Vito-tila-auto | Mercedes-Benz-pakettiautot

Vito-tila-auto: yhtä monipuolinen kuin matkustajansa.

Menestyksesi vauhdittaja.

Ammattimaisen henkilökuljetuksen erikoisosaaja.

Vito-tila-auton kyytiin mahtuu jopa 8 henkilöä kuljettajan lisäksi. Tähtimerkin keskikokoinen paketti tarjoaa kuitenkin paljon enemmänkin. Kustannustehokkaat voimalinjat edistävät taloudellista menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Kuten Mercedes-Benziltä sopii odottaakin, turvallisuus on varmistettu kehittyneimmillä ajoavustinjärjestelmillä. Uusinta tekniikkaa edustaa myös vakiovarusteena saatava kosketusnäytöllinen Audio 30* -järjestelmä sekä lisävarusteena saatava Audio 40 -navigaatiojärjestelmä. Mercedes PRO liitettävyysratkaisut ovat vakiona, joiden avulla saat Vitoosi digitaalisen maailman.

Kohokohdat.

  1. Liitettävyys
  2. Taloudellisuus
  3. Turvallisuus
Aina yhteyksissä, myös tien päällä.

Vitolla saat digitaalisen maailman helposti mukaasi! Vakiovarusteena saatava audiojärjestelmä Audio 30* kattaa mm. seuraavat ominaisuudet, jotka tekevät työskentelystä ja ajamisesta sekä turvallisempaa että miellyttävämpää:

– Bluetooth® handsfree

– Musiikin suoratoisto
– Älypuhelimen integrointi (Android Auto tai Apple CarPlay)


Tee jokapäiväisestä työstä helpompaa käyttämällä Mercedes PRO connect -palvelua. Ammattimaiset liitettävyys- ja ajokalustoratkaisut yhdistävät yritykset autoihinsa ja voivat näin lisätä tehokkuutta ja tuottavuutta – liikkeen johdossa samoin kuin valvonnassa ja ajokalustonhallinnassa. Lisäksi palvelu mahdollistaa auton tiettyjen toimintojen, kuten lisälämmittimen etähallinnan. 
Kattava lisävarustevalikoima ulottuu auton kommunikaatiosta auton logistiikan kautta aina Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmään1.

(*Ei Vito BASE)

 

Koe oma talousihmeesi.

Vito-tila-auton neljästä dieselmoottorivaihtoehdosta löydät varmasti taloudellisen ratkaisun tehtäviesi suorittamista varten. Mercedes-Benzille tyypillisen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta Vito-tila-autosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit.

Saavuta määränpääsi esikuvallisella turvallisuudella.

Vito-tila-auton esimerkillisistä turva- ja avustinjärjestelmistä voivat hyötyä kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Vakiovarusteisiin kuuluvat sähköinen ajonvakautusohjelma ADAPTIVE ESP, sivutuuliavustin ja vireystila-avustin ATTENTION ASSIST.  Lisäksi vakiovarusteisiin kuuluvat turvatyynyt ja kuljettajan ja etumatkustajan turvavyövaroittimet. Lisävarusteena on saatavilla aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC sekä kaista- ja katveavustin.

1

Kommunikaatiomoduuli (LTE) voi olla toimitusvaikeuksista johtuen väliaikaisesti rajoitetusti saatavilla tietyillä markkinoilla. Mahdollinen toimitusongelma vaikuttaa etenkin Mercedes me tai Mercedes PRO connect -palveluihin, mukaan lukien hätäpuhelujärjestelmä (eCall). Jatkuvasti päivitettyjä tietoja saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjiltä.

Hyvää viihdettä, aina ajan tasalla.

Pyynnöstä saatavat informaatio- ja kommunikaatiojärjestelmät ja niiden lukuisat rajapinnat takaavat parhaat mahdolliset yhteydet ja hyvää viihdettä. Lisävarusteena saatavien Audio 30- ja Audio 40 -multimediajärjestelmien käyttö kosketusnäytöllä on intuitiivista ja mukavaa.

Vito-tila-auto, Audio 40

Audio 40

Vito Mixto, Audio 10

Audio 10

Vito Mixto, Audio 30

Audio 30

Mercedes PRO: helpottaa työarkeasi.

Mercedes PRO on Mercedes-Benz pakettiautoille tarkoitettu nykyaikainen liitettävyyspalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden helpottaa ja tehostaa arkeasi auton kanssa digitaalisilla palveluilla. Tavoitteenamme on yhdistää asiakkaiden tarpeet kehittämiimme teknologioihin ja integroida ne älykkäästi asiakkaiden päivittäiseen työhön.

 

Mercedes PRO connect: digitaaliset tuotteet autoosi..

Tutustu kaikkiin Mercedes PRO connect -tuotteisiin yhdellä silmäyksellä ja tarkista, mitkä ovat saatavilla omaan autoosi

Mercedes PRO connect -ratkaisun osat.

Katso, mistä osista Mercedes PRO connect koostuu ja miten voit niitä käyttää.

Näin aloitat Mercedes PRO connectin käytön.

Täältä löydät hyödyllisiä oppaita sekä kysymyksiä ja vastauksia Mercedes PRO connectin asennuksesta ja käytöstä.

Tässä autossa nautit työstäsi

Vito-tila-auto
[*] Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO2-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa uusien henkilöautojen polttonesteen kulutusta, CO2-päästöjä ja sähkönkulutusta koskevassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).

Lorem Ipsum