MobiloVan | Mercedes-Benz-pakettiautot
Mercedes-Benz MobiloVan

Rajatonta liikkuvuutta: Mercedes-Benz MobiloVan.

Ja matka jatkuu.

MobiloVanin maksuton puhelinpalvelu on avoinna ympäri vuorokauden. Tavoitat meidät puhelinnumerosta 00800 3 777 7777 (varanumero +358 9 8171 0029, paikallisverkkomaksu).

Jopa 30 vuotta huoletonta liikkuvuutta. Pakettiautoille suunnatun Mercedes-Benz MobiloVan -liikkuvuusturvan avulla matkasi jatkuminen on aina turvattu. 

Luotamme autoihimme. Niin paljon, että voit jatkaa Mercedes-Benz MobiloVan -liikkuvuusturvaa jopa 30 vuoteen asti maksutta. Tätä varten riittää, että viet autosi säännöllisesti huollettavaksi valtuutetulle Mercedes-Benz-huoltokumppanille. Sen jälkeen Mercedes-Benz MobiloVan pitenee automaattisesti seuraavaan huoltoon asti – jopa 30 vuoden ajan. MobiloVan-liikkuvuusturvaan voi palata milloin tahansa, myös vaikka viimeisimmästä huollosta olisi kulunut muutama vuosi.

Mercedes-Benz MobiloVan on pakettiautoille suunnattu liikkuvuusturva, joka varmistaa matkasi jatkumisen - jopa 30 vuoden ajan. Ajo Citanilla, Vitolla ja Sprinterillä on jatkossa entistä huolettomampaa, sillä palvelu kattaa kaiken pikaisesta tienvarsiavusta tai taksi- ja hotellikuluista aina vara-autoon asti edellyttäen, että huollatat autosi säännöllisesti valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä.

Markkinoilla on monenlaisia liikkuvuuspalveluita. Mercedes-Benz MobiloVan on kuitenkin jotain erityistä. Autosi pysyy käytännöllisesti katsoen jatkuvasti liikkeellä. Muista myös, että jos joku työntekijöistäsi ajaa yrityksesi autolla, hekin kuuluvat Mercedes-Benz MobiloVan -liikkuvuusturvan piiriin.

  1. Huoltopalvelut

  2. Turvallisuus

1

Mercedes-Benz MobiloVan toimii kulloinkin voimassa olevassa muodossaan malleissa Sprinter, Vito ja Citan.

MobiloVan on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.10.2012 alkaen, ensiksi 2 vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen MobiloVan uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan.

Mercedes-Benz Mobilo -palvelut koskevat kulloinkin voimassa olevassa versiossaan malleja  V-sarja, EQV,  X-sarja ja T-sarja.

 

Voimassaolo Pidentäminen Palaaminen

ensirekisteröinnistä 01.10.2012 alkaen kaikkiin Sprinter-, Vito- ja Citan-malleihin.

seuraavaan erääntyvään huoltoon asti Mercedes-Benz-huoltokumppanilla.

mahdollista milloin tahansa Mercedes-Benz-huoltokumppanilla suoritettavan huollon myötä.

Peruskestoaika 2 vuotta Pidennys huollosta huoltoon jopa 30 vuoden ajaksi ensirekisteröinnistä alkaen
Teknisten vikojen ja korjaamokäyntien yhteydessä hyödyt takuu- ja harkintatakuutapauksissa lukuisista liikkuvuuspalveluista.    Teknisten vikojen yhteydessä hyödyt lukuisista liikkuvuuspalveluista.

Näillä palveluilla pidämme sinut liikkeessä.

Missä autoissa MobiloVan-liikkuvuusturva on voimassa?

Mercedes-Benz MobiloVan on voimassa ilman kilometrirajoitusta kaikissa Citan-, Sprinter- ja Vito-malleissa,1

  • jotka on ensirekisteröity alkaen 01.10.2012,
  • jotka Mercedes-Benz Group AG tai Mercedes-Benzin myyntiorganisaatio on myynyt ja toimittanut voimassaoloalueella
  • ja jotka on käyttöönottohetkellä rekisteröity ja joita käytetään kyseisissä maissa.
1

Huomaa voimassaolevat rajoitukset. Yksityiskohtaista tietoa saat valtuutetuilta Mercedes-Benz-huoltokumppaneilta tai autossa olevasta lisäkäyttöohjeesta. Mercedes-Benz MobiloVan toimii kulloinkin voimassa olevassa muodossaan malleissa Sprinter, Vito ja Citan. MobiloVan on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.10.2012 alkaen, ensiksi 2 vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen MobiloVan uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan. Mercedes-Benz Mobilo -palvelut koskevat kulloinkin voimassa olevassa versiossaan malleja V-sarja, EQV, X-sarja ja T-sarja.

  Palvelut seuraavien yhteydessä: Tekniset viat Korjaamokäynnit takuu- ja harkintatakuutapauksissa
(> 2 työtuntia)1
    2 vuotta ensirekisteröinnistä alkaen, sen jälkeen huollosta huoltoon jopa 30 vuotta Ensirekisteröinti
  Teknikon matkakustannukset vikapaikalle ja sieltä pois. x  
  Apu paikan päällä pienten, enintään 150 euron (sis. alv) arvoisten korjausten yhteydessä (muut materiaalikustannukset renkaiden, akkujen, avaimien sekä käyttöaineiden ja kulutusmateriaalien osalta eivät sisälly korvattaviin kustannuksiin). x  
  Hinaus lähimmän valtuutetun Mercedes-Benz-huoltokumppanin luo. x  
  Taksi / kuljetuspalvelu / julkinen lähiliikenne enint. 75 euron (sis. alv) hintaan asti vikatapauksissa tai korjaamoon/korjaamosta siirtymistä varten. x x
  Auton tuontipalvelu 50 km:n säteellä valtuutetusta Mercedes-Benz-huoltokumppanistasi. x x2
  Vara-auto korjauksen ajaksi, enintään kolmeksi työpäiväksi. Tämä toteutetaan markkinoille tyypillisten ehtojen mukaisesti (esim. omavastuu vuokra-autojen yhteydessä). Vara-auton tyyppi määräytyy saatavuuden perusteella. Muita kustannuksia, kuten käyttöaineita, ei korvata. x x3
  Henkeä kohden enint. 400 euron (sis. alv) arvoinen lento-/juna-/bussilippu meno- ja paluumatkalle sinulle ja matkakumppaneillesi. x  
  Henkeä kohden enint. 400 euron arvoinen hotellihuone aamiaisineen korjauksen ajaksi eli jopa kolmeksi työpäiväksi sinulle ja matkakumppaneillesi. x  
 
1

Koskee korjauksia, jotka suoritetaan uuden auton takuun, valmistusvirhetakuun tai sopimuksen ulkopuolisten palvelujen yhteydessä ja jotka kestävät yli kaksi tuntia. Ota ajoissa yhteys valtuutettuun Mercedes-Benz-huoltokumppaniisi, jotta se voi suunnitella liikkuvuutesi autosi korjaamossa olon ajalle.

2

Mukaan lukien auton hakupalvelu.

3

Vaihtoehtona muille liikkuvuuspalveluille.

Mercedes-Benz MobiloVan ei pysähdy rajalle.

Rajattomasti liikkeellä Euroopassa – koti- ja ulkomaassa.

Tähtää kauas. Autamme sinua saavuttamaan kohteesi.

Mercedes-Benzin huoltoverkko on yksi Euroopan tiheimmistä. Noin 3 000 valtuutettua Mercedes-Benz-huoltokumppania auttavat sinua hätätilanteessa eteenpäin. Olemme apunasi ammattimaisesti ja vuorokauden ympäri.

Mercedes-Benz MobiloVan -liikkuvuusturvan palvelut ovat käytettävissäsi lähes koko Euroopan reiteillä. 1

1

Ei koske merentakaisia alueita.

Albania Great Britain Montenegro
Andorra Greece Netherlands
Austria Hungary Norway
Belgium Iceland Poland
Bosnia & Herzegovina Ireland Portugal
Bulgaria Italy Romania
Croatia Kosovo Serbia
Cyprus (North & South) Latvia Slovak Republic
Czech Republic Liechtenstein Slovenia
Denmark Lithuania Spain
Estonia Luxembourg Sweden
Finland Macedonia Switzerland
France Malta Turkey1
Germany Moldova Ukraine
Gibraltar Monaco  
 
1

Koskee 1.9.2013 tai sen jälkeen tehtyjä ensirekisteröintejä.