Ohituskaistalla: Rahoitus, leasing ja huolto Citan tila-autolle.

Tehtävämme on pitää Citan tila-autosi liikkeessä.

Mercedes-Benz-huollon ansiosta rinnallasi on kumppani, joka tuntee Tourerin mitä parhaiten ja auttaa sinua pitämään sen luotettavasti liikkeessä.

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus Citan tila-autolle.

Et aja Mercedes-Benzin Citan tila-autoa sattumalta, vaan koska olet halunnut valita erinomaisen laadun. Tuli eteen mitä tahansa: haluat pysyä liikkeessä. Mercedes-Benz Huolenpitosopimus -tuotteemme auttavat sinua siinä. 

Mercedes-Benz Service24h ja MobiloVan.

Siinä tapauksessa, että jäät kaikesta huolimatta tien päälle, ammattimainen Mercedes-Benz Service24h auttaa sinua pääsemään kohteeseesi. Liikkuvuusturvan Mercedes-Benz MobiloVan1 ansiosta se ja monet hyödylliset palvelut kuuluvat vakiovarusteena kaikkiin uusiin Mercedes-Benz-tila-autoihin.

1

Mercedes-Benz MobiloVan toimii kulloinkin voimassa olevassa muodossaan malleissa Sprinter, Vito ja Citan. MobiloVan on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.10.2012 alkaen, ensiksi 2 vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen MobiloVan uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan.

Mercedes-Benz Mobilo -palvelut koskevat kulloinkin voimassa olevassa versiossaan malleja V-sarja ja X-sarja.

Lorem Ipsum