Digitaaliset palvelut -adapteri.

Organisoi ajokalustosi ammattimaisesti.

”Digitaaliset palvelut -adapteri” helpottaa sekä päivittäisen liiketoiminnan organisointia että ajokalustosi analysointia. Sen toimintoihin sisältyy kaikkien työajojen tallennus sekä ajokalustopäällikön ja kuljettajan välinen entistä helpompi viestintä. Huoltoajankohdat eivät enää pääse unohtumaan, sillä ajoneuvohallintatyökalu muistuttaa hyvissä ajoin tulevista huolloista. Tämä helpottaa reittien suunnittelua huomattavasti. Ajokalustopäälliköllä on nimittäin aina kokonaiskuva kalustoon kuuluvista ajoneuvoista, ja tärkeiden autoja koskevien tietojen avulla hän saa suunniteltua reitit nopeasti ja joustavasti. Kaikki Mercedes PRO connect -palvelut tukevat ajokaluston entistä paremmassa suunnittelussa ja koordinoinnissa.

Etusi yhdellä silmäyksellä.

Kokonaiskuva ajokalustosta.

Kokonaiskuva ajokalustosta.

 
Optimoitu huoltojen suunnittelu.

Optimoitu huoltojen suunnittelu.

 

Mercedes PRO Adapterin käyttäminen.

Organisoi ajokalustoasi ammattimaisesti.

Pakettiin sisältyvät palvelut.

  1. Digitaalinen ajojen taltiointi

  2. Huoltojen ja korjausten hallinta

  3. Ajokalustokommunikaatio

  4. Auton tila

  5. Auton logistiikka

1

Mercedes PRO connect -palveluissa ”Digitaalinen ajojen taltiointi” ja ”Digitaalinen ajopäiväkirja” esiintyy toiminnallisia rajoituksia moottorin avaimettomalla käynnillä (MW1) varustetuissa autoissa. Jos kyseinen toiminto on käytössä, vain yksi ajo tunnistetaan.

2

Mercedes PRO connect -sovellusta ei saa käyttää ajon aikana. Käyttö vaarantaa kuljettajan liikennetapahtumiin keskittymisen ja sen myötä kuljettajan ja muiden ihmisten turvallisuuden. Ota huomioon myös kulloisenkin oleskelumaasi oikeudelliset määräykset.

3

Markkinoista riippuen kuljettajalla on jopa kolme vaihtoehtoa ajojen luokitteluun: työajo, yksityisajo tai työmatka.

4

Auton ajantasainen sijainti voidaan ilmoittaa vain, jos kuljettaja on yhdistänyt älypuhelimensa auton Mercedes PRO Adapteriin.

5

Sijainti näytetään vain ajotyypin ”työajo” osalta.

Yhteensopivat mallit ja sovellukset.

Autot ja mallit

Vito 639 alkaen 11/2010, Vito 447 alkaen 10/2014 ja 04/2019 asti, Sprinter 906 alkaen 04/2006

Ajoneuvon hallintatyökalu
Mercedes PRO Adapter App
Mercedes PRO connect App
Yksityiskohtaisia tietoja autoosi saatavilla olevista palveluista löydät täältä: Mercedes PRO connect -palveluiden yhteenveto.

Lorem Ipsum