Vito 4MATIC Edition.

Ammattilaisille. Kaikkina vuodenaikoina.

Etusi nyt jopa 5 196 €.

Olipa arkesi millaista tahansa, nelivetoinen Vito 4MATIC Edition on sinulle varmin valinta.

Nelivetoinen ja automaattivaihteinen Vito 4MATIC Edition on valinta, jolla varmistat toimintasi luotettavuuden ja työpäiväsi sujuvuuden – kaikkina vuodenaikoina.

Vaativat arjen työtehtävät suoriutuvat Viton kanssa vaivattomasti. Vito 4MATIC Edition -mallissa kantavuus ja vetokyky ovat erinomaisella tasolla. Monipuolisuus, taloudellisuus ja tyylikkyys ovat luonnollisesti vakiona mukana paketissa Mercedes-Benz Premium -ratkaisuja unohtamatta.

Nyt rajoitettu erä autoja jopa 5 196 € edulla nopeaan toimitukseen! Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi. 

4MATIC-neliveto Vitoon 990 €, etusi jopa nyt  5 196 €. Rajoitettu erä!

Vito 4MATIC Edition 114CDI 4x4-3,05/32K keskipitkä A2 A 4MATIC Edition kokonaishinta 46 635,81 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €), CO2-päästöt 210 g/km uusi WLTP-mittaustapa. Verrattuna normaali “114CDI 4x4-3,05/32K keskipitkä A2 A” kokonaishintaan 50 301,00 € sekä lisäetu 1 500 € = kokonaisetu on 5 165,19 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €), CO2-päästöt 206 g/km uusi WLTP-mittaustapa. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kk-maksulla alk. 26,04 €/kk. Ajotietokoneen kieli: englanti. Kuvan auto lisävarustein. Rajoitettu erä autoja, tarjous voimassa niin kauan kuin autoja riittää.

 

Vakiovarusteina mm.

  • 7G-TRONIC-automaattivaihteisto
  •  Jatkuva neliveto
  •  Sivutuuli- ja vireystila-avustimet
  •  Moottorin polttoainekäyttöinen lisälämmitin
  •  Kuljettajan turvatyyny
  • Tempmatic-ilmastointi
  •  Vakionopeudensäädin

Mercedes-Benz Premium -ratkaisut. Parasta vaativalle.  

Premium-ratkaisut on ammattilaisille räätälöity palvelukokonaisuus, jonka tehtävä on varmistaa, että käytössäsi on paras mahdollinen kalusto nyt ja huomenna - järkevään hintaan. 

Ennakoitavuutta Huolenpitosopimuksella.

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus on turvallinen ja riskitön ratkaisu, kun haluat huolehtia uuden Mercedes-Benz pakettiautosi kunnosta nyt ja tulevaisuudessa. Huolenpitosopimus turvaa ajoneuvosi ja liiketoimintasi jatkuvan toiminnan. Voit ennakoida ajoneuvon ylläpitokulut sentilleen, jolloin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Lorem Ipsum