Sprinterista on moneksi

Sprinter valmiina kaikkeen. Myös sähköisenä.

Monipuolinen Mercedes-Benz Sprinter -mallisto tarjoaa ratkaisun kaikkiin tarpeisiin. Valittavana on etu-, taka- ja nelivetomalleja, eri koripituuksia ja -korkeuksia sekä moottorivaihtoehtoja mukaan lukien täyssähköinen eSprinter. Tutustu, vertaa ja valitse omasi.

Sprinter Worker.

Etuvetoinen Sprinter Worker tekee työpäivästä sujuvamman.  

Lisäksi Sprinter Worker tarjoaa poikkeuksellisen vahvan vakiovarustelun, joka tekee ajamisesta mukavaa ja turvallista. Esimerkiksi älypuhelinintegroinnin avulla tuot matkapuhelimesi ominaisuuksia, mm. navigoinnin, suoraan auton kosketusnäytölle.   

Sprinter4x4

Sprinter 4x4.

Nelivetoinen Sprinter 4x4 varmistaa, että työt hoituvat kaikissa olosuhteissa – varmasti, mukavasti ja turvallisesti.

Kattava varusteltu sisältää mm. 9G-TRONIC-automaattivaihteiston, MBUX-multimediajärjestelmän 7” kosketusnäytöllä, peruutuskameran, sivutuuliavustimen sekä vakionopeudensäätimen nopeudenrajoittimella.

 

Täyssähköinen eSprinter

Kaupunkiajoon täydellisesti sopiva eSprinter tekee ajamisesta paikallisesti päästötöntä ja erittäin hiljaista, mutta silti voimaa riittää.

Tavaratilastakaan ei tarvitse tinkiä, sillä sitä on peräti 11 m3. Saat käyttöösi eVans-ekosysteemin, joka sisältää lataus- ja huoltopalveluiden lisäksi monia etuja ja arjen sujuvuutta parantavia ratkaisuja.