpidike mahdollistaa erilaisten mobiililaitteiden käytön autossa. Se on kiinnitetty kuljettajan ulottuville kojelautaan, ja se voidaan mukauttaa joustavasti matkapuhelimeen tai älypuhelimeen, jonka leveys on 57–95 mm.

  Lisävaruste.
  Citan-tila-auto, älypuhelinpidike

  Ulkopeilit sähk. sisäänkäännettävissä ja säädettävissä

  Ulkopeilit ovat sähköisesti säädettävät ja lämmitettävät. Niiden ansiosta säätäminen esimerkiksi kuljettajan vaihdon jälkeen on helppoa ja nopeaa. Ulkopeilien lämmitys ehkäisee ulkopeilien huurtumista tai jäätymistä.

  Citan-tila-auto, ulkopeilit sähk. sisäänkäännettävissä ja säädettävissä
 5. Tekniikka
 6. Turvallisuus

  Aktiivinen jarrutusavustin

  Aktiivinen jarrutusavustin voi auttaa välttämään onnettomuudet edellä ajavien autojen tai tietä ylittävien jalankulkijoiden kanssa tai lieventämään onnettomuuden seurauksia.

  Citan-tila-auto, aktiivinen jarrutusavustin

  Aktiivinen kaista-avustin

  Aktiivinen kaista-avustin havaitsee tahattomat kaistalta poikkeamiset, jolloin se varoittaa sinua ja puuttuu tarvittaessa ohjaukseen. Tämä voi auttaa ehkäisemään onnettomuuksia. Ohjaus on aina sinun hallinnassasi: kun ohjaat, jarrutat tai kiihdytät aktiivisesti, järjestelmä ei puutu ajamiseen.

  Citan-tila-auto, aktiivinen kaista-avustin

  Katveavustin

  Katveavustimen ansiosta ajaminen on sinulle yksinkertaisesti turvallisempaa – erityisesti kaistaa vaihtaessasi. Se havaitsee tutkatekniikan avulla puolestasi alueen, jota ulkopeilit eivät näytä. Tämän ansiosta se voi varoittaa sinua visuaalisesti ja akustisesti mahdollisista sivutörmäyksistä muiden tienkäyttäjien kanssa.

  Citan-tila-auto, katveavustin

  Liikennemerkkiavustin

  Liikennemerkkiavustin helpottaa nopeusrajoitusten ja muiden ohjeiden noudattamista. Se lisää turvallisuutta.

  Lisävaruste.
  Citan-tila-auto, liikennemerkkiavustin

  Kaukovaloavustin

  Kaukovaloavustin kytkee kaukovalot automaattisesti päälle ja pois liikennetilanteen mukaan, jolloin kuljettajan ei tarvitse kytkeä kaukovaloja manuaalisesti. Järjestelmää ohjataan tuulilasin takana olevalla kameralla, joka jatkuvasti rekisteröi liikenteen tapahtumia auton edessä.

  Lisävaruste.
  Citan-tila-auto, kaukovaloavustin

  Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä

  Kolarin sattuessa Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä voi auttaa saamaan kolaripaikalle nopeasti tehokasta apua.

  Citan-tila-auto, Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä
[*] Lisätietoa uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO₂-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa, uusien henkilöautojen polttonesteen kulutusta, CO₂-päästöjä ja sähkönkulutusta koskevassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).

Lorem Ipsum