Digitaalinen eVan-hallinta.

Energisenä liikkeelle – miellyttävästi säädellyssä lämpötilassa.

Tarjontamme.

Mercedes PRO connect -palvelun myötä saat käyttöösi ”digitaalisen eVan -hallinnan”1, joka tarjoaa tärkeitä tietoja Mercedes-Benz Vans -sähköauton latauksesta sekä esi-ilmastointimahdollisuuksia.

Etäohjattu lataushallinta.1

Pidä akun lataus ja auton lämpötilansäätö aina hallussasi.

1

Mercedes PRO connect -palvelut ovat saatavana eVito-autoihin, jotka on valmistettu alkaen 03/2019. Ota yhteyttä jälleenmyyjään, jos sinulla on kysymyksiä Mercedes PRO connect -palveluiden saatavuudesta omaan eVito-autoosi.

Mercedes PRO connect -ratkaisun osat.

Tutustu tarkemmin Mercedes PRO connect -palvelun osiin, jotka mahdollistavat kalustopäälliköiden, kuljettajien ja autojen välisen viestinnän ja ennen kaikkea helpottavat sitä huomattavasti.

Tutustumistarjouksemme: kokeile jopa 12 kuukautta maksutta!

Täydellinen tilaisuus tutustua Mercedes PRO connect -palvelun tehokkuuteen: varmista hintaetusi ja käytä tutustumistarjouksellamme tuotetta ”Etäohjattu lataushallinta” sekä monia muita Mercedes PRO connect -palvelun tuotteita ja palveluita jopa 12 kuukautta maksutta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum