eCitan-pakettiauto | Mercedes-Benz-pakettiautot
Kompakti, kestävä ja sähköinen: Uusi eCitan-pakettiauto on tehty kaupunkiliikenteeseen ja sen ulkopuolelle.

Uusi eCitan-pakettiauto. Feels giant.

Kompakti pakettiauto tätä päivää ja huomista varten.

Kompakti, kestävä ja sähköinen: uusi eCitan-pakettiauto on suunniteltu käytettäväksi kaupunkiympäristössä ja sen ulkopuolella – sokkeloiseen keskustaan tai esikaupunkiin. Suuri tavaratilan tilavuus ja suuri hyötykuorma päihittää perinteisen pienpakettiauton. Tutustu yrityksesi luotettavaan sähkökäyttöiseen kumppaniin.
Toimintamatka kuvake

Toimintamatka jopa 2821 km (WLTP).

Korkeajänniteakun kapasiteetti on 45 kWh.
DC-Pikalatauksen kuvake

DC-pikalatausteho jopa 80 kW2.

Lisää toimintamatkaa lyhyessä ajassa.
Logistiikan kuvake

Tavaratilan tilavuus jopa 3,7 m3.

Hyväksi todettu ja tilava tavaratila – kuten tavallista.
1

Toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU perusteella.

2

DC-latauksen enimmäisteho
Maksimilatausteho DC-latauspisteessä syöttöjännitteellä 400 V, virta 300 A; maksimilatausteho riippuu erilaisista tekijöistä, kuten esim. ympäristön ja akuston lämpötilasta sekä akuston varaustasosta latauksen alussa.

Ulkopuolen kohokohdat.

eCitan-pakettiauton ulkopuoli sekä toimiva että esteettinen. Kattavan varustetason lisäksi voit yksilöidä autoa siten, että myös sen ulkonäkö sopii yrityksellesi täydellisesti. eCitan-pakettiauto tuo hienovaraisesti esiin sähköisen luonteensa: Latausliitäntä on piilotettu keulamaskissa olevan Mercedes-tähden taakse.
BASE- ja PRO-varusteversioiden ansiosta eCitan-pakettiauton ulkopuoli on toiminnallinen ja tyylikäs.

Kompakti ja käytännöllinen.

eCitan-pakettiautossa on selväpiirteiset ulkomitat, ja siinä on runsaasti tilaa kuormatavaralle, kilpailukykyinen hyötykuorma ja miellyttävän paljon tilaa kuljettajalle. Koska korkeajänniteakku on asennettu auton pohjaan tilan säästämiseksi, se ei rajoita käytettävissä olevaa tilaa. Voit valita kahdesta auton pituudesta itsellesi sopivan version tilantarpeesi mukaan – jo vakioversiossa voit kuljettaa kahta eurolavaa ja pitkässä versiossa kuormalavat voi kuormata tarvittaessa myös sivulla olevan leveän liukuoven kautta.
Koripituus
Normaali
Pitkä
Korin kokonaispituus
Tavaratilan tilavuus
Tavaratilan pituus
Suurin kantavuus jopa
4 498 mm
2,9 m3
1 806 mm
425 kg
4 922 mm 
3,7 m3
2 170 mm
630 kg

Sisätilan kohokohdat.

eCitan-pakettiautossa monia tuttuja ominaisuuksia: Helppolukuinen mittaristo, tyylikkäät tuuletussuuttimet, lisävarusteena saatava monitoimiohjauspyörä painikkeineen, korkearesoluutioinen kosketusnäyttö ja monet muut käyttöelementit ovat käytössä myös muissa Mercedes-Benzin pakettiautoissa. Sähköisen ajamisen kannalta tärkeät yksityiskohdat on integroitu ohjaamoon. Selkeiden näyttöjen ansiosta tiedät aina akuston senhetkisen varaustilan ja auton arvioidun toimintamatkan. Tehokkaat ilmastointiratkaisut ja älykkäät multimediapalvelut auttavat sinua hyödyntämään käytettävissä olevan toimintamatkan parhaalla mahdollisella tavalla.
eCitan-pakettiauton sisätiloissa on paljon tuttuja ominaisuuksia.

Varusteiden kohokohdat.

Suurin mahdollinen tasavirtalatausteho on 80 kW ja vaihtovirtateho 22 kW, joten korkeajänniteakun lataaminen onnistuu erittäin joustavasti.

Vaihtovirtalataus 22 kW / tasavirtalataus 80 kW

Kahden ajo-ohjelman ja kolmen energian talteenottovaiheen avulla voit määrittää ajon aikana, kuinka paljon haluat painottaa ajokäyttäytymistä ja tehoa.

Energian talteenottovaiheen valinta

Tehtaalla esiasennetun vetokoukun avulla voit kuljettaa autollasi perävaunupainoja määritettyyn enimmäispainoon asti.

Vetokoukku (lisävaruste)

Keyless-Gon ansiosta autonavaimesi voi pysyä taskussa. Autosi tunnistaa sinut omistajaksi tallennetun käyttö- ja ajoluvan perusteella.

Keyless-Go (lisävaruste)

Aktiivinen turvallisuuspaketti sisältää neljä ajoavustinjärjestelmää, jotka helpottavat ajamista ja voivat tehdä siitä turvallisempaa.

Aktiivinen turvallisuuspaketti (lisävaruste)

Suurjänniteakkujärjestelmä, jonka kapasiteetti on 45 kWh, tarjoaa suuren toimintasäteen – rajoittamatta tilaa auton sisällä.

Korkeajänniteakun käytettävissä oleva energiasisältö 45 kWh

Yksinkertaisesti sähköinen.

Tehokas ja monipuolinen – eCitan-pakettiauto osoittaa tämän luonteen myös käytön aikana. Tehokkaan sähkömoottorin ja 45 kWh:n korkeajänniteakun ansiosta ajaminen on miellyttävää sekä kaupunkiympäristössä että sen ulkopuolella. Hyödynnä sähköisen liikkuvuuden taloudelliset edut – käytettävyydestä ja hyötykuormasta tinkimättä.

Joustavat latausvaihtoehdot.

eCitan-pakettiauton yhdistetyn latauspistokkeen (CCS) ansiosta voit käyttää seinälatauslaitetta ja julkisia AC-latausasemia, sekä DC-pikalatausasemia. Varmista sopiva latausratkaisu – joko Mercedes-Benz Wallbox-latauslaitteella tai yhteistyökumppanin yksilöllisesti räätälöimällä latausratkaisulla.

eCitan-tila-auton latauspistorasia on integroitu keskelle jäähdyttimen säleikköä Mercedes-tähden taakse.

Lataaminen liikkeellä oltaessa

Mercedes-Benz Wallbox tarjoaa kätevän latausmahdollisuuden Mercedes-Benz-sähköautoille.

Mercedes-Benz Wallbox

Mercedes-Benzin joustavan latausjärjestelmän ansiosta käytettävissäsi on aina sopiva latausratkaisu.

Yleislatauslaite