Vito Winter 4x4.

Jatkuva neliveto Vitoon nyt vain 990€. 

Etusi jopa 4630€.

Tulkoon oikein pitkä ja luminen talvi. Vito Winter 4x4 automaatti ei lumisadetta säikähdä.

 

Mercedes-Benz Vito Winter 4x4:n ominaisuudet erottuvat edukseen olosuhteiden huonontuessa. Markkinoiden edistyksellisin jatkuva neliveto ja aito 7G-Tronic-automaattivaihteisto pitävät huolen siitä, että matkasi jatkuu huolettomasti, vaikka maata peittäisivät liukkaat lumi- ja jääkerrokset.

Markkinoiden edistyksellisin neliveto.

Vito Winter 4x4 on varustettu seitsemänvaihteisella G-Tronic-automaatilla. Viton nelivedossa moottorin tuottama voima jakautuu jatkuvasti kaikille pyörille, minkä ansiosta Vito 4x4:ssä ei ole ikävää kytkeytymisviivettä. Nelivetoisessa Vitossa voima jakautuu normaalitilassa 45 %:sti etuakselistolle ja 55 %:sti taka-akselistolle.

Liukkaalla talvikelillä elektroninen 4Matic-luistonestojärjestelmä jarruttaa tarpeen mukaan niitä Viton pyöriä, joissa ei ole riittävästi pitoa, ja siirtää voiman niille pyörille, joiden pito on kyseisellä hetkellä paras. Tämä tapahtuu täysin automaattisesti ja vain millisekuntien aikana.

Vakiovarusteena on myös alamäkihidastin (DSR / Downhill Speed Regulation), joka helpottaa ajamista haastavissa alamäissä. Alamäkihidastin on käytettävissä 4-18 km/t -nopeuksissa, ja sitä voi säätää portaattomasti vakionopeudensäätimen viiksestä.

Henkilöauton tuntua nelivetopakun ohjaamossa.

Viton ajoasennon saa säädettyä hyvin samantapaiseksi kuin henkilöautolla ajattaessa. Viton nelivetomalli on rakennettu siten, että sen maavara ei eroa etu- tai takavetomallista. Tämä mahdollistaa ajamisen esimerkiksi autotalliin tai parkkihalleihin.

Vito Winterissä on kellolaitteella varustettu Ebersbächer-lisälämmitin ja Tempmatic-mukavuusilmastointi, jotka takaavat miellyttävät aamut myös vaihtelevissa talvikeleissä. Vakiovarusteisiin kuuluvat sähkölämmitteiset ja säädettävät ulkopeilit. Monitoimiohjauspyörässä tärkeät napit ovat helposti käytettävissä ja koelaudassa on vakiona laadukas audio-radiosoitin.

Winterillä matkanteko on nautinnollista sekä taajamissa että maanteillä. Viton ohjauspyörä kääntyy vaivattoman kevyesti ja on samalla toimiva ja tarkka. Pitkää matkaa maanteillä ajattaessa lisämukavuutta tuo vakiovarusteisiin kuuluva, nopeudenrajoittimella varustettu vakionopeudensäädin. 

Vito Winter 4x4 on pakettiauto, jonka ajo-ominaisuudet kannattaa kokea – lämpimästi tervetuloa koeajolle. Autoja on määräerä, joten toimi nopeasti!

Vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa:

  • Kauko-ohjattava keskuslukitus
  • Tempmatic-mukavuusilmastointi
  • Audio-radiosoitin
  • Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella
  • Ebersbächer-lisälämmitin kellolaitteella
  • Monitoimiohjauspyörä
  • Sähkölämmitteiset ja säädettävät ulkopeilit
  • MobiloVan -liikkuvuusturva 


Vito Winter 4x4 on saatavana kolmella eri koripituudella sekä kahdella eri moottorivaihtoehdolla ja kokonaispainolla (3050kg ja 3200kg). Kampanjahinnat voimassa niin kauan kuin autoja riittää. 

*Vito Winter 116CDI 4x4 A3 A, 3200kg -pakettiauton hinta 54.404,22 € - kampanja-alennus 4.632,24 € = auton kokonaishinta 49.771,98 € (sis. toim.kulut 600 €).

Ennakoitavuutta Huolenpitosopimuksella.

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus on turvallinen ja riskitön ratkaisu, kun haluat huolehtia uuden Mercedes-Benz pakettiautosi kunnosta nyt ja tulevaisuudessa. Huolenpitosopimus turvaa ajoneuvosi ja liiketoimintasi jatkuvan toiminnan. Voit ennakoida ajoneuvon ylläpitokulut sentilleen, jolloin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.