Valmiiina kaikkeen | Mercedes-Benz-pakettiautot

Valmiina kaikkeen.

Mercedes-Benz-pakettiautot.

Sinun pakettiautosi.

Mercedes-Benz-pakettiautomallisto on valmiina kaikkeen mihin sinäkin. Se tarjoaa ratkaisun joka lähtöön, myös tila-autona. Korkea laatu ja edistyksellinen teknologia varmistavat, että työt hoituvat kaikissa olosuhteissa mukavasti ja turvallisesti.

Valitessasi Mercedes-Benzin saat enemmän kuin auton. Pääset hyödyntämään Mercedes-Benz Premium -ratkaisuja alkaen auton rahoituksesta aina sen huoltoon ja ylläpitoon saakka.

Tutustu laajaan mallistoon ja rakenna mieleisesi auto helposti ja nopeasti uudella konfiguraattorilla.

   

Pakettiautot pidemmälle ajateltuina. Ja sinua varten paremmiksi tehtyinä.

Tule mukaan – ja koe, miksi Mercedes-Benz-pakettiautot ajavat edellä myös turvallisuudessa, kestävässä kehityksessä ja infotainmentissa.
Turvallisuus
Turvaa ja mielenrauhaa työpäivään.
Kestävä kehitys
Me huolehdimme jalanjäljestämme.
MBUX
Multimediajärjestelmä, jossa on käytetty tekoälyä.
one

Vito ONE

Vito ONE on ykkösvalinta, kun etsit vahvaa, turvallista ja luotettavaa pakettiautoa. Tarjolla on kolme eri koripituutta ja tilaa jopa kolmelle eurolavalle. Vakiovarustelu sisältää mm. sivutuuliavustimen, kuljettajan turvatyynyn, ilmastoinnin, ECO-Start-Stop -toiminnon sekä MobiloVan -liikkuvuusturvan.

Sprinter ONE

Sprinter ONE on oikea ratkaisu silloin, kun tarvitset enemmän kuljetuskapasiteettia. Se on saatavana neljällä koripituudella ja kolmella kattokorkeudella. Enimmillään tavaratilaa on tarjolla peräti 17 m3. Vakiovarustukseen kuuluu mm. Webasto-lisälämmitin, ilmastointi, sivutuuliavustin, ECO-Start-Stop -toiminto ja MobiloVan-liikkuvuusturva.
worker

Vito Worker

Vito Worker on työn tekijöille. Se soveltuu niin jakeluliikenteeseen kuin työmaa-ajoihinkin ja tekee ajamisesta helppoa ja huoletonta. Monipuolinen vakiovarustelu tarjoaa mm. 9G-TRONIC-automaattivaihteiston, peruutuskameran, kuljettajan ja matkustajan airbagin sekä Audio 30 -multimediajärjestelmän kosketusnäytöllä. Vito Workerin vetomassa on 2 500 kg. Vito Worker on saatavana myös täyssähköisenä eVito-mallina.

Sprinter Worker

Sprinter Worker tekee työpäivästä mukavamman ja turvallisemman. Kattava vakiovarustelu sisältää mm. MBUX-multimediajärjestelmän 7” kosketusnäytöllä, peruutuskameran, vakionopeudensäätimen nopeudenrajoittimella sekä lisälämmittimen käytön kello-ohjauksella. Sprinter Worker on saatavana myös täyssähköisenä eSprinter-mallina.
124RV6

Vito 124R

Vito 124R edustaa pakettiautojen ehdotonta huippua. Siinä on vakiona kaikki mitä voi toivoa ja vähän enemmänkin: kuljettajan ja apukuljettajan mukavuusistuin, LED Intelligent Light System, High beam Assist Plus, aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC, kaistanvalvontapaketti, peruutuskamera, ulkopuolen Sport-paketti ja alumiinivanteet.

Uusi Citan.

Uusi Citan nostaa pakettiautojen ajo- ja käyttömukavuuden uudelle tasolle. Kompakti ulkomuoto kätkee sisäänsä hämmästyttävän suuret ja monipuoliset sisätilat. Vahva varustelu ja lukuisat avustinjärjestelmät maksimoivat puolestaan mielenrauhan ja mukavuuden.  
evans

eVito

Uusi täyssähköinen eVito tarjoaa virtaa jokaiseen päivään. Uuden etuvetoisen eViton mukavuus, turvallisuus ja toiminnallisuus ovat tuttua Vitoa, mutta sähköisenä se on paikallisesti päästötön ja lähes äänetön. Erityisen hyvin se sopii kaupunkikäyttöön. eViton myötä saat käyttöösi kattavan eVans-ekosysteemin, joka sisältää esimerkiksi autosi lataus- ja huoltopalvelut sekä maksuttoman eVans-huolenpitosopimuksen.

eSprinter

Kaupunkiajoon täydellisesti sopiva eSprinter tarjoaa Mercedeksen laadun ja luotettavuuden sähköisessä muodossa. Ajaminen on paikallisesti päästötöntä ja erittäin hiljaista, mutta silti voimaa riittää. Samoin tilaa, jota on peräti 11 m3. eSprinterin myötä saat käyttöösi kattavan eVans-ekosysteemin, joka sisältää esimerkiksi autosi lataus- ja huoltopalvelut sekä maksuttoman eVans-huolenpitosopimuksen.

EQV

Uusi EQV on täyssähköinen kahdeksan hengen tila-auto. Se tarjoaa monipuolista muunneltavuutta sekä ylellisen mukavat oltavat niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Kyyti on hiljaista ja päästötöntä ja mielenrauhan takaa Mercedeksen tinkimätön turvallisuus.

V-sarja

Mercedes-Benz V-sarja on ainoa premium-luokan tila-auto. Se tarjoaa huippuluokan mukavuuden ja turvallisuuden sekä monipuolisesti muunneltavat tilat jopa kahdeksalle hengelle. Erilaisten avustinjärjestelmien ansiosta myös itse ajaminen on tavallista nautinnollisempaa kaikissa olosuhteissa.