Tehokas ajokalustohallinta.

Aina yhden askeleen edellä.

Tarjontamme.

Ennakoiva kaluston käytön suunnittelu säästää paitsi aikaa, myös rahaa ja vaivaa. Mercedes PRO connectin avulla voit pitää autojesi tarkkaa sijaintia ja tilaa silmällä.

Tehokas ajokalustohallinta

Paranna ajokalustosi käyttöastetta ennakoivan ja joustavan suunnittelun sekä jatkuvan ajoneuvoista saatavan yleiskuvan ansiosta.

Tehokas ajokalustohallinta käytössä.

Auton tila- ja sijaintitiedot aina saatavana.

Mercedes PRO connect -ratkaisun osat.

Tutustu tarkemmin Mercedes PRO connectin osiin, jotka mahdollistavat kalustopäälliköiden, kuljettajien ja autojen välisen viestinnän ja ennen kaikkea helpottavat sitä huomattavasti.

Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Varmista uuden asiakkaan etusi ja käytä tutustumistarjouksella ”Digitaalinen kalustoratkaisu” tuotetta ”Tehokas ajokalustohallinta, perustaso” ja monia muita tuotteita ja palveluita vuoden ajan veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum