eVito x Niemi

eVito x Niemi

eVito x Niemi - Katso video.

Niemi ja uusi eVito aloittivat yhteisen matkansa heti eViton lanseerauksen ensihetkistä alkaen.
eVito x Niemi

Niemi on Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys. Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella Niemi on erikoistunut myös tapahtuma- ja logistiikkapalveluihin. Monipuoliset tehtävät vaativat monipuolisen kaluston.

eViton ja Niemi ovat nyt tehneet yhteistä matkaansa eViton lanseerauksen ensihetkistä lähtien, joten kokemusta on ehtinyt jo karttua. Parhaimmillaan eVito on kaupunkiympäristössä: se on ketterä ja äänetön, joten se liikkuu kaupungissa näppärästi. Ja ympäristöystävällisesti! Kaupunkiympäristössä etuna on myös se, että eVito ei aiheuta lainkaan pienhiukkaspäästöjä.

eVito on Niemen käytössä näyttänyt jo olevansa todellinen moniottelija, joka sopii monipuolisiin tarpeisiin. Se on myös todistanut olevansa käyttökustannuksiltaan edullisin Niemen pakettiautoluokassa. Lataaminen käy Niemellä näppärästi yrityksen Konalan toimipisteellä, jonne Neste on toimittanut 22 kW:n AC-latauslaitteita sekä 180 kW:n DC-pikalatauslaitteen. Kyse on Nesteen ensimmäisestä logistiikka-alan yrityksille suunnatusta sähkölatauspalvelusta. Tarvittaessa lataaminen onnistuu myös julkisissa latauspisteissä, joiden määrä kasvaa jatkuvasti.