Valmiina jokaiseen tehtävään: Vito Mixto.

Vie yrityksiä eteenpäin – tiellä ja menestyksen polulla.

Vito. Haluaa, pystyy, tekee.

Haluatko olla aina valmis toimintaan? Etkö voi vastustaa uusia haasteita? Teetkö työtäsi määrätietoisesti? Siinä tapauksessa sovit erinomaisesti yhteen Vito Mixton kanssa. Vito vie sinua eteenpäin – tiellä ja menestyksen polulla. Taloudellisuuden ja laadun suhteen se on yhtä esikuvallinen kuin joustavuuden ja turvallisuuden osaltakin. Luonnollisesti, sillä se on hyötyajoneuvojen asiantuntijoiden valmistama.

Tehokkailla dieselmoottoreilla se tukee menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Innovatiivisten avustin- ja turvajärjestelmien avulla ohjaat kohti tavoitteitasi entistäkin turvallisemmin. Myös käyttövoimien osalta tarjonta on ainutlaatuinen: Etuveto, takaveto tai jokapyöräveto – voit valita tehtäviisi sopivan.

Mercedes-Benz-kumppaneiden tiivis verkosto huolehtii kattavilla huoltopalveluilla Vito Mixtosi vankan luotettavuuden jatkuvasta ylläpidosta. Huolto- ja korjaustöissä voit luottaa Mercedes-Benz-huoltoon. Se tuntee autosi parhaiten. Sen avulla Vito Mixto pysyy pitkään arvokkaana kumppaninasi.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Kohokohdat.

  1. Laatu
  2. Taloudellisuus
  3. Turvallisuus
  4. Monipuolisuus
  5. Mukavuus
Valmiina kun sinäkin.

 

Tarkoituksemme on, että opit pian arvostamaan Vitoa kumppanina. Teemmekin kaikkemme pitkän ja luottamukseen perustuvan suhteen eteen. Toimituksessa saat hienostuneen Mercedes-Benz-laatua edustava auton, joka on menestyksellä suoriutunut 5,5 miljoonasta testikilometristä ja kattavista kokeista. Vito on suunniteltu vastaamaan kaupallisesti käytettävään autoon kohdistuviin koviin vaatimuksiin. Laaja korroosiosuojaus ja kokonaan sinkitty kori takaavat, että Vito on vielä usean vuoden käytön jälkeenkin toimiva käyntikortti yrityksellesi.

Yksi asia on varma: ostamalla Viton saat auton, johon voit luottaa. Se tukee sinua tehtävissäsi kaikkialla korkean käytettävyytensä ansiosta. Meille "Mercedes-Benz Vans. Born to run." ei ole pelkkä motto, vaan lupaus.

Koe oma talousihmeesi.

Säästeliäät resurssien käyttäjät ovat yrityksissä aina tervetulleita kumppaneita. Siksi Vito Mixtossa on kaikki, millä teet yrityksestäsi taloudellisemman ja sitä kautta menestyvämmän.

Viiden eri dieselmoottorin alhaiset kulutuslukemat takaavat säästeliään matkanteon. Yhtä esikuvallisia piirteitä ovat Mercedes-Benzille ominainen luotettavuus ja pitkäikäisyys. Niiden ansiosta Vito Mixtosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit. Erinomainen tuotteen laatu on ylimalkaan tärkein edellytys matalille huolto- ja korjauskustannuksille.

Jotta Viton hyvä kunto näkyisi päälle päin vuosienkin jälkeen, olemme varustaneet sen huipputasoisella korroosiosuojauksella, muun muassa kokonaan sinkityllä korilla.

Saavuta määränpääsi. Esikuvallisen turvallisesti.

Vito Mixton esikuvallisista turva- ja avustinjärjestelmistä hyötyvät kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Sivutuuliavustin, Attention Assist -huomioavustin, kuljettajan turvatyyny ja etumatkustajan turvatyyny ovat vakiovarusteita henkilöautorekisteröinnin (M1) yhteydessä. Vakiovarustukseen kuuluva uusimman sukupolven ajovakauden hallinta Adaptive ESP® huomioi ajodynamiikan säätelyssä myös auton kuorman. B-pylvään QR-koodilla toimivan pelastustarran avulla pelastajat voivat skannata suoraan autokohtaisen pelastuskortin.

Todellinen kohokohta on lisävarusteena saatava COLLISION PREVENTION ASSIST, joka valvoo etäisyyttä edellä ajavaan autoon myös kaupunkien ulkopuolella ja voi varoittaa mahdollisesta törmäyksestä. Pyynnöstä on saatavana ikkunaturvatyynyt, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle sekä ennakoiva matkustajien turvavarustejärjestelmä Pre-Safe®. Jos haluat laajentaa Vito Mixton turvavarustusta entisestään, lisätarjonnasta löydät varmasti tarvitsemasi. Kaikkien yhteinen piirre on, että ne tukevat sinua määränpääsi turvallisessa saavuttamisessa.

Moniosaaja vaativiin tehtäviin.

Jotkut tehtävät vaativat erityisiä ratkaisuja. Varsinkin siinä tapauksessa, että tavaroiden lisäksi on tarkoitus kuljettaa myös ihmisiä. Siihen tarkoitukseen Vito Mixto sopii täsmälleen. Osittain ikkunoidulla korimallilla, mukavalla sisäänpääsyllä ja mukautuvalla istuinasettelulla jopa 6 henkilölle se yhdistää toiminnallisuuden ja mukavuuden. Lisävarusteena saatava takapenkki on tarpeen vaatiessa irrotettavissa muutamalla otteella.

Auton kolmesta tarjolla olevasta pituusvaihtoehdosta pisin mahdollistaa 2,63 m²:n kuormauspinta-alan käytön istuinpenkin ollessa asennettuna. Lisäetuna ovat suuret oviaukot ja matala kuormauskynnys, jotka helpottavat raskaiden töiden suorittamista ja lisäävät mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta kuormauksen ja kuorman purkamisen yhteydessä.

Tässä autossa nautit työstä.

Siirrytään työsi mukaviin puoliin: tilavilla sisätiloillaan Vito Mixto huolehtii siitä, että voit tehdä työtäsi hyvällä tuulella. Istuimet vakuuttavat kestävällä kangaspäällysteellä, ja niiden ergonomisella verhouksella istut mukavasti myös pitkillä matkoilla. Lisävarusteena saatava kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys on arvokas lisä kylminä vuodenaikoina. Jos tarvitset eturivissä tilaa 2 matkustajalle, voit tilata lisävarusteena etumatkustajien penkin.

Sähkömekaanisen ohjaustehostimen ja lisävarusteina saatavien TEMPOMAT-vakionopeudensäätimen, säädettävällä ohjauspylväällä varustetun monitoimiohjauspyörän ja ajotietokoneen avulla ajat työkohteisiin keveästi. Myös lisävarusteena saatavat ilmastointilaite ja ilmastointiautomatiikka auttavat pään pitämisessä kylmänä.

Lisävarusteena saatavilla olevilla audiojärjestelmillä varmistat parhaat mahdolliset yhteydet ja laadukkaan viihteen matkan ajalle. Audio 40 tai Becker® Map Pilot1 voivat navigointitoiminnollaan viedä sinut nopeammin perille. Jos haluat kasvattaa Vito Mixton arvoa entisestään, tilaa lisävarusteena saatava sisätilan kromipaketti. Ja koska jokainen menestyvä hanke alkaa hyvistä säilytystiloista, Vito Mixtossa on lukuisia käytännöllisiä säilytyslokeroita.

1

Navigointijärjestelmä Becker® Map Pilot saatavilla vain Audio 15:n yhteydessä.

Laajat muokkausmahdollisuudet.

Parhaat menestysmahdollisuudet on sillä, joka saa voimavaransa käyttöön täysimääräisesti. Siksi kolmella eri pituusvaihtoehdolla saatavilla olevan Vito Mixton voi erinomaisesti mukauttaa yksilölliseen tilantarpeeseen. Huolimatta runsaista sisätiloista auton korkeus on vain 1 910 mm1, joten se mahtuu ongelmitta useimpiin talleihin, pysäköintitaloihin, pysäköintihalleihin ja pesuloihin.
Koripituus
Normaali
Keskipitkä
Pitkä
Tavaratilan pinta-ala
Tavaratilan pituus
Tavaratilan tilavuus
 Suurin kuormitus
1,86 m²
2 433 mm
3,1 m³
1 271 kg
2,26 m²
2 678 mm
3,6 m³
1 246 kg
2,26 m²
2 678 mm
3,6 m³
1 221 kg
1

+48 mm kattokaiteen yhteydessä.

Yhtä monipuolinen kuin tehtävänsä.

Täyttä vauhtia eteenpäin. Kolmella käyttövoimalla.

Perille pääsee kuka vain. On päästävä eteenpäin. Siksi Vito Mixtossa on valittavana luokassaan ensimmäisenä pakettiautona 3 käyttövoimaa: Etuveto, takaveto ja jokapyöräveto. Riippuen siitä, mitä aiot tehdä ja missä liikut: Valitse autoosi se käyttövoima, joka sopii käyttöprofiiliisi ja haluamaasi ajokäyttäytymiseen.

Ajon aikana pitää automaattivaihteisto 9G-Tronic1 tai 7G-Tronic Plus1 pitää ajomukavuuden korkealla ja kulutuksen matalalla. Myös vakiovarusteisiin kuuluva 6-vaihteinen käsivaihteisto vakuuttaa ketteryyden ja tehokkuuden välisellä tasapainolla. Minkä käyttövoimaversion sitten valitsetkin: Vakiovarusteinen sähkömekaaninen ohjaustehostin, mukava alustan sovitus ja erillispyöräjousitus takaavat Vito Mixton tehokkuuden, sujuvan käynnin ja ajomukavuuden henkilöauton tasolla.

1

7G-Tronic Plus on saatavilla hyötyajoneuvorekisteröinnin (N1) yhteydessä, 9G-Tronic henkilöautorekisteröinnin (M1) yhteydessä. Molemmat automaattivaihteistot ovat saatavilla taka- ja nelivetoisiin autoihin.

Viimeisen päälle turvallista ajoa.

Vito Mixton laadukkaaseen vakioturvavarustukseen kuuluvat esimerkiksi sivutuuliavustin ja Attention Assist -huomioavustin. Vakiovarusteisiin kuuluvan kuljettajan turvatyynyn lisäksi on saatavana lisävarusteena etumatkustajan turvatyyny1, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt etupuolelle. Haluttaessa saatavana oleva törmäysvaroitin Collision Prevention Assist sekä kaista- ja katveavustin parantavat turvallisuutta.

LED Intelligent Light -järjestelmä

Attention Assist

Sivutuuliavustin

Collision Prevention Assist

Kaista-avustin

Katveavustin

1

Vito Mixto henkilöautorekisteröinnillä (M1) sisältää etumatkustajan turvatyynyn vakiovarusteena.

Mercedes PRO: helpottaa ja tehostaa liiketoimintaasi.

Löydä sopivat ratkaisut Vito-autoosi.
Optimoitu tuki

Optimoitu tuki.

Auttaa säästämään aikaa ja kustannuksia.
Hyödy paremmin suunniteltavista ja aikaa säästävistä korjaamokäynneistä, lyhentyneistä seisonta-ajoista ja suorasta avusta hätätapauksessa.
Lue lisää
Digitaaliset taltioinnit

Digitaaliset taltioinnit.

Ajokaluston tärkeät tiedot aina saatavana.
Ajokaluston tärkeät tiedot, esimerkiksi ajetut matkat, ovat aina nopeasti saatavana.
Lue lisää
Tehokas ajokalustohallinta

Tehokas ajokalustohallinta.

Auton tila- ja sijaintitiedot aina saatavana.
 Paranna ajokalustosi käyttöastetta ennakoivan ja joustavan suunnittelun ja autojesi jatkuvan kokonaiskuvan ansiosta.
Lue lisää
Tehokas ajotavan analyysi

Tehokas ajotavan analyysi.

Pysyvästi matalammat kulutuksen ja seisonta-ajan kustannukset.
Paranna polttoainetaloudellisuutta ja vähennä seisonta-ajasta syntyviä kustannuksia sekä nosta yrityksesi kannattavuutta tehokkaan ajotavan analyysin ansiosta.
Lue lisää
Helpompi kalustokommunikaatio

Helpompi kalustokommunikaatio.

Ajokalustopäälliköt ja kuljettajat suorassa yhteydessä toisiinsa.
 Lisää tuottavuutta ja säästä aikaa interaktiivisen, nopean ja yksiselitteisen kalustokommunikaation avulla.
Lue lisää
Auton etähallinta

Auton etähallinta.

Eräitä auton toimintoja voi ohjata etänä verkkoyhteyden välityksellä.
Ohjaa sekä tarkasta tiettyjä auton toimintoja, mukavasti etänä ja lukitse tai avaa autosi lukitus myös ilman avainta.
Lue lisää
Mercedes-Benz-pakettiautojen dataliitännät

Mercedes-Benz-pakettiautojen dataliitännät.

Tuo Mercedes-Benz-pakettiautot jokaiseen kalustonhallintajärjestelmään.

Hyödynnä Mercedes Pro -palveluun kuuluvat Mercedes-Benz-pakettiautojen dataliitännät Mercedes-Benz-pakettiautojen yhdistämiseksi käytössä olevaan kalustonhallintajärjestelmääsi.

 

Lue lisää
* Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO2-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa uusien henkilöautojen polttonesteen kulutusta, CO2-päästöjä ja sähkönkulutusta koskevassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).

Lorem Ipsum