eVans-ekosysteemi | Mercedes-Benz
eVito, eSprinter

eVans-ekosysteemi sähköisen liikkuvuuden tukena.

Uutta virtaa liiketoimintaan helposti ja luotettavasti.

Puhtaasti sähköinen liikkuvuus tarkoittaa paikallisten päästöjen välttämistä, lähes äänetöntä ajamista ja ylivoimaista reagointiherkkyyttä. Tuloksena on täysin uusi ajotuntuma ja suuntaanäyttävä liikkumismuoto, joka muistuttaa 130 vuoden takaisesta pioneerityöstä.

eVans-mallimme soveltuvat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön, ja ne ovat turvallisia ja luotettavia, mitä Mercedes-Benziltä voi odottaakin.
 
Mercedes-Benz tarjoaa sähköautojen lisäksi kaiken, mitä tarvitset niiden liikkeellä pitämiseen. Käytössäsi on kattava eVans-ekosysteemi, joka sisältää lataus- ja huoltopalveluiden lisäksi monia etuja ja arjen sujuvuutta parantavia ratkaisuja.

Tutustu hinnastoihin ja etsi lähin jälleenmyyjäsi. 

Mallisto

Taulukkoon on koottu eVans-mallien tärkeimmät tekniset tiedot. Alla olevasta linkistä on ladattavissa taulukon laajennettu versio.

   

Yllämainitut arvot perustuvat WLTP-mittaustapaan malliversion vakiovarusteisella autolla. Virrankulutus ja toimintasäde on määritetty asetuksen (EY) N:o 2017/1151 perusteella. Arvot suomen vakiovarusteisilla autoilla. Todelliseen virrankulutukseen voi vaikuttaa mm. auton kokoonpano, ajotyyli sekä sääolosuhteet. Latausteho ja -aika voivat poiketa ilmoitetuista ohjearvoista. Lataustehoon ja -aikaan vaikuttavat esimerkiksi käytetty latauspiste, lämpötila, auton käyttö, akuston lämpötila ja peräkkäisten latausten tiheys. Varmista aina päivitetty tieto Mercedes-Benz-jälleenmyyjältäsi.