Mercedes PRO | Digitaaliset tuotteet autoosi

Mercedes PRO -ratkaisusta tulee Mercedes me connect.

Tutustu nyt yritysasiakkaille tarkoitettuun uuteen digitaaliseen Mercedes me connect -tuotemaailmaan.

Mercedes PRO: digitaaliset tuotteet autoosi.

Pakettiauto on yrityksesi tärkeimpiä työntekijöitä. Mercedes PRO:n liitettävyysratkaisujen avulla pysyt aina ajan tasalla Mercedes-Benz-pakettiautostasi. Näin autosi tärkeät tiedot ja käytännölliset toiminnot ovat koko ajan käytettävissäsi. Tavoitteenamme on tehdä arjestasi entistä helpompaa ja tehokkaampaa.
Suunnittele huollot entistä paremmin.

Suunnittele huollot entistä paremmin.

Yksinkertainen liikennevalologiikka osoittaa, milloin seuraava huolto on edessä. Näin sinulta ei jää enää mikään huomaamatta.
Reaaliaikainen auton tila.

Reaaliaikainen auton tila.

Pysy selvillä autosi tilasta, vaikka et olisikaan juuri sen lähettyvillä.
Vältä tarpeettomat lisäkustannukset

Vältä tarpeettomat lisäkustannukset.

Suoritettavat huollot suunnitellaan tehokkaasti ja seisonta-aikojen tarve vähenee.

Mercedes PRO connect -tarjonta yhdellä silmäyksellä.

Mercedes PRO connect1 mahdollistaa sinun ja autosi välisen viestinnän – ja tekee siitä ennen kaikkea paljon helpompaa. Lue lisää monipuolisista tuotteista ja siitä, miten yrityksesi voi aloittaa niiden käytön. 
1

Mercedes PRO connect on saatavilla malleihin Vito, eVito, Sprinter, eSprinter ja V-sarja (MBUX). Mercedes PRO connect -palvelut ovat saatavana eVito-autoihin, jotka valmistetaan 03/2019 alkaen. Jos sinulla on kysyttävää Mercedes PRO connect -palveluiden saatavuudesta omaan autoosi, ota yhteyttä jälleenmyyjään. Kommunikaatiomoduuli (LTE) voi olla toimitusvaikeuksista johtuen väliaikaisesti rajoitetusti saatavilla tietyillä markkinoilla. Mahdollinen toimitusongelma vaikuttaa etenkin Mercedes me connect -palveluihin, mukaan lukien hätäpuhelujärjestelmä (eCall). Jatkuvasti päivitettyjä tietoja saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjiltä.

Lorem Ipsum