Citan-pakettiauto | Mercedes-Benz

Uusi Citan-pakettiauto.

Sopii täydellisesti kuljetustehtäviisi.

Uusi Citan-pakettiauto vakuuttaa monilla taidoillaan: kompaktien ulkomittojen lisäksi siinä on tilava tavaratila ja ohjaamo. Suuri hyötykuorma on yhdistetty ketterään ajokäyttäytymiseen. Sen ergonomisesti muotoiltu kuljettajan istuin ja monet mahdollisuudet mukauttaa se kuljetustehtäviisi helpottavat työtäsi.

Tien päällä turvallisesti.

Kokonaisvaltainen suoja matkustajille, muun muassa kuudella turvatyynyllä, on vakiovaruste. Halutessasi saat tukea monista aktiivisista ajoavustinjärjestelmistä.

Suuri, helposti hyödynnettävä tavaratila.

Uusi Citan-pakettiauto sisältää monia hyviä ideoita, jotka helpottavat työtäsi. Lisäksi tavaratilan tilavuus ja hyötykuorma ovat suuria.

Kestävä ja ergonominen työpaikka.

Ohjaamon suunnittelussa on tähdätty huippuergonomiaan: kestävistä istuimista helppokäyttöisiin hallintalaitteisiin ja käytännöllisiin säilytystiloihin.

Ketterä ja turvallinen ajaa myös suurella kuormalla.

Ketterä kaupunkiliikenteessä, turvallinen ajaa maantiellä: uudella Citan-pakettiautolla ajat ketterästi, mukavasti ja taloudellisesti.

Kompakti pakettiauto, joka tarjoaa suuria mahdollisuuksia.

Tutustu uuteen Citaniin.

  

Tyypillistä Mercedes-Benziä: ulkopuolen muotoilu.

Uuden Citan-pakettiauton muotoilu osoittaa jo ensisilmäyksellä, että auto on sukua suuremmille Mercedes-Benz-pakettiautoille.

Yksilöllinen keulan muotoilu

Keulan muotoilussa katseen vangitsevat kapeat, kauniisti muotoillut ajovalot sekä Mercedes-Benzille tyypillinen jäähdyttimen säleikkö ja keskelle sijoitettu Mercedes-tähti.

Huomiota herättävä kylkien muotokieli

Huomiota herättävä kylkien muotokieli korostaa uuden Citan-pakettiauton ketteryyttä. Uutta ovat muun muassa 16 tuuman design-vanteet.

Toimiva takaosan muotoilu

Käytännöllinen takaosan muotoilu – tilava lastausaukko sekä epäsymmetrisesti avautuvat pariovet – on yhdistetty tyylikkäisiin, Mercedes-Benzille tyypillisiin takavaloihin.