Tehokas ajotavan analyysi.

Tukee kaluston tehokkuuden parantamista arvokkailla tiedoilla.

Tarjontamme.

Resurssien tehokas käyttö kannattaa. Mercedes PRO connectin avulla löydät ajokalustosi optimointipotentiaalit analysoimalla kulutusarvoja ja kulumista.

Tehokas ajotavan analyysi.

Vähennä energia- ja seisonta-ajan kustannuksia kestävästi ja paranna yrityksesi taloudellisuutta ajotavan tehokkaan analyysin ansiosta.

Tehokas ajotavan analyysi käytössä.

Pysyvästi matalammat polttoainekustannukset ja lyhyemmät seisonta-ajat.

Mercedes PRO connect -ratkaisun osat.

Tutustu tarkemmin Mercedes PRO connectin osiin, jotka mahdollistavat kalustopäälliköiden, kuljettajien ja autojen välisen viestinnän ja ennen kaikkea helpottavat sitä huomattavasti.

Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Varmista uuden asiakkaan etusi ja käytä tutustumistarjouksella ”Digitaalinen kalustoratkaisu” tuotetta ”Tehokas ajotavan analyysi, perustaso” ja monia muita tuotteita ja palveluita vuoden ajan veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum