Digitaalinen ajojen taltiointi.

Aina ajan tasalla autojesi käytöstä.

Yksityinen ajo vai työajo? Ajojen kohdistaminen on helppoa ja kaikkien autojen ajot näytetään selkeänä yhteenvetona.

Etusi yhdellä silmäyksellä.

Tietojen digitaalinen tallennus.

Tietojen digitaalinen tallennus.

 

 
Täydellinen näkyvyys autojen käytöstä.

Täydellinen näkyvyys autojen käytöstä.

 

 
Yritystoimintasi optimointi.

Yritystoimintasi optimointi.

 

Pakettiin sisältyvät palvelut.

  1. Digitaalinen ajojen taltiointi

1

Mercedes PRO connect -palveluissa ”Digitaalinen ajojen taltiointi” ja ”Digitaalinen ajopäiväkirja” esiintyy toiminnallisia rajoituksia moottorin avaimettomalla käynnillä (MW1) varustetuissa autoissa. Jos kyseinen toiminto on käytössä, vain yksi ajo tunnistetaan.

2

Mercedes PRO connect -sovellusta ei saa käyttää ajon aikana. Käyttö vaarantaa kuljettajan liikennetapahtumiin keskittymisen ja sen myötä kuljettajan ja muiden ihmisten turvallisuuden. Ota huomioon myös kulloisenkin oleskelumaasi oikeudelliset määräykset.

3

Markkinoista riippuen kuljettajalla on jopa kolme vaihtoehtoa ajojen luokitteluun: työajo, yksityisajo tai työmatka.

Yhteensopivat mallit ja sovellukset.

Autot ja mallit

Sprinter 907, Sprinter 910, Vito 447 (alkaen 05/2019), V-sarja 447 (alkaen 03/2020)

Ajoneuvohallintatyökalu

Mercedes PRO connect App
Yksityiskohtaisia tietoja autoosi saatavilla olevista palveluista löydät täältä: Mercedes PRO connect -palveluiden yhteenveto.

Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Varmista uuden asiakkaan etusi ja käytä tutustumistarjouksella ”Digitaalinen kalustoratkaisu” tuotetta ”Digitaalinen ajojen taltiointi” ja monia muita tuotteita ja palveluita vuoden ajan veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum