Mercedes-Benz Citan | Mercedes-Benz-pakettiautot

Uusi Citan. Feels giant.

Uusi Citan: International Van of the Year -palkinnon voittaja 2022.

Mercedes-Benz Citan asettaa standardeja: sen ominaisuudet taloudellisuuden, turvallisuuden, kestävyyden ja ympäristön kannalta vakuuttivat 25-jäsenisen kansainvälisen palkintoraadin. Raadin jäsenet testasivat ja arvioivat 14 uutta mallia kevyiden hyötyajoneuvojen segmentissä. Yksimielinen äänestys: Citan sijoittuu ensimmäiselle sijalle!

Pieni pakettiauto, joka tarjoaa suuria mahdollisuuksia.

Uudessa Citanissa on tuotemerkille tyypillinen muotoilu ja ergonominen sisätila, jossa on helppo tuntea olonsa mukavaksi. Näin Citan osoittaa olevansa aito Mercedes-Benz. Astu sisään ja koe vakiovarusteena olevan MBUX-multimediajärjestelmän (Mercedes-Benz User Experience) ja älykkäiden yhdistettävyysratkaisujen mahdollisuudet. Ajon aikana voit saada apua lukuisilta ennakoivilta avustinjärjestelmiltä. Lisäksi lisävarusteilla voit varustaa kompaktin pakettiautosi haluamallasi tavalla. Lue lisää!

eCitan: eVans-perheen uusi jäsen.

Sähköisesti kaikissa kokoluokissa.

Vuoden 2022 loppupuoliskolla käynnistyy eCitan, joka on Citanin täysin sähköinen malliversio. Se täydentää Mercedes-Benzin täyssähköistä eVans mallistoa uudessa, kompaktissa kokoluokassa. WLTP:n mukainen toimintamatka on 285 kilometriä (ennakkoarvio)*. Siten se vastaa täydellisesti ammattilaisten vaatimuksiin, esimerkiksi lähetti- ja toimitusautona kaupunkialueilla.

Tilaa eCitan-uutiskirje ja pysy ajan tasalla eCitanin tärkeimmistä tiedoista, ensiesittelystä sekä myynnin alkamisesta.

*Ennakkoarvio, joka tulee päivittymään myynnin alettua. Toimintamatka riippuu mm. auton kokoonpanosta, erityisesti huippunopeusrajoituksen valinnasta. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. yksilöllisestä ajotavasta, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä jne. ja saattaa poiketa ilmoitetusta.

Uusi MBUX-multimediajärjestelmä

Uuden Citanin Infotainment-laitteistosta löytyy ratkaisu lähes kaikkeen: haluatko päästä matkallasi nopeammin määränpäähän uusimpien liikennetietojen avulla ja ladata mobiililaitteesi langattomasti? Vai haluaisitko käyttää MBUX-multimediajärjestelmää korkearesoluutioisen kosketusnäytön, monitoimiohjauspyörän näppäinten tai äänikomentojen avulla? Kaikki on mahdollista. Uutta ovat myös Mercedes me -liitettävyyspalvelut, jotka tuovat pieneen pakettiautoosi lähes rajattomat mahdollisuudet saada tietoa ja viihdettä. Ne lisäävät myös turvallisuutta.
Citan, MBUX
 • MBUX-multimediajärjestelmä, 7 tuumaa

  MBUX-multimediajärjestelmä, 7 tuumaa

  Korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä, jonka halkaisija on 7", voit käyttää multimediajärjestelmää mobiililaitteista tutulla tavalla. Toinen käyttömahdollisuus: monitoimiohjauspyörän näppäimet.
 • Älypuhelimen integrointi

  Älypuhelimen integrointi

  Älypuhelinintegroinnin avulla voit käyttää mobiililaitteesi valittuja sovelluksia multimediajärjestelmän kautta.
 • USB-liitäntä, tyyppi C

  USB-liitäntä, tyyppi C

  Tyypin C USB-liitännän myötä saat integroidun medialiitännän, jonka avulla voit esimerkiksi kuunnella musiikkia älypuhelimeltasi autossa.
 • Puheohjaus

  Puheohjaus

  ”Hey Mercedes” riittää kattavan puheohjauksen käynnistämiseen ja multimediajärjestelmän helppoon ohjaukseen.

Uuden Citan-auton kohokohdat

Citan, mobiililaitteiden langaton latausjärjestelmä

Mobiililaitteiden langaton latausjärjestelmä

Aktiivinen turvallisuuspaketti sisältää neljä ajoavustinjärjestelmää, jotka helpottavat autolla ajamista.

Aktiivinen turvallisuuspaketti

Ainutlaatuiset, huomiota herättävät LED High Performance -valot tarjoavat lisää turvallisuutta pimeässä.

LED High Performance -valot