Service24h yritysasiakkaat | Mercedes-Benz-pakettiautot
Mercedes-Benz Service24h

Kellon ympäri: Mercedes-Benz Service24h.

Palautamme sinut raiteille päivin ja öin.

Yksi kulkee aina mukana uudessa autossasi: tunne siitä, että olet turvallisesti liikkeellä. Jos autosi ei kaikesta huolimatta joskus olekaan ajokunnossa, ammattimainen Mercedes-Benz-huolto auttaa sinua pääsemään kohteeseesi.

Olemme aina palveluksessasi.

Saavutat meidät maksuttomasta puhelinnumerosta 00800 3 777 77771 Mercedes-Benz MobiloVanille2 tai 00800 1 777 77773 Mercedes-Benz Mobilolle4  ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä Euroopan laajuisesti (vaihtoehtoisesti radiosi osoitekirjassa olevan MB Contact5-yhteyden kautta). Mercedes-Benz-huoltoteknikko auttaa sinua ja laittaa autosi useimmissa tapauksissa heti vian ilmenemispaikassa jälleen käyttökuntoon.

Mercedes-Benz MobiloVan.

Teknisen vian aiheuttaman ajokelvottomuuden yhteydessä vakiovarusteinen onnettomuusapu Mercedes-Benz MobiloVan kattaa useiden palveluiden kustannukset. Esimerkiksi seuraavat: paikan päällä annettava apu, hinaus, vara-auto, taksi, hotelli jne. Lisäksi Mercedes-Benz MobiloVan tarjoaa sinulle ensimmäisten kahden vuoden aikana ensirekisteröinnistä alkaen takuu- ja harkintatakuutapauksissa erityisiä liikkuvuuspalveluita.

Mercedes-Benz Mobilo.

Vakiovarusteinen liikkuvuusratkaisumme Mercedes-Benz Mobilo takaa, että pysyt liikkeessä silloinkin, jos Mercedes-Benz-autosi jää tien päälle. Teknisten vikojen, pienten vahinkojen (esimerkiksi avainten katoaminen), onnettomuuksien, ilkivallan ja osien varastamisen yhteydessä saat lähes koko Euroopassa nopeaa ja luotettavaa apua paikan päällä – maksutta ja kellon ympäri.

1

Maksuton. Matkapuhelinverkosta soitettaessa voi aiheutua maksuja. Muista kuin yhdistetyistä Euroopan maista: +358 9 8171 0029, paikallisverkkomaksu (kiinteään verkkoon soitettaessa muodostuu kustannuksia).

2

Mercedes-Benz MobiloVan toimii kulloinkin voimassa olevassa muodossaan malleissa Sprinter, Vito ja Citan.

MobiloVan on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.10.2012 alkaen, ensiksi 2 vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen MobiloVan uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan.

Mercedes-Benz Mobilo -palvelut koskevat kulloinkin voimassa olevassa versiossaan malleja  V-sarja, EQV,  X-sarja ja T-sarja.

 

3

Maksuton. Matkapuhelinverkosta soitettaessa voi aiheutua maksuja. Muista kuin yhdistetyistä Euroopan maista: +358 9 81 710 028.  (Kiinteään verkkoon soitettaessa muodostuu kustannuksia).

4

Mercedes-Benz Mobilo on nykyisessä muodossaan voimassa  V-sarja, EQV,  X-sarja ja T-sarja -malleissa. Mobilo on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.1.2012 alkaen, ensiksi kahden vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen Mobilo uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan. Sprinter-, Vito-, ja Citan- ajoneuvomalleissa toimivat Mercedes-Benz MobiloVan -palvelut nykyisessä muodossaan.

5

Edellytys: radio tehtaalta yhdistettynä käyttövalmiiseen matkapuhelimeen. Kustannuksia koituu ainoastaan matkapuhelinyhteydestä kiinteään puhelinverkkoon.