Sprinter tila-auto | Tekniset tiedot | Mercedes-Benz

Konepellin alla: Sprinter tila-auton tekniset tiedot, mitat ja paino.

Mitat ja painot.

Auton pituus
Kattotyyppi
Sallittu kokonaispaino
Käyttö

Voimakkaasti ja taloudellisesti eteenpäin.

Valitse omasi lukuisista moottoriversioista.

Joka haluaa menestyä, tarvitsee vetoa: Sprinterin eri tehotasoilla saatavilla olevissa tehokkaissa dieselmoottoreissa yhdistyvät voima ja taloudellisuus. 

Kaikki moottoriversiot ovat saatavilla käsi- ja automaattivaihteistolla. Euro 6d- tai Euro VI -päästönormin vaatimukset täytetään SCR-teknologian (Selective Catalytic Reduction) avulla. Kyseinen menettely vähentää typen oksidien päästöjä dieselmoottoreissa johtamalla pakokaasun katalysaattorin läpi ja muuntamalla typpioksidit vesipohjaisen AdBlue®-liuoksen avulla typeksi ja vedeksi.

[*] Lisätietoa uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO2-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa, uusien henkilöautojen polttonesteen kulutusta, CO2-päästöjä ja sähkönkulutusta koskevassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).