Mercedes-Benz Citan | Mercedes-Benz-pakettiautot

Uusi Citan. Feels giant.

Uusi Citan: International Van of the Year -palkinnon voittaja 2022.

Mercedes-Benz Citan asettaa standardeja: sen ominaisuudet taloudellisuuden, turvallisuuden, kestävyyden ja ympäristön kannalta vakuuttivat 25-jäsenisen kansainvälisen palkintoraadin. Raadin jäsenet testasivat ja arvioivat 14 uutta mallia kevyiden hyötyajoneuvojen segmentissä. Yksimielinen äänestys: Citan sijoittuu ensimmäiselle sijalle!

Pieni pakettiauto, joka tarjoaa suuria mahdollisuuksia.

Uudessa Citanissa on tuotemerkille tyypillinen muotoilu ja ergonominen sisätila, jossa on helppo tuntea olonsa mukavaksi. Näin Citan osoittaa olevansa aito Mercedes-Benz. Astu sisään ja koe vakiovarusteena olevan MBUX-multimediajärjestelmän (Mercedes-Benz User Experience) ja älykkäiden yhdistettävyysratkaisujen mahdollisuudet. Ajon aikana voit saada apua lukuisilta ennakoivilta avustinjärjestelmiltä. Lisäksi lisävarusteilla voit varustaa kompaktin pakettiautosi haluamallasi tavalla. Lue lisää!

Nyt uutta: eCitan-pakettiauto*.

Sähköpakettiautoperheen uudet jäsenet.

Kompakti, kestävä ja sähköinen: uusi eCitan-pakettiauto on suunniteltu käytettäväksi kaupunkiympäristössä ja sen ulkopuolella. WLTP:n mukainen toimintasäde on jopa 2821 kilometriä, joten ne soveltuvat parhaiten esimerkiksi lähetti- ja jakeluautoiksi kaupunkialueille. Pikalatausasemilla akun saa ladattua 10 %:sta 80 %:iin 38 minuutissa2. Suuri etu: tavaratilan ja kuorman mittoihin ei tule rajoituksia verrattuna perinteisiin malleihin.

1

Toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU perusteella.

2

DC-latauksen vähimmäisaika
Vähimmäislatausaika arvosta 10 % arvoon 80 % optimaalisissa olosuhteissa DC-latauspisteessä syöttöjännitteellä 400 V, virta 300 A; latausaika voi vaihdella riippuen erilaisista tekijöistä, kuten esim. ympäristön ja akun lämpötilasta, sekä muiden sivukuluttimien, kuten esim. lämmityksen, käytöstä.

Uusi MBUX-multimediajärjestelmä

Uuden Citanin Infotainment-laitteistosta löytyy ratkaisu lähes kaikkeen: haluatko päästä matkallasi nopeammin määränpäähän uusimpien liikennetietojen avulla ja ladata mobiililaitteesi langattomasti? Vai haluaisitko käyttää MBUX-multimediajärjestelmää korkearesoluutioisen kosketusnäytön, monitoimiohjauspyörän näppäinten tai äänikomentojen avulla? Kaikki on mahdollista. Uutta ovat myös Mercedes me -liitettävyyspalvelut, jotka tuovat pieneen pakettiautoosi lähes rajattomat mahdollisuudet saada tietoa ja viihdettä. Ne lisäävät myös turvallisuutta.
Citan, MBUX
 • MBUX-multimediajärjestelmä, 7 tuumaa

  MBUX-multimediajärjestelmä, 7 tuumaa

  Korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä, jonka halkaisija on 7", voit käyttää multimediajärjestelmää mobiililaitteista tutulla tavalla. Toinen käyttömahdollisuus: monitoimiohjauspyörän näppäimet.
 • Älypuhelimen integrointi

  Älypuhelimen integrointi

  Älypuhelinintegroinnin avulla voit käyttää mobiililaitteesi valittuja sovelluksia multimediajärjestelmän kautta.
 • USB-liitäntä, tyyppi C

  USB-liitäntä, tyyppi C

  Tyypin C USB-liitännän myötä saat integroidun medialiitännän, jonka avulla voit esimerkiksi kuunnella musiikkia älypuhelimeltasi autossa.
 • Puheohjaus

  Puheohjaus

  ”Hey Mercedes” riittää kattavan puheohjauksen käynnistämiseen ja multimediajärjestelmän helppoon ohjaukseen.

Uuden Citan-auton kohokohdat

Citan, mobiililaitteiden langaton latausjärjestelmä

Mobiililaitteiden langaton latausjärjestelmä

Aktiivinen turvallisuuspaketti sisältää neljä ajoavustinjärjestelmää, jotka helpottavat autolla ajamista.

Aktiivinen turvallisuuspaketti

Ainutlaatuiset, huomiota herättävät LED High Performance -valot tarjoavat lisää turvallisuutta pimeässä.

LED High Performance -valot