Aito vs. plagiaatti yritysasiakkaat | Mercedes-Benz-pakettiautot
Aidot Mercedes-Benz-osat vs. plagiaatit

Aidot Mercedes-Benz-varaosat vs. plagiaatit.

Väärä kuningas. Vitsikästä. Väärennetty varaosa. Ei leikin asia.

Väärennetyt varaosat ovat turvallisuusriski.

Turvallisuutesi on meille ensisijaista. Siksi Mercedes-Benz Group AG toimii johdonmukaisesti tuoteväärennöksiä vastaan. Sillä toisin kuin väärennetyt kellot tai luksuskäsilaukut, varaosaplagiaatit vaarentavat merkin haltijan maineen lisäksi myös asiakkaiden turvallisuuden.

Petollisen aidon oloinen.

Ensikatsomalla aidot ja väärennetyt varaosat näyttävät usein lähes identtisiltä. Niinpä väärennetty varaosa on toisinaan silmämääräisesti mahdotonta erottaa aidosta Mercedes-Benz-osasta – ja silti se voi olla äärimmäisen vaarallinen. Sillä näiden kahden välisellä erolla voi olla hyvinkin vakavia seurauksia turvallisuudellesi. Tämä ilmenee perinpohjaisissa tuotetesteissä, joita Mercedes-Benz Group suorittaa säännöllisesti erilaisille väärennöksille. Tulokset ovat järkyttäviä. Siksi Mercedes-Benzin maailmanlaajuisesti toimiva tiimi tutkii tuotepiratismia ja jäljittää kopioita.

Rikollista toimintaa.

Väärennösbisneksen taustalla on valtava rikollinen teollisuus, joka aiheuttaa suurta taloudellista vahinkoa: väärentäjät eivät maksa veroja tai kiinnitä huomiota työolosuhteisiin, ja he vaarantavat aitojen osien valmistajien tarjoamat työpaikat.

Näin suojelet itseäsi.

Monesti plagiaattia on silmämääräisesti lähes mahdotonta erottaa aidosta osasta, eikä hintakaan ole aina varma kriteeri. Voit kuitenkin kiinnittää huomiota siihen, keneltä varaosia hankit.

  • Luota aitojen Mercedes-Benz-osien osalta valtuutettuun Mercedes-Benz-jälleenmyyjään tai huoltokumppaniin.
  • Ole varovainen, jos vastaasi tulee kyseenalaisia tuotteita tai epäilyttäviä tarjouksia. Plagiaatteja myydään usein internetissä. Räikeät ja aggressiivisesti mainostetut tarjoukset voivat usein olla merkki väärennöksistä.
  • Ilmoita plagiaattitapauksista Mercedes-Benz Group AG:n merkkisuojatiimille. Niin autat meitä torjumaan tuoteväärennöksiä johdonmukaisesti sekä takaamaan sinun ja muiden asiakkaiden turvallisuuden.

Jos havaitset plagiaatteja, pyydämme sinua ilmoittamaan asiasta osoitteeseen dialog@mercedes-benz.com ja merkitsemään viestin aiheeksi ”Merkkisuoja”.

Kiitos yhteistyöstäsi.