Erinomainen työskentelyilmapiiri: Citan tila-auto sopii omalle alallesi.

Citan tila-auto: tekijä. Tekijöiltä. Tekijöille.

Citan Tourer: kaupunkien sankari.

Kestävä, monipuolinen, taloudellinen ja täydellisesti kaupunkiajon erilaisiin haasteisiin sovitettu: Citan, kompakti tila-auto.

Taloudellisesti tarkasteltuna Citan kuuluu joka tapauksessa voittajiin: Sen tehokkaissa moottoreissa on BlueEfficiency-tekniikka1, auton käyttöaste on korkea ja huoltovälit ovat pitkät2, minkä lisäksi budjettiasi säästävät houkuttelevat ehdot ja palvelut3. Ja jotta pääset hyvin perille, olemme vielä lisänneet Citan-pakettiin Adaptive ESP® -toiminnon arvokkailla lisätoiminnoilla, kaikissa tilanteissa tehokkaat jarrut ja jopa kuusi turvatyynyä.

Miellyttävien istuimien, erillispyöräripustuksella varustetun hienoviritetyn alustan sekä lisävarusteisen kaksoiskytkinvaihteiston 6G-DCT4 ansiosta Citanilla ajaa erittäin mukavasti, dynaamisesti ja ketterästi.

Citanissa on kaikki, mitä kompaktilta Mercedes-tila-automallilta sopii odottaakin. Vakuutu sen eduista itse ja tule koeajolle.

1

BlueEfficiency-paketti kuuluu vakiovarustukseen kaikkien moottorivaihtoehtojen ja pituuksien yhteydessä. Se ei kuitenkaan ole saatavilla yhdessä kaksoiskytkentävaihteiston 6G-DCT kanssa.

2

Jopa 40 000 kilometrin huoltovälit.

3

Esimerkiksi Mercedes-Benz MobiloVan, elinikäinen liikkuvuusturva Mercedes-Benziltä. Se on voimassa enintään 30 vuotta, kun autoa huollatetaan säännöllisesti valtuutetulla Mercedes-Benz-huoltokumppanilla. Koskee autoja, joiden ensirekisteröinti on tehty aikaisintaan 1.10.2012.

4

Kaksoiskytkentävaihteisto 6G-DCT on saatavilla lisävarusteena malliin Citan 112 [Citan Tourer 112 ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä kuusivaihteiseen käsivaihteistoon ja henkilöautorekisteröintiin (M1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 7,4–7,3/5,8–5,6/6,4–6,2 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 143–140 g/km [*]. Teholuokka: C] sekä malliin Citan 112 [Citan Tourer 112 ilman BlueEfficiency-pakettia yhdistettynä 6G-DCT-vaihteistoon ja henkilöautorekisteröintiin (M1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 147–144 g/km [*]. Teholuokka: C]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.

Kohokohdat.

  1. Mukavuus
  2. Ajonautinto
  3. Taloudellisuus
  4. Monipuolisuus
  5. Turvallisuus
Se tietää, mikä sisätilassa on tärkeää.

Miellyttävässä sisätilassa mukavuus yhdistyy hyödyllisyyteen: Toiminnallisuus ja mukavuus vakuuttavat miellyttävän korkeasta ajoasennosta mataliin ovien reunuksiin, jotka helpottavat autoon nousemista.

Miellyttävässä kuljettajan istuimessa selkää säästävällä sivutuella on hengittävä pinta, se kestää kovaa kulutusta ja sen voi säätää manuaalisesti tarkalleen omiin tarpeisiin korkeussäädettävän ohjauspyörän lailla. Kaikki hallintalaitteet on sijoitettu selkeästi, ja niiden käyttö on yksinkertaista. Helppolukuinen mittaristo parantaa sisätilan ilmettä entisestään. Lisäksi vakiovarusteinen lämmitys- ja ilmastointilaite sekä lisävarusteena saatavat liukuovien sähkötoimiset lasinnostimet edistävät osaltaan miellyttävää ilmanlaatua.

Käytännöllinen säilytyskonsepti tarjoaa paljon toimivaa, mukavasti käsillä olevaa säilytystilaa: hansikaslokeroon mahtuu jopa 8,5 litraa, tuulilasin yläpuolella olevaan vakiovarusteiseen lokeroon 12,6 litraa, ovien säilytyslokeroihin voit säilöä kaksi kertaa 4,1 litran verran tavaraa ja kyynärnojan säilytyslokeroon 8,9 litraa.

Vieläkin tyylikkäämmän sisätilasta saa haluttaessa saatavilla varusteilla sisätilan kromipaketti, sisätilan design-paketti kromi tai sisätilan design-paketti Color.

Työnteon täytyy olla myös ajossa mukavaa.

Citan Tourer -mallin vahvuudet auttavat kaikenlaisten töiden suorittamisessa: kaupungin kapeilla kaduilla hyödyt sen kompaktista kääntyvyydestä, maanteillä tai moottoriteillä voit täysin nauttia sen erinomaisesta vedosta.

Jokin vääntömomentiltaan voimakkaista moottoreista vastaa varmasti vaatimuksiasi. Innovatiivinen BlueEfficiency-tekniikka1 laskee polttonesteen kulutusta ja voi siten parantaa yrityksesi taloudellisuutta. Voimansiirrosta huolehtii tehokkaasti kuusivaihteinen käsivaihteisto.

Kaikki tekniset komponentit on tarkoin mukautettu toisiinsa – esimerkkeinä ohjaustehostin, erillispyöräripustuksella varustetun alustan jousitus ja iskunvaimennus sekä ärhäkkäästi kytkeytyvät levyjarrut etu- ja taka-akselissa. Niiden ansiosta voit nauttia Citanin ketteryydestä aina rentoutuneesti.

Panostus kannattaa. Ennen pitkää.

Mercedes-Benzillä tunnetaan erityistä vastuuta tulevaisuuden liikenteen vastuullisesta ja kestävästä toteuttamisesta. Tämä vastuu kannetaan myös Citan Tourerin osalta. Juuri kaupunkiliikenteessä Citan täyttää kyseiset vaatimukset esimerkillisesti. Modernien moottoreiden ja innovatiivisen BlueEfficiency-tekniikan ansiosta CO2-päästöt ja kulutus ovat alhaisella tasolla.

Myös taloudellisesti Citan kuuluu voittajiin. Siitä pitävät huolen sen houkutteleva hintataso ja alhaiset käyttökustannukset tehokkaan polttonesteen kulutuksen ja jopa 40 000 kilometrin huoltovälien ansiosta.

Paras mahdollinen käytettävyys on meille Mercedes-Benz Van -osastolla yhtä tärkeää kuin sinulle. Siksi myönnämmekin Citanille liikkuvuusturvan Mercedes-Benz MobiloVan2, 3. Citan on siten pitkällä aikavälillä kannattava valinta, joka noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Ajosta toiseen.

Modernit moottorit, sähkötoiminen ohjaustehostin sekä vaihtamisajankohdan näyttö muodostavat perustan taloudelliselle ajamiselle. BlueEfficiency-paketin avulla voit parantaa autosi tehokkuutta entisestään.

Valmis ottamaan kaikki haasteet vastaan.

Citan Tourer ihastuttaa paikasta riippumatta. Siinä on kutsuvan mukavat istuimet ja riittävästi säilytystilaa matkatavaroille, joten se luo parhaat edellytykset miellyttävälle ja turvalliselle ajolle – haluat sitten täyttää kaikki matkustajien toiveet tai nostaa työntekijöidesi motivaatiota matkalla kohti seuraavaa työmaata.

Miellyttävissä istuimissa on selkää säästävä sivutuki sekä hengittävä ja kovaa kulutusta kestävä pinta. Olo on niissä sellainen, kuin Mercedes-Benz-pakettiautolta sopii odottaakin: erinomainen. Korkealaatuisen ja toiminnallisen, monilla käytännöllisillä säilytyslokeroilla varustetun sisätilan ansiosta pitkätkin matkat sujuvat rennosti. Erinomaisen ajomukavuuden lisäksi Citan vakuuttaa jokaiselle istuimelle kuuluvilla kolmipisteturvavyöllä ja turvavyövoiman rajoittimella.

Turvallisuudessa suuri.

Citan on myös turvallisuusasioissa kehityksen kärjessä: siinä on Adaptive ESP®, jarrutusavustin ja lukkiutumattomat ABS-jarrut sekä ärhäkästi kytkeytyvät levyjarrut etu- ja taka-akselissa, joten se vakuuttaa lyhyillä jarrutusmatkoilla – myös sateella. Pyörien erillisripustus pitää alustan luotettavasti kosketuksessa tienpintaan. Lumessa, lumisohjossa tai hiekalla ajettaessa voit kytkeä ASR-luistonestojärjestelmän halutessasi pois päältä.

Korkeudeltaan säädettävät kolmipisteturvavyöt, joissa on kiristimet ja turvavyövoiman rajoittimet, antavat tehokkaan suojan tiukkoihin tilanteisiin. Varoitusvilkut syttyvät hätäjarrutuksessa automaattisesti.

Citanin vakiovarustukseen kuuluvat huomiovalot, mäkilähtöavustin sekä jopa kuusi turvatyynyä. Kuljettajan turvatyyny, etumatkustajan turvatyyny4 sekä ikkunaturvatyynyt4 ja sivuturvatyynyt4, 5 voivat pienentää loukkaantumisriskiä onnettomuustilanteessa. Lisävarusteena on saatavana avustinjärjestelmiä, kuten valo- ja sadetunnistin, rengaspainevalvonta4 ja peruutuskamera, joka näyttää auton takana olevan alueen sisätaustapeilissä.

Lisävarusteena saatavan murto- ja varashälyttimen6 avulla voit varmistaa, ettei houkutteleva Citan joudu vääriin käsiin.

1

BlueEfficiency-paketti kuuluu vakiovarustukseen kaikkien moottorivaihtoehtojen ja pituuksien yhteydessä.

2

Enintään 30 vuotta, kun autoa huollatetaan säännöllisesti valtuutetulla Mercedes-Benz-huoltokumppanilla.

3

Koskee autoja, joiden ensirekisteröinti on tehty aikaisintaan 1.10.2012.

4

Vakiovaruste Citan Tourer -mallissa henkilöautorekisteröinnillä (M1), lisävaruste hyötyajoneuvorekisteröinnillä (N1).

5

Saatavilla etumatkustalle vain yhdessä kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyjen kanssa.

6

Saatavilla vain Citan Tourer -malliin yhdistettynä hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1).

Mukava ja ketterä ajaa.

Mukava Tourer henkilöiden kuljetukseen.

Citan Tourer on mukava henkilöpakettiauto. Lisäksi Citan Tourer ihastuttaa monilla käytännöllisillä säilytystiloillaan, joiden tilavuus on yhteensä jopa 77 litraa.

Citan Tourer -mallin tärkeimmät edut:

  • Mukava henkilöpakettiauto
  • Tarpeita vastaava tavaratilan laajennus ensimmäisen rivin kolmenistuttavalla penkillä, jonka voi kääntää joustavasti alas osissa 1/3 ja 2/3
  • Useita käytännöllisiä säilytyspaikkoja, joiden yhteenlaskettu tilavuus on jopa 77 litraa, esimerkiksi matkustamon lisävarusteinen kattosäilytyslokero, jossa on kolme osastoa, tai matkustamon lattiassa olevat säilytyslokerot

Lisävarusteet sisätilapaketit.

Sisätilan design-paketti Color

Sisätilan design-paketti kromi

Sisätilan koristeompelepaketti punainen

* Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten mukaisessa mittausajossa. Kyseessä ovat "mitatut NEDC-pohjaiset CO2-päästöarvot" täytäntöönpanoasetuksen (EU) 2017/1152 2 artiklan 2 kohdan tai (EU) 2017/1153 mukaisesti. Polttonesteenkulutusarvot on laskettu näiden arvojen perusteella. Käytettäviä testimenettelytapoja koskevien lakimuutosten vuoksi auton rekisteröintiä varten ja mahdollisesti autoveroa varten tarvittavaan auton vaatimustenmukaisuustodistukseen voitu merkitä korkeampia arvoja. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, eivätkä ne ole osa tarjousta, vaan tiedot on tarkoitettu ainoastaan vertailuun erilaisten autotyyppien välillä.

Lorem Ipsum