Tehokas ajokalustohallinta.

Pysy aina selvillä ajoneuvon tilasta ja sijainnista.

Tuote ”Tehokas ajokalustohallinta” voi auttaa ajokalustopäällikköäsi säilyttämään yleiskuvan kalustostaan. Sen avulla voit milloin tahansa tarkistaa sekä auton sijainnin1 että sen tilan. Ennakoiva ja joustava suunnittelu mahdollistaa ajokaluston kuormituksen optimoinnin ja lisää näin yrityksesi tuottavuutta. Auton epäilyttävän liikkeen tapauksessa varashälytin ilmoittaa asiasta proaktiivisesti.

1

Sijainti näytetään kartoilla vain ajotyypissä ”työajo” tai jos autolle ei ole kohdistettu kuljettajaa.

Etusi yhdellä silmäyksellä.

Säästä aikaa ja hallinnollista taakkaa.

Säästä aikaa ja hallinnollista taakkaa.

 
Parempi käyttöaste ja tuottavuus.

Parempi käyttöaste ja tuottavuus.

 
Reagoi nopeasti varkauden uhatessa.

Reagoi nopeasti varkauden uhatessa.

 

Pakettiin sisältyvät palvelut.

  1. Auton tila

  2. Auton logistiikka

  3. Varashälytin

1

Mercedes PRO connect -sovellusta ei saa käyttää ajon aikana. Käyttö vaarantaa kuljettajan liikennetapahtumiin keskittymisen ja sen myötä kuljettajan ja muiden ihmisten turvallisuuden. Ota huomioon myös kulloisenkin oleskelumaasi oikeudelliset määräykset.

2

Sijainti näytetään kartoilla vain ajotyypissä ”työajo” tai jos autolle ei ole kohdistettu kuljettajaa.

3

Palvelu ”Send2Car” on saatavana vain 17,8 cm:n (7 tuuman) kosketusnäytöllä ja navigoinnilla varustetun MBUX-multimediajärjestelmän tai 26 cm:n (10,25 tuuman) kosketusnäytöllä varustetun MBUX-multimediajärjestelmän yhteydessä. Vito-malleihin palvelu ei ole saatavana.

4

Vain yhdessä lisävarusteiden ”Varashälytinjärjestelmä” tai ”Varkaussuojapaketti” kanssa Sprinter-mallisarjoissa 907 ja 910. 

5

”Varashälytin” on Vitossa sekä V-sarjassa mahdollinen vain varkauksien varalta asetettujen geofence-alueiden avulla, ei varashälytinjärjestelmällä.

Yhteensopivat mallit ja sovellukset.

Autot ja mallit

Sprinter 907, Sprinter 910, Vito 447 (alkaen 05/2019), V-sarja 447 (alkaen 03/2020)

Ajoneuvohallintatyökalu


 

Mercedes PRO connect App
Yksityiskohtaisia tietoja autoosi saatavilla olevista palveluista löydät täältä: Mercedes PRO connect -palveluiden yhteenveto.

Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Varmista uuden asiakkaan etusi ja käytä tutustumistarjouksella ”Digitaalinen kalustoratkaisu” tuotetta ”Tehokas ajokalustohallinta” ja monia muita tuotteita ja palveluita vuoden ajan veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum