Ajankohtaiset kampanjat | Mercedes-Benz Suomi Vans

Uusi eCitan ennakkoesittelyssä Kuljetusmessuilla 25.–27.5.2023.

Vito 4MATIC Edition nopeaan toimitukseen

Erä Mercedes-Benz-pakettiautoja heti toimitukseen.

Tältä sivulta löydät kaikki Mercedes-Benzin voimassa olevat kampanjat.

 

Uusi eCitan ennakkoesittelyssä Kuljetusmessuilla 25.–27.5.2023.

Uusi eCitan täydentää Mercedes-Benzin täyssähköistä eVans-mallistoa uudessa, kompaktissa kokoluokassa. Siten se vastaa täydellisesti ammattilaisten vaatimuksiin, esimerkiksi lähetti- ja toimitusautona kaupunkialueilla. Kuljetusmessuilla osastollamme nähtävänä eCitan L2, tervetuloa tutustumaan ja mittailemaan, miten eCitan sopii yrityksesi tarpeisiin.

Uusi eCitan Kuljetusmessuilla osastollamme B 123!

Erä pakettiautoja heti toimitukseen. Kuljetusmessutarjouksena kaupan päälle 1 500 € matkalahjakortti*.

Mercedes-Benz-pakettiautomallisto tarjoaa ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin – myös kiireellisiin. Saatavana on Sprintereitä, Vitoja, Citaneita ja T-sarjan tila-autoja heti toimitukseen. Tutustu ja valitse mieleisesi – autoja on rajattu erä.

*Kuvan autot lisävarustein. Kampanja koskee rajattua erää varastossa olevia autoja ja vain uusia tilauksia ajalla 23.5.–5.6.2023. Lahjakortti toimitetaan auton luovutuksen ja rekisteröinnin jälkeen sähköpostitse. Asiakas vastaa lahjakortin mahdollisista veroseuraamuksista.

Vito 4MATIC Edition nopeaan toimitukseen

Luokkansa edistyksellisimmän jatkuvan nelivedon tarjoava Vito 4MATIC Edition pitää pyörät pyörimässä – kaikissa olosuhteissa. Ajamisen varmuus, erinomainen etenemiskyky ja tinkimätön voima takaavat, että voit rauhassa keskittyä työhösi. Vahva vakiovarustelu varmistaa puolestaan mukavuuden ja turvallisuuden.

Vito 4MATIC Edition alk. 59 500 €.

Vito Executive Edition 

Vahvasti varusteltu Vito Executive Edition -erikoismalli alk. 62 965 €. Etusi yli 4 800 €.