Mercedes PRO | Tietoturva
Tietoturva

Sinun tietosi. Meidän vastuumme.

Periaatteemme.

Autamme sinua työpäiväsi optimoinnissa tietojen avulla – hyvin suojattuna ja läpinäkyvästi.
Tiedoista on sinulle paljon hyötyä.

Tiedoista on sinulle paljon hyötyä.

 
Hallinta on aina sinulla.

Hallinta on aina sinulla.

 
Parasta turvaa tiedoillesi.

Parasta turvaa tiedoillesi.

 

Yksityiskohtaista tietoa.1

  1. Tietojen käyttö
  2. Hallinta
  3. Turvallisuus
Tiedoista on sinulle paljon hyötyä.

Aina ajan tasalla omasta autosta.

Tavoitteemme: tehdä työarjestasi Mercedes-Benz-pakettiauton kanssa niin helppoa kuin mahdollista. Reaaliaikaisten tietojen ansiosta sinulla on aina yleiskuva autosi tilasta sekä sijainnista. Lisäksi saat ajantasaisia liikennetietoja, jotta voit suunnitella reitit optimaalisesti.

Auton tila.

Polttonestemäärä, jarrut, rengaspaine ja pesuneste: tiedonsiirron ansiosta sinulla on aina yleiskuva tietyistä autosi tilaan liittyvistä tiedoista. Niinpä voit suunnitella ennakoivasti ja säästää aikaa ja rahaa.

Paikannus. 

Pysy aina kartalla siitä, missä autosi sijaitsee: optimoi kuormitus ja navigoi autoasi paikannustietojen avulla entistäkin tehokkaammin – näin varmistat parhaan mahdollisen koordinoinnin ja ennakoivan reittisuunnittelun.

Auton etähallinta.

Täysi hallinta myös auton ollessa näköpiirin ulkopuolella: tarkasta etäyhteydellä, onko auton ovet ja ikkunat suljettu, ja käytä tiettyjä auton toimintoja verkossa. Näin työntekosi helpottuu.

Hallinta on aina sinulla.

Tietosi kuuluvat sinulle.

Meille Mercedes PRO -palvelussa tietojesi suojaaminen on sydämenasia. Siksi annamme sinun hallita omia tietojasi – kokonaan ja kaikkina aikoina. Kehitämme palveluitamme harkiten. Tietosi pysyvät hallinnassasi ja voit ohjata niiden käsittelyä milloin tahansa.

Tietojen hallinta.

Oikeat tiedot joka työhön: yrityksen omistajana voit antaa työntekijöidesi käyttöön juuri ne tiedot, jotka ovat heidän työtehtäviensä kannalta tarpeellisia. Rooleja ja käyttöoikeuksia koskeva konseptimme tukee sinua yrityksesi tietojen vaivattomassa hallinnassa.

Tietojen kerääminen.

Me Mercedes PRO -palvelussa ymmärrämme, että olosuhteet voivat muuttua. Siksi mahdollistamme sen, että voit aktivoida ja deaktivoida palveluita sekä niihin liittyvän tietojen keräämisen koska tahansa. Jos henkilö tai auto jättää yrityksesi, saat helposti poistettua aikaisemmin kerätyt tiedot.

 

Parasta turvaa tiedoillesi.

Vain sinulle tarkoitettu.

Ymmärrämme, että tietojasi on käsiteltävä äärimmäisellä tarkkuudella. Siksi kehitämme järjestelmiämme korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti. Tietojen tallennus tarkastettuihin palvelinjärjestelmiin, salattu tiedonsiirto sekä todentamismenetelmät ovat itsestäänselvyyksiä.

Todentaminen.

Pääsy tekniseen infrastruktuuriin on aina suojattu kaksivaiheisella vahvistuksella. Tämä kaksinkertainen suoja takaa, että vain valtuutetut henkilöt pääsevät tarkastelemaan tietoja. Jos tietoja yritetään käyttää ilman lupaa, automaattinen seurantajärjestelmämme antaa heti hälytyksen.

Tietojen säilytys.

Palvelimemme sijaitsevat Daimler AG:n keskitetyssä datakeskuksessa sekä sertifioidun kumppanin Microsoftin tiloissa Länsi-Euroopassa, ja ne täyttävät kaikki EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset. Pääset tietoihisi käsiksi koska tahansa. Automatisoidut varmuuskopiointi- ja arkistointiprosessit suojaavat ei-toivotulta tietojen menetykseltä.

Salaus.

Luottamukselliset yritys- ja autotietosi ansaitsevat parhaan suojan. Siksi käytämme kaikille tiedoille lähtökohtaisesti salattuja siirtomenetelmiä. Voit olla varma, etteivät kolmannet osapuolet pääse missään tilanteessa tietoihisi käsiksi.

1

Kommunikaatiomoduuli (LTE) voi olla toimitusvaikeuksista johtuen väliaikaisesti rajoitetusti saatavilla tietyillä markkinoilla. Mahdollinen toimitusongelma vaikuttaa etenkin Mercedes me connect -palveluihin, mukaan lukien hätäpuhelujärjestelmä (eCall). Jatkuvasti päivitettyjä tietoja saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjiltä.

Lisätietoa Mercedes PRO -ratkaisusta.

Lorem Ipsum