Sprinter-pakettiauto | Mercedes-Benz-pakettiautot

Joka suhteessa vakuuttava: Sprinter-umpimalli.

 

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Rakenna oma Sprinter nyt

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Sprinter-umpimalli on vaikuttavan monipuolinen: se on saatavana neljällä koripituudella, kolmella kattokorkeudella ja jopa 17 m3:n tavaratilan tilavuudella.
Sprinterin saat nyt myös etuvetoisena. Siinä on esimerkiksi entistä alhaisempi lähtöhinta, parempi hyötykuorma ja matalampi lastauskynnys verrattuna takavetoisiin autoihin. Kuljettaja hyötyy nerokkaasta näyttö- ja käyttökonseptista sekä modulaarisesta säilytyslokerokonseptista, jotka kummatkin tarjolla olevien multimedia- ja avustinjärjestelmien tapaan ovat tarkasti mukautettavissa omien tarpeiden mukaisiksi.

Kohokohdat.

 1. Tuotekonsepti
 2. Liitettävyys
 3. Toimialakohtaiset ratkaisut
 4. Turvallisuus
 5. Taloudellisuus
Kaunis katsoa ja pätevä työssään.

Sprinter-pakettiauto on jo ulkonäöltään huippuluokkaa: Sen muotoilu noudattaa Mercedes-Benzin nykyaikaista muotoilukonseptia. Myös ohjaamo on muotoiltu uudelleen. Siinä on esimerkiksi älykäs, modulaarinen säilytyskonsepti sekä Keyless Start -toiminto. Tavaratilan saa mukautettua tarkalleen omien vaatimusten mukaiseksi käytännöllisillä lisävarusteilla, joita ovat esimerkiksi paino-optimoitu muovilattia sekä lastattavat pyöränkotelot. Liukuoven askelmassa oleva lavan tuki (lisävaruste) vakauttaa lastia esim. kaarreajossa ja mahdollistaa entistä tehokkaamman kiinnityksen.

Liikkuvuutesi 4.0.

Jotta työ olisi mahdollisimman taloudellista ja mukavaa, Sprinteriin on haluttaessa saatavilla radio sekä multimediajärjestelmiä ja liitettävyysratkaisuja. Tarjonta ulottuu tarpeen mukaan radiosta Bluetooth®-liitännällä ja handsfree-toiminnolla multimediajärjestelmään korkean resoluution kosketusnäytöllä, nopealla kiintolevynavigoinnilla, 3-D-karttanäytöllä ja älypuhelinintegroinnilla. Laitteiden käyttö on juuri sellaista kuin toivot: helppoa ja yksinkertaista. Multimediajärjestelmiä voi käyttää esimerkiksi korkean resoluution kosketusnäytöllä tai monitoimiohjauspyörällä. Kaikki käyttö- ja näyttöelementit ovat hyvin saatavilla ja helposti luettavissa.

Missä kuljetustehtävä, siellä Sprinter.

Sprinter-umpimalli mahdollistaa monenlaista: vaikuttavan muunneltavuuden ansiosta voit konfiguroida autoja aina 5 500 kg:n sallittuun kokonaispainoon asti. Kun valitaan pisin neljästä koripituudesta ja korkein kolmesta kattomallista, Sprinter-umpimallissa on käytettävissä jopa 17 m3:n tavaratilan tilavuus. Tarvittaessa perään voidaan kytkeä jopa 3 500 kg lisää. Lisävarusteet lavan tuki ja verhoillut pyöränkotelot helpottavat monien kuljetustehtävien suorittamista.

 

Turvaa tiesi menestykseen.

Sprinterin vankan perustan luo sen korirakenne, joka on rakenteensa ja materiaaliyhdistelmänsä ansiosta erityisen tukeva. Lisäksi autossa on joukko avustinjärjestelmiä, kuten vakiovarusteinen sivutuuliavustin, aktiivinen jarrutusavustin ja kaista-avustin1. Kolme kameraratkaisua taustapeilinäytöllä varustetusta peruutuskamerasta 360°-kameraan parantavat haluttaessa jo ennestään hyvää näkyvyyttä kuljettajan paikalta. Törmäyksen sattuessa kuljettajan suojana on vakiovarusteinen turvatyyny. Haluttaessa kuljettajalle ja etumatkustajalle on saatavilla viisi muutakin turvatyynyä.

 

Kaikin puolin taloudellinen.

Sprinter osoittaa taloudellisuutensa alusta asti: houkutteleva lähtöhinta ja lukuisat konfiguraatiomahdollisuudet, joiden avulla saat juuri sen, mitä tarvitset. Koska halusimme tehdä hyvästä vieläkin paremman, olemme optimoineet dieselmoottoreidemme kulutusta entisestään. Lisäksi yrityksesi taloudellisuutta parantaa auton noin 50 kg entistä parempi hyötykuorma. Sprinterissä säästeliäs polttonesteen kulutus ja älykkäät toiminnot yhdistyvät kokonaisuudessaan taloudelliseksi liikkumisratkaisuksi.

1

Aktiivinen jarrutusavustin ja kaista-avustin ovat vakiovarusteita autoissa, joiden sallittu kokonaispaino on yli 3 500 kg.

Mukautettavissa lähes mihin tahansa vaatimuksiin.

Koripituus
Normaali
Keskipitkä
Pitkä
Extrapitkä
Kattomalli
Normaali katto
Korkea katto
Superkorkea katto
Tavaratilan pituus enint.
Tavaratilan korkeus enint.
Kuormapinta-ala enint.
Tavaratilan tilavuus enint.
2 607 mm
1 789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2 607 mm
2 079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3 272 mm
1 789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3 272 mm
2 079 mm
5,539 m2
11 m3
4 307 mm
2 009 mm
6,9 m2
14 m3
4 307 mm
2 243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4 707 mm
2 009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4 707 mm
2 243 mm
7,606 m2
17 m3

Nyt uutta: digitaalinen sisätaustapeili.

Digitaalisen sisätaustapeilin ansiosta sinulla on selkeä näkymä auton taakse, vaikka välissä olisi väliseiniä, ovia tai kuormaa. Digitaalisen sisätaustapeilin kamerakuva antaa paremman kuvan suoraan auton takana tapahtuvista liikennetapahtumista ja helpottaa auton siirtelyä ja pysäköimistä.

Tekee raskaasta työstä helpompaa.

Sprinter-umpimalli
 • Keyless Start

  Keyless Start

  Voit käynnistää moottorin helposti napin painalluksella: Keyless Start mahdollistaa moottorin käynnistämisen pelkästään virtalukon start-stop-nappia painamalla.
  Lisätietoja
 • Lokero älypuhelimille, mukana Wireless Charging

  Lokero älypuhelimille, mukana Wireless Charging

  Johdottoman latausjärjestelmän ansiosta mobiilipäätelaitteita, jotka tukevat Qi-standardia 1.2 tai jotka voi jälkiasentaa sitä varten, voidaan ladata helposti keskikonsolin keskimmäisessä ylälokerossa.
  Lisätietoja
 • Ilmastointiautomatiikka Thermotronic

  Ilmastointiautomatiikka Thermotronic

  Ilmastointiautomatiikka Thermotronic säätelee ajon aikana automaattisesti sisälämpötilaa sekä ilmastoinnin voimakkuutta ja ilmansuuntausta ohjaamossa.
  Lisätietoja
 • MBUX-multimediajärjestelmä 10,25 tuuman kosketusnäytöllä

  MBUX-multimediajärjestelmä 10,25 tuuman kosketusnäytöllä

  MBUX-multimediajärjestelmä 10,25 tuumaisella korkean resoluution kosketusnäytöllä tarjoaa mm. nopean kiintolevynavigoinnin, 3-D-karttanäytön sekä älypuhelinintegroinnin.
  Lisätietoja
 • Käännettävä kansi säilytyslokeroille vasemmalla ja oikealla

  Käännettävä kansi säilytyslokeroille vasemmalla ja oikealla

  Vasemmalla ja oikealla kojelaudan ulkopuolella olevat säilytyslokerot käännettävällä kannella tarjoavat ajon aikana turvallisen säilytystilan taulutietokoneille, papereille, avaimille, lompakolle tai muille tavaroille.
  Lisää tietoja
 • Kuljettajan mukavuusistuin

  Kuljettajan mukavuusistuin

  Kuljettajan mukavuusistuimen asentoa pitkittäissuunnassa, korkeutta, kallistusta ja istuinosan pituutta voi säätää kuljettajan yksilöllisten tarpeiden mukaisiksi, ja näin istuin mahdollistaa rennon ajon.
  Lisätietoja

Tutustu nyt Sprinter-pakettiautoon.

Kuvake Jälleenmyyjähaku

Jälleenmyyjähaku

Löydä lähin jälleenmyyjäsi.
Lue lisää
Kuvake Auton konfigurointi

Rakenna oma autosi.

Rakenna juuri sinun tarpeisiisi sopiva auto – helposti ja mukavasti.
Konfiguraattoriin
Olisiko Sprinter uusi työtoverisi?
Käy tutustumassa lähimmällä jälleenmyyjälläsi tai rakenna oma Sprinterisi.
Olisiko Sprinter uusi työtoverisi?
Käy tutustumassa lähimmällä jälleenmyyjälläsi tai rakenna oma Sprinterisi.