Mercedes PRO | Digitaaliset tuotteet autoosi

Ruuhka? Ei sinun reitilläsi – reaaliaikaisten liikennetietojen ansiosta.

Tutustu etuihin, joita Live Traffic Information tarjoaa nimenomaisesti Vitolle ja eVitolle.

Digitaaliset tuotteet autollesi.

Tutustu kaikkiin Mercedes PRO connect -tuotteisiin yhdellä silmäyksellä ja katso, mitkä ovat omaan autoosi saatavilla.

Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Aloita nyt ja kokeile Mercedes PRO connect -tuotteita tutustumistarjouksella – maksutta ja ilman sitoumuksia.1

Ennakoivasti suunniteltu. Optimaalisesti käytettävissä.

Optimoitu tuki -tuotteen avulla voit pitää silmällä edessä olevia huoltoja – sekä pitää autosi huippukunnossa.

Vie sinut perille nopeinta reittiä.

”Parannettu navigointi” -toiminnon avulla täydennät MBUX-multimediajärjestelmän toimintojen laajuutta reaaliaikaisilla liikennetiedoilla ja muilla käytännöllisillä navigointipalveluilla.

1

Voit käyttää tutustumistarjouksen sen päättymiseen 31.10.2021 asti maksutta. Tutustumistarjouksen päättyessä 31.10.2021 päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Tutustumistarjouksen sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta ja vuosimallista riippuen. Kommunikaatiomoduuli (LTE) voi olla toimitusvaikeuksista johtuen väliaikaisesti rajoitetusti saatavilla tietyillä markkinoilla. Mahdollinen toimitusongelma vaikuttaa etenkin Mercedes me connect -palveluihin, mukaan lukien hätäpuhelujärjestelmä (eCall). Jatkuvasti päivitettyjä tietoja saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjiltä.

Mercedes PRO: digitaaliset tuotteet autoosi.

Pakettiauto on yrityksesi tärkeimpiä työntekijöitä. Mercedes PRO:n liitettävyysratkaisujen avulla pysyt aina ajan tasalla Mercedes-Benz-pakettiautostasi. Näin autosi tärkeät tiedot ja käytännölliset toiminnot ovat koko ajan käytettävissäsi. Tavoitteenamme on tehdä arjestasi entistä helpompaa ja tehokkaampaa.
Suunnittele huollot entistä paremmin.

Suunnittele huollot entistä paremmin.

Yksinkertainen liikennevalologiikka osoittaa, milloin seuraava huolto on edessä. Näin sinulta ei jää enää mikään huomaamatta.
Reaaliaikainen auton tila.

Reaaliaikainen auton tila.

Pysy selvillä autosi tilasta, vaikka et olisikaan juuri sen lähettyvillä.
Vältä tarpeettomat lisäkustannukset

Vältä tarpeettomat lisäkustannukset.

Suoritettavat huollot suunnitellaan tehokkaasti ja seisonta-aikojen tarve vähenee.

Mercedes PRO connect -tarjonta yhdellä silmäyksellä.

Mercedes PRO connect1 mahdollistaa sinun ja autosi välisen viestinnän – ja tekee siitä ennen kaikkea paljon helpompaa. Lue lisää monipuolisista tuotteista ja siitä, miten yrityksesi voi aloittaa niiden käytön. 
1

Mercedes PRO connect on saatavilla malleihin Vito, eVito, Sprinter, eSprinter ja V-sarja (MBUX). Mercedes PRO connect -palvelut ovat saatavana eVito-autoihin, jotka valmistetaan 03/2019 alkaen. Jos sinulla on kysyttävää Mercedes PRO connect -palveluiden saatavuudesta omaan autoosi, ota yhteyttä jälleenmyyjään. Kommunikaatiomoduuli (LTE) voi olla toimitusvaikeuksista johtuen väliaikaisesti rajoitetusti saatavilla tietyillä markkinoilla. Mahdollinen toimitusongelma vaikuttaa etenkin Mercedes me connect -palveluihin, mukaan lukien hätäpuhelujärjestelmä (eCall). Jatkuvasti päivitettyjä tietoja saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjiltä.

Lorem Ipsum