Service24h yksityisasiakkaat | Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Service24h

Kellon ympäri: Mercedes-Benz Service24h.

Palautamme sinut raiteille päivin ja öin.

Yksi kulkee aina mukana uudessa autossasi: tunne siitä, että olet turvallisesti liikkeellä. Jos autosi ei kaikesta huolimatta joskus olekaan ajokunnossa, ammattimainen Mercedes-Benz-huolto auttaa sinua pääsemään kohteeseesi.

Olemme aina palveluksessasi.

Saavutat meidät maksuttomasta puhelinnumerosta 00800 1 777 77771 ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä Euroopan laajuisesti (vaihtoehtoisesti radiosi osoitekirjassa olevan MB Contact2 -yhteyden kautta). Mercedes-Benz-huoltoteknikko auttaa sinua ja laittaa autosi useimmissa tapauksissa heti vian ilmenemispaikassa jälleen käyttökuntoon.

Mercedes-Benz Mobilo.

Vakiovarusteinen liikkuvuusratkaisumme Mercedes-Benz Mobilo3 takaa, että pysyt liikkeessä silloinkin, jos Mercedes-Benz-autosi jää tien päälle. Teknisten vikojen, pienten vahinkojen (esimerkiksi avainten katoaminen), onnettomuuksien, ilkivallan ja osien varastamisen yhteydessä saat lähes koko Euroopassa nopeaa ja luotettavaa apua paikan päällä – maksutta ja kellon ympäri.

1

Maksuton. Matkapuhelinverkosta soitettaessa voi aiheutua maksuja. Muista kuin yhdistetyistä Euroopan maista: +3589 817 100 28.

2

Edellytys: radio tehtaalta yhdistettynä käyttövalmiiseen matkapuhelimeen. Kustannuksia koituu ainoastaan matkapuhelinyhteydestä kiinteään puhelinverkkoon.

3

Mercedes-Benz Mobilo on nykyisessä muodossaan voimassa V-sarjan ja X-sarjan malleissa. Mobilo on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.1.2012 alkaen, ensiksi kahden vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen Mobilo uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan. Sprinter-, Vito-, ja Citan- ajoneuvomalleissa toimivat Mercedes-Benz MobiloVan -palvelut nykyisessä muodossaan.