Vito Mixto | Mercedes-Benz-pakettiautot

Vito Mixto: moniosaaja vaativiin tehtäviin.

Vie yritystäsi eteenpäin.

Kuljettaa henkilöitä ja tavaraa.

Vito Mixto on tähtimerkin jokapaikanhöylä: sen kyytiin mahtuu jopa 6 henkilöä ja 4,1 m³ tavaraa. Kustannustehokkaat voimalinjat edistävät taloudellista menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Kuten Mercedes-Benziltä sopii odottaakin, turvallisuus on varmistettu kehittyneimmillä ajoavustinjärjestelmillä. Uusinta tekniikkaa edustaa myös vakiovarusteena saatava kosketusnäytöllinen Audio 30* -järjestelmä sekä lisävarusteena saatava Audio 40 -navigaatiojärjestelmä. Mercedes PRO liitettävyysratkaisut ovat vakiona, joiden avulla saat Vitoosi digitaalisen maailman.


*(Audio 10 VitoOne)

Kohokohdat.

  1. Taloudellisuus
  2. Turvallisuus
  3. Liitettävyys
Koe oma talousihmeesi.

Vito Mixton viidestä dieselmoottorivaihtoehdosta löydät varmasti taloudellisen ratkaisun tehtäviesi suorittamista varten. Mercedes-Benzille tyypillisen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta Vito Mixtosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit.

Saavuta määränpääsi. Esimerkillisen turvallisesti.

Vito Mixton esimerkillisistä turva- ja avustinjärjestelmistä voivat hyötyä kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Vakiovarusteisiin kuuluvat sähköinen ajonvakautusohjelma ADAPTIVE ESPr, sivutuuliavustin ja vireystila-avustin ATTENTION ASSIST. Vakiovarusteisiin kuuluvan kuljettajan turvatyynyn lisäksi on saatavana lisävarusteena etumatkustajan turvatyyny, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt etupuolelle. Lisävarusteena on saatavilla aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC sekä kaista- ja katveavustin.

 

Pysy verkottuneena myös tien päällä.

Vitolla saat digitaalisen maailman helposti mukaasi! Vakiovarusteena saatava audiojärjestelmä Audio 30*  sisältää Bluetooth handsfree- sekä musiikin suoratoisto-ominaisuuden ja älypuhelimen integroinnin Android tai Apple CarPlay:n. Tämä tekee työskentelystä turvallista ja miellyttävää– myös helppokäyttöisyyden ansiosta.

*(Audio 10 VitoOne)


Tee jokapäiväisestä työstä helpompaa käyttämällä Mercedes PRO connectia. Kattava lisävarustevalikoima ulottuu auton kommunikaatiosta auton logistiikan kautta aina Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmään1.

1

Kommunikaatiomoduuli (LTE) voi olla toimitusvaikeuksista johtuen väliaikaisesti rajoitetusti saatavilla tietyillä markkinoilla. Mahdollinen toimitusongelma vaikuttaa etenkin Mercedes me tai Mercedes PRO connect -palveluihin, mukaan lukien hätäpuhelujärjestelmä (eCall). Jatkuvasti päivitettyjä tietoja saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjiltä.

Hyvää viihdettä, aina ajan tasalla.

Informaatio- ja kommunikaatiojärjestelmät ja niiden lukuisat rajapinnat takaavat parhaat mahdolliset yhteydet ja hyvää viihdettä. Vakiovarusteena olevan Audio 30 -multimediajärjestelmän käyttö kosketusnäytöllä on intuitiivista ja mukavaa.

*(Audio 10 Vito One)

Vito Mixto, Audio 40

Audio 40

Vito Mixto, Audio 10

Audio 10

Vito Mixto, Audio 30

Audio 30

Mercedes PRO: helpottaa työarkeasi.

Mercedes PRO on Mercedes-Benz pakettiautoille tarkoitettu nykyaikainen liitettävyyspalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden helpottaa ja tehostaa arkeasi auton kanssa digitaalisilla palveluilla. Tavoitteenamme on yhdistää asiakkaiden tarpeet kehittämiimme teknologioihin ja integroida ne älykkäästi asiakkaiden päivittäiseen työhön.

 

Mercedes PRO connect: digitaaliset tuotteet autoosi..

Tutustu kaikkiin Mercedes PRO connect -tuotteisiin yhdellä silmäyksellä ja tarkista, mitkä ovat saatavilla omaan autoosi

Mercedes PRO connect -ratkaisun osat.

Katso, mistä osista Mercedes PRO connect koostuu ja miten voit niitä käyttää.

Näin aloitat Mercedes PRO connectin käytön.

Täältä löydät hyödyllisiä oppaita sekä kysymyksiä ja vastauksia Mercedes PRO connectin asennuksesta ja käytöstä.

[*] Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO2-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa uusien henkilöautojen polttonesteen kulutusta, CO2-päästöjä ja sähkönkulutusta koskevassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).

Lorem Ipsum