Vie yrityksiä eteenpäin: Vito Tourer.

Lisää mahdollisuuksia.

Vito. Haluaa, pystyy, tekee.

Haluatko olla aina valmis toimintaan? Etkö voi vastustaa uusia haasteita? Teetkö työtäsi määrätietoisesti? Siinä tapauksessa sovit erinomaisesti yhteen Vito tila-auton kanssa. Vito tila-auto vie sinua eteenpäin – tiellä ja menestyksen polulla. Taloudellisuuden ja laadun suhteen se on yhtä esikuvallinen kuin muunneltavuuden ja turvallisuuden osaltakin. Se on yksinkertaisesti ammattimaisten henkilökuljetusten erikoisosaaja – ja hyötyajoneuvojen aidon erikoisosaajan valmistama.

Innovatiivisten avustin- ja turvajärjestelmien avulla ohjaat kohti tavoitteitasi entistäkin turvallisemmin. Vito tila-auto Base, Pro ja Select ovat valittavanasi taka- tai nelivetoisina käyttötarkoituksesi mukaan.

Mercedes-Benz-kumppaneiden tiivis verkosto huolehtii kattavilla huoltopalveluilla Vito tila-autosi vankan luotettavuuden jatkuvasta ylläpidosta. Huolto- ja korjaustöissä voit luottaa Mercedes-Benz-huoltoon. Se tuntee autosi parhaiten. Sen avulla Vito tila-auto pysyy pitkään arvokkaana kumppaninasi.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Kohokohdat.

  1. Laatu
  2. Taloudellisuus
  3. Turvallisuus
  4. Monipuolisuus
  5. Mukavuus
Valmiina kun sinäkin.    

Tarkoituksemme on, että opit pian arvostamaan Vitoa kumppanina. Teemmekin kaikkemme pitkän ja luottamukseen perustuvan suhteen eteen. Toimituksessa saat hienostuneen Mercedes-Benz-laatua edustava auton, joka on menestyksellä suoriutunut 5,5 miljoonasta testikilometristä ja kattavista kokeista. Vito on suunniteltu vastaamaan kaupallisesti käytettävään autoon kohdistuviin koviin vaatimuksiin. Laaja korroosiosuojaus ja kokonaan sinkitty kori takaavat, että Vito on vielä usean vuoden käytön jälkeenkin toimiva käyntikortti yrityksellesi.

Yksi asia on varma: ostamalla Viton saat auton, johon voit luottaa. Se tukee sinua tehtävissäsi kaikkialla korkean käytettävyytensä ansiosta. Meille "Mercedes-Benz Vans. Born to run." ei ole pelkkä motto, vaan lupaus.

Korkea luotettavuus vie eteenpäin.

Säästeliäät resurssien käyttäjät ovat yrityksissä aina tervetulleita kumppaneita. Siksi Vito Tourerissa on kaikki yrityksesi menestykseen tarvittavat taloudellisuusominaisuudet. Mercedes-Benzille ominainen luotettavuus ja pitkäikäisyys ovat esikuvallisia. Niiden ansiosta Vito Tourerisi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit. Erinomainen tuotteen laatu on ylimalkaan tärkein edellytys matalille huolto- ja korjauskustannuksille. Jotta Vito Tourerin hyvä kunto näkyisi päälle päin vuosienkin jälkeen, olemme varustaneet sen huipputasoisella korroosiosuojauksella, muun muassa kokonaan sinkityllä korilla.

Turvaa viimeisen päälle – kaikilla matkoilla.

Vito Tourerin esikuvallisista turva- ja avustinjärjestelmistä hyötyvät kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Esimerkkejä näistä ovat vakiovarustukseen kuuluvat sivutuuliavustin ja Attention Assist -huomioavustin, uusimman sukupolven ajovakauden hallinta ADAPTIVE ESP® sekä jopa 6 turvatyynyä1. B-pylvään QR-koodilla toimivan pelastustarran avulla pelastajat voivat skannata suoraan autokohtaisen pelastuskortin.

Todellinen kohokohta on lisävarusteena saatava COLLISION PREVENTION ASSIST, joka valvoo etäisyyttä edellä ajavaan autoon myös kaupunkien ulkopuolella ja voi varoittaa mahdollisesta törmäyksestä. Pyynnöstä on saatavana peruutuskamera ja ennakoiva matkustajien turvavarustejärjestelmä Pre-Safe®. Jos haluat laajentaa Vito Tourerin turvavarustusta entisestään, lisäturvavarusteista 2 löydät varmasti tarvitsemasi. Kaikkien yhteinen piirre on, että ne tukevat sinua määränpääsi turvallisessa saavuttamisessa.

Lisää mahdollisuuksia.

Mikä määränpääsi onkaan, Vito Tourer tukee sinua sen saavuttamisessa. 3 mallia – BASE, PRO ja SELECT – ovat mukautettavissa täsmälleen sinun ja matkustajiesi tarpeisiin. Kun tarvitset hyvin mukavan auton matkakäyttöön tai hotellikuljetuksiin, Vito Tourer SELECT 2 säädettävällä 3:n istuttavalla penkillä on paras vaihtoehto. Kenties haluat hemmotella matkustajia valolla ja ilmalla ja tilaat lisävarusteena saatavan panoraamakattoluukun. Haluatko erittäin monipuolisen taksiauton tai auton seuralle tai yhdistykselle? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Vito Tourer PRO -malliin. Jos haluat kuljettaa joukkueen suorituspaikalle, funktionaalinen Vito Tourer BASE on ratkaisu.

Auton pituudesta riippuen matkustamoon voi asentaa 2 tai extrapitkän version tapauksessa jopa 3 istuinriviä 2:n ja 3:n istuttavilla penkeillä. 9:n istumapaikan enimmäismäärän saavuttamiseksi voit valita joko 3 istuinriviä matkustamoon (2-2-3-asetelma) tai etumatkustajien penkin eteen ja kaksi 3:n istuttavaa penkkiä taakse. Parasta kaikessa: Vito Tourerin monipuolisuudesta hyödyt myös yksityisillä matkoilla.

On kiehtovaa, kuinka mukava työpaikka voi olla.

Siirrytään työsi mukaviin puoliin: tilavilla sisätiloillaan Vito Tourer huolehtii siitä, että voit tehdä työtäsi hyvällä tuulella. Istuimet vakuuttavat kestävällä kangaspäällysteellä, ja niiden ergonomisella verhouksella istut mukavasti myös pitkillä matkoilla. Lisävarusteena saatava kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys on arvokas lisä kylminä vuodenaikoina. Lisävarusteena saatavalla etumatkustajien kahdenistuttavalla penkillä saat edessä lisätilaa matkustajille.

Sähkömekaanisen ohjaustehostimen ja lisävarusteina saatavien TEMPOMAT-vakionopeudensäätimen, säädettävällä ohjauspylväällä varustetun monitoimiohjauspyörän ja ajotietokoneen avulla ajat työkohteisiin keveästi. Myös lisävarusteena saatavat ilmastointilaite ja ilmastointiautomatiikka auttavat pään pitämisessä kylmänä.

Valinnaiset äänentoistojärjestelmät huolehtivat parhaista mahdollisista ajonaikaisista yhteyksistä ja hyvästä viihteestä, navigointijärjestelmät Audio 40 ja Becker® MAP PILOT3 nopeammasta perille pääsystä. Jos haluat kasvattaa Vito Tourerin arvoa entisestään, tilaa lisävarusteena saatava sisätilan kromipaketti4. Ja koska jokainen menestyvä hanke alkaa hyvistä säilytystiloista, Vito Tourerissa on lukuisia käytännöllisiä säilytyslokeroita.

1

Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny kuuluu kaikkien Vito tila-autojen vakiovarustukseen. Lisäksi on saatavana lisävarusteena rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt edessä tai ikkunaturvatyynyt edessä ja takana.

2

Katso turvallisuuteen liittyvät vakio- ja lisävarusteet sekä www.mercedes-benz.de

3

Navigointijärjestelmä Becker® Map Pilot saatavilla vain Audio 15:n kanssa.

4

Sisätilan kromipaketti kuuluu Vito tila-auton Selectin varustukseen.

Aina apuna.

Pre-Safe®-järjestelmä

Aktiviinen pysäköintiavustin

Automaattiset ajovalot

Kaista-avustin

Collision Prevention Assist

Katveavustin

Yhtä monipuolinen kuin matkasi.

Perille pääsee kuka vain. On päästävä eteenpäin. Siksi Vito tila-autoon on valittavissa kolme vetovahvaa moottorivaihtoehtoa ja vetotapoina taka- tai neliveto. Tarkoituksesta ja paikasta riippuen voit valita autoosi käyttöprofiilin ja halutun ajokäyttäytymisen mukaisen vetotavan.

Lisävarusteena saatava 7-vaihteinen automaattivaihteisto 7G-Tronic Plus pitää ajomukavuuden korkealla ja kulutuksen matalalla tasolla. Myös vakiovarusteisiin kuuluva 6-vaihteinen käsivaihteisto vakuuttaa ketteryyden ja tehokkuuden välisellä tasapainolla. Vetotavasta riippumatta vakiovarustukseen kuuluva sähkömekaaninen ohjaustehostin, mukavaksi säädetty alusta ja erillisjousitus takaavat Vito tila-auton tehokkuuden, sujuvakäyntisyyden ja henkilöauton tasoisen ajomukavuuden.

Mercedes Pro: helpottaa ja tehostaa liiketoimintaasi.

Mercedes Pro on uusi Mercedes-Benz Vans -palvelu, joka sisältää kaikki tämänhetkiset ja tulevat palvelut, ratkaisut ja digitaaliset palvelut päivittäistä liiketoimintaasi varten. Päämäärämme on hyödyntää digitaalisia mahdollisuuksia liiketoimintasi entistäkin tehokkaampaan suunnitteluun.

Mercedes Pro yhdistää kaikki kannaltasi oleelliset palvelut yhdelle verkkopohjaiselle alustalle. Aluksi käytettävissä on valikoituja palveluita, joita laajennetaan jatkuvasti ja mukautetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi. Tavoitteemme on yhdistää tarpeesi ja kehittämämme tulevaisuuden teknologiat sekä integroida nämä älykkäästi päivittäiseen työhösi.