Sinun tietosi. Meidän vastuumme.

Periaatteemme.

Autamme sinua työpäiväsi optimoinnissa tietojen avulla – hyvin suojattuna ja läpinäkyvästi.
Tiedoista on sinulle paljon hyötyä.

Tiedoista on sinulle paljon hyötyä.

 
Tilanne aina hallinnassa.

Tilanne aina hallinnassa.

 
Parasta turvaa tiedoillesi.

Parasta turvaa tiedoillesi.

 

Yksityiskohtaista tietoa.

  1. Tietojen käyttö
  2. Hallinta
  3. Turvallisuus
Tiedoista on sinulle paljon hyötyä.

Omat autot aina näköpiirissä.

Tavoitteemme: tehdä päivittäisestä kalustonhallinnastasi niin helppoa kuin mahdollista. Reaaliaikaisten tietojen ansiosta voit nähdä, missä työajossa olevat autosi sijaitsevat, seurata tiettyjä autojen tilatietoja ja havainnollistaa, kuinka taloudellisesti kalustosi toimii.

Auton tila.

Polttonestemäärä, jarrut, rengaspaine ja pesuneste: tiedonsiirron ansiosta sinulla on aina yleiskuva tietyistä autojesi tilaan liittyvistä tiedoista. Niinpä voit suunnitella ennakoivasti ja säästää aikaa ja rahaa.

Paikannus. 

Pysy aina kartalla siitä, missä työajossa olevat autosi sijaitsevat: optimoi kuormitus ja navigoi kalustoasi paikannustietojen avulla entistäkin tehokkaammin – näin varmistat parhaan mahdollisen koordinoinnin ja ennakoivan reittisuunnittelun.

Ajotapa. 

Analysoi erilaisia ajotapoja ja optimoi polttonesteen ja energian kulutus sekä kuluvien osien kuluminen. Merkityksellistä tietoa sisältävät analyysit auttavat koko kalustosi taloudellisuuden ja ympäristöystävällisyyden parantamisessa.

Tilanne aina hallinnassa.

Tietosi kuuluvat sinulle.

Meille Mercedes Pro -palvelussa tietojesi suojaaminen on sydämenasia. Siksi annamme sinun hallita omia tietojasi – kokonaan ja kaikkina aikoina. Kehitämme palveluitamme huolellisesti. Tietosi pysyvät hallinnassasi ja voit ohjata niiden käsittelyä milloin tahansa.

Kuljettajatila.

Sinulla on yleiskuva kaikista ajon aikana kerättävistä tiedoista. Voit määrittää tietojen keräämisen ja välittämisen laajuuden ja ajankohdat eri käyttötiloilla.

Tietojen hallinta.

Oikeat tiedot joka työhön: yrityksen omistajana voit antaa työntekijöidesi käyttöön juuri ne tiedot, jotka ovat tarpeellisia heidän työtehtäviensä kannalta. Rooleja ja käyttöoikeuksia koskeva konseptimme tukee sinua yrityksesi tietojen vaivattomassa hallinnassa.

Tietojen kerääminen.

Me Mercedes Pro -palvelussa ymmärrämme, että olosuhteet voivat muuttua. Siksi mahdollistamme sen, että voit aktivoida ja deaktivoida palveluita sekä niihin liittyvän tietojen keräämisen koska tahansa. Jos henkilö tai auto jättää yrityksesi, saat helposti poistettua aikaisemmin kerätyt tiedot.

 

Parasta turvaa tiedoillesi.

Vain sinulle tarkoitettu.

Ymmärrämme, että tietojasi on käsiteltävä äärimmäisellä tarkkuudella. Siksi kehitämme järjestelmiämme vain korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti. Tietojen tallennus tarkastettuihin palvelinjärjestelmiin, salattu tiedonsiirto sekä todentamismenetelmät ovat itsestäänselvyyksiä.

Todentaminen.

Pääsy tekniseen infrastruktuuriin on aina suojattu kaksivaiheisella vahvistuksella. Tämä kaksinkertainen suoja takaa, että vain valtuutetut henkilöt pääsevät tarkastelemaan tietoja. Jos tietoja yritetään käyttää ilman lupaa, automaattinen seurantajärjestelmämme antaa heti hälytyksen.

Tietojen säilytys.

Palvelimemme sijaitsevat Daimler AG:n keskitetyssä datakeskuksessa sekä sertifioidun kumppanin Microsoftin tiloissa Länsi-Euroopassa, ja ne täyttävät kaikki EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset. Pääset tietoihisi käsiksi koska tahansa. Automatisoidut varmuuskopiointi- ja arkistointiprosessit suojaavat ei-toivotulta tietojen menetykseltä.

Salaus.

Luottamukselliset yritys- ja autotietosi ansaitsevat parhaan suojan. Siksi käytämme kaikille tiedoille lähtökohtaisesti salattuja siirtomenetelmiä. Voit olla varma, etteivät kolmannet osapuolet pääse missään tilanteessa tietoihisi käsiksi.

Mercedes PRO Portal.

Aloita Mercedes PRO: n käyttö nyt ja tee liiketoiminnastasi entistä tehokkaampaa.

  • Tee liiketoiminnastasi nopeampaa ja helpompaa
  • Säilytä yleiskuva
  • Helppo ja intuitiivinen käyttö

Lorem Ipsum