Citan-pakettiauto | Varusteet ja tarvikkeet | Mercedes-Benz
Citan-pakettiauto, varusteet

Juuri mitä tarvitset: varusteet ja tarvikkeet Citan-pakettiautoosi.

Lukuisat varusteet yhdellä silmäyksellä.

 1. Varustepaketit
 2. Sisätila

  Etumatkustajan istuin kiinteällä selkänojalla

  Kahdenistuttava etumatkustajien penkki tarjoaa ylimääräisen istuinpaikan kolmannelle hengelle matkustamossa. Molemmissa istuimissa on korkeussäädettävät pääntuet ja kolmipisteturvavyöt. Yksiosainen istuintyyny taittuu eteenpäin, joten penkin alla on lisää säilytystilaa.

  Lisävaruste.
  Citan-pakettiauto, etumatkustajan istuin kiinteällä selkänojalla

  Nahkainen ohjauspyörä

  Nahkainen ohjauspyörä antaa ohjaamolle arvokkaan ilmeen. Miellyttävä ja hyvin pitävä nahkaverhoilu sekä ergonomisesti muotoiltu ohjauspyörän kehä lisäävät ajomukavuutta tuntuvasti.

  Lisävaruste.
  Citan-pakettiauto, nahkaohjauspyörä

  Tavaratilan valo LED-tekniikalla

  LED-tekniikkaa oleva tavaratilan valo takaa tavaratilan hyvän valaistuksen. Näin liikkuminen pimeässä helpottuu ja saadaan parempi näkyvyys, kun kuormaa lastataan autoon ja puretaan sieltä.

  Citan-pakettiauto, tavaratilan valo LED-tekniikalla

  Älypuhelinpidike

  Yleiskäyttöinen älypuhelinpidike mahdollistaa erilaisten mobiililaitteiden käytön autossa. Se on kiinnitetty kuljettajan ulottuville kojelautaan, ja se voidaan mukauttaa joustavasti matkapuhelimeen tai älypuhelimeen, jonka leveys on 57–95 mm.

  Lisävaruste.
  Citan-pakettiauto, älypuhelinpidike

  Säilytyslokero kojelaudassa

  Kojelaudan kannellinen ja käytännöllinen säilytyslokero tarjoaa runsaasti tilaa, jotta voit pitää päivittäin tarvitsemasi tavarat, kuten älypuhelimen, tabletin, lompakon tai avaimet, helposti käden ulottuvilla ajon aikana

  Lisävaruste.
  Citan-pakettiauto, säilytyslokero kojelaudassa

  Kyynärnoja, jossa säilytyslokero

  Auton kuljettajan ja etumatkustajan istuimen välissä oleva kyynärnoja, jonka alla on säilytyslokero, tarjoaa lisää käytännöllistä säilytystilaa.

  Citan-pakettiauto, kyynärnoja, jossa säilytyslokero
 3. Ulkopuoli
 4. Mukavuus
 5. Tekniikka
 6. Turvallisuus

  Aktiivinen jarrutusavustin

  Aktiivinen jarrutusavustin voi auttaa välttämään onnettomuudet edellä ajavien autojen tai tietä ylittävien jalankulkijoiden kanssa tai lieventämään onnettomuuden seurauksia.

  Lisävaruste.
  Citan-pakettiauto, aktiivinen jarrutusavustin

  Aktiivinen kaista-avustin

  Aktiivinen kaista-avustin havaitsee tahattomat kaistalta poikkeamiset, jolloin se varoittaa sinua ja puuttuu tarvittaessa ohjaukseen. Tämä voi auttaa ehkäisemään onnettomuuksia. Ohjaus on aina sinun hallinnassasi: kun ohjaat, jarrutat tai kiihdytät aktiivisesti, järjestelmä ei puutu ajamiseen.

  Lisävaruste.
  Citan-pakettiauto, aktiivinen kaista-avustin

  Katveavustin

  Katveavustimen ansiosta ajaminen on sinulle yksinkertaisesti turvallisempaa – erityisesti kaistaa vaihtaessasi. Se havaitsee tutkatekniikan avulla puolestasi alueen, jota ulkopeilit eivät näytä. Tämän ansiosta se voi varoittaa sinua visuaalisesti ja akustisesti mahdollisista sivutörmäyksistä muiden tienkäyttäjien kanssa.

  Lisävaruste.
  Katveavustimen ansiosta ajaminen on sinulle yksinkertaisesti turvallisempaa – erityisesti kaistaa vaihtaessasi.

  Liikennemerkkiavustin

  Liikennemerkkiavustin helpottaa nopeusrajoitusten ja muiden ohjeiden noudattamista. Se lisää turvallisuutta.

  Lisävaruste.
  Citan-pakettiauto, liikennemerkkiavustin

  Kaukovaloavustin

  Kaukovaloavustin kytkee kaukovalot automaattisesti päälle ja pois liikennetilanteen mukaan, jolloin kuljettajan ei tarvitse kytkeä kaukovaloja manuaalisesti. Järjestelmää ohjataan tuulilasin takana olevalla kameralla, joka jatkuvasti rekisteröi liikenteen tapahtumia auton edessä.

  Lisävaruste.
  Citan-pakettiauto, kaukovaloavustin

  Etu- ja taka-akselin rengaspainevalvonta, langaton

  Rengaspainevaroitus valvoo kaikkien neljän renkaan rengaspainetta. Se voi varoittaa kuljettajaa renkaiden painehäviöstä sekä parantaa ajoturvallisuutta ja renkaiden kestoa. Vähäisen painehäviön tai suuremman paine-eron sattuessa järjestelmä varoittaa visuaalisesti.

  Lisävaruste.
  Citan-pakettiauto, etu- ja taka-akselin rengaspainevalvonta, langaton
Ota Citan kumppaniksesi kaupunkiajoon.
Käy tutustumassa lähimmällä jälleenmyyjälläsi tai rakenna oma Citan-mallisi.
[*] Lisätietoa uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO₂-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa, uusien henkilöautojen polttonesteen kulutusta, CO₂-päästöjä ja sähkönkulutusta koskevassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).