Mercedes-Benz-vauriokorjaus

Mercedes-Benz-vauriokorjaus

Jos pakettiautollesi sattuu vahinko, valtuutettu Mercedes-Benz-merkkihuolto auttaa.

Merkkihuollossa pakettiautosi korjaus on parhaissa käsissä.

Jos pakettiautollesi sattuu vahinko, valtuutettu Mercedes-Benz-merkkihuolto auttaa. Henkilöstömme autokorimekaanikoista automaalareihin ja työnjohtajista varaosamyyjiin on saanut merkkikohtaisen koulutuksen, ja osaamista ylläpidetään säännöllisillä lisäkoulutuksilla. Se yhdessä monipuolisen kokemuksen kanssa takaa, että autosi korjaus on varmasti parhaissa käsissä.

 

 

Menetelmillä on merkitystä.

Pakettiautosi sisältää erilaisia turvavarusteita sekä kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Yksi tärkeimmistä turvallisuutta lisäävistä ominaisuuksista on auton rakenne eli kori. Mercedeksesi koritekniikka on kriittinen osa autosi rakenteellista turvallisuutta, joka on kehitetty pitämään matkustajat turvassa mahdollisen kolarin sattuessa. Tämän takia on erittäin tärkeää, että vaurioituneen Mercedeksesi korjaus suoritetaan laadukkaasti, ohjeita noudattaen sekä oikeilla laitteilla ja työmenetelmillä. Vain valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkiliikkeessä voit varmistaa, että autosi on korjauksen jälkeen yhtä turvallinen, kuin se oli ennen vahingon sattumista.

 

 

Kirkkaasti turvallisin.

 

Tuulilasi on osa pakettiautosi turvallisuusvarusteita. Sen lisäksi, että se osaltaan lisää rakenteellista turvallisuutta, sillä on myös tärkeä rooli autosi mukavuus- ja ajoavustimien toiminnoissa. Useat automallimme on varustettu tuulilasin läpi kommunikoivilla tunnistimilla sekä kameralaitteistoilla. Mikäli autoosi asennetaan kolmannen osapuolen valmistama tuulilasi, emme voi taata näiden apulaitteiden moitteetonta toimintaa. Annathan valtuutetun huoltokumppanimme varmistaa, että autossasi käytetään vain aitoa Mercedes-Benz-tuulilasia. Samalla huolehdit siitä, että autosi turvallisuus- ja mukavuustoiminnot ovat asianmukaisessa kunnossa.