Parannettu navigointi.

Optimaalinen reitti kaikissa tilanteissa.

Tarjontamme.

Joka tuntee reitit kaikkialla, pääsee perille nopeammin ja rennommin. Mercedes PRO connectin avulla autosi ovat parhaalla reitillä – asianmukaisten ja ajantasaisten tietojen ansiosta.

Parannettu navigointi1

Sprinter ja V-sarja: nopeasti ja hyvin informoituna perille parhaan mahdollisen reittiohjauksen ja ajan tasalla olevan karttamateriaalin ansiosta.

Live Traffic Information.2

Vito: varmista kuljettajiesi mahdollisimman turvallinen ja ruuhkaton perillepääsy reaaliaikaisilla liikennetiedoilla.
1

”Parannetun navigoinnin” palvelu on saatavilla vain 17,8 cm (7 tuuman) kosketusnäytöllä ja navigoinnilla (tai multimediapalveluille tarkoitetulla satelliittiradiolla) varustetun MBUX-multimediajärjestelmän tai 26 cm (10,25 tuuman) kosketusnäytöllä varustetun MBUX-multimediajärjestelmän kanssa.

2

Saatavilla vain koodien Audio 40 (EA4) ja Live Traffic Information (EY2) yhteydessä.

Parannettu navigointi käytössä.

Nopeammin perille kaikilla tarvittavilla tiedoilla.

Mercedes PRO connect -ratkaisun osat.

Tutustu tarkemmin Mercedes PRO connectin osiin, jotka mahdollistavat kalustopäälliköiden, kuljettajien ja autojen välisen viestinnän ja ennen kaikkea helpottavat sitä huomattavasti.

Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Täydellinen tilaisuus tutustua Mercedes PRO connectin tehokkuuteen: varmista hintaetusi ja käytä tutustumistarjouksellamme Mercedes PRO connectia vuosi veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum