Premium-ratkaisut | Mercedes-Benz Pakettiautot

Mercedes-Benz Premium -ratkaisut

Markkinoiden laajin valikoima.  

Mercedes-Benz Premium -ratkaisut.

Koulutetut myyjämme tuntevat yrittäjien tarpeet.

Mercedes-Benz Premium -ratkaisut.

Hätätilanteessa me autamme 24/7.

Mercedes-Benz Premium -ratkaisut. Parasta vaativalle.

Ammattilaisena sinulta vaaditaan parasta joka päivä. Miksi sinä et vaatisi parasta työvälineiltäsi, autolta ja palveluilta?
Mercedes-Benz Premium -ratkaisut on ammattilaisille räätälöity palvelukokonaisuus, jonka tehtävä on varmistaa, että käytössäsi on paras mahdollinen kalusto nyt ja huomenna - järkevään hintaan. Lyhyesti, sen tehtävä on varmistaa liiketoimintasi varmuus ja sujuvuus. Oikean ajoneuvon valinnasta ja rahoituksesta käyttöön, huoltoon ja ylläpitoon saakka voit olla varma, että valitessasi Mercedes-Benzin, saat aina enemmän kuin pelkän auton. Menestys seuraa oikeita valintoja.


Premium-ratkaisut sisältävät

Laajin mallisto

Sprinter, Vito ja Citan: Mercedes-Benz-mallistosta löytyy oikea ajoneuvo jokaiseen käyttötarpeeseen juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä. Yksin Sprinter tarjoaa 1 800 mallivaihtoehtoa.

Kattava verkosto

Mercedes-Benzin maanlaajuiset jälleenmyyjäliikkeet ja huoltopisteet ovat palveluksessasi ja auttavat oikean ajoneuvon valinnassa ja kaluston pitämisessä teräkunnossa.

Ratkaisumyynti

Ammattilaiselta ammattilaiselle. Me tunnemme yrittäjän haasteet ja tarpeet ja löydämme aina järkevän kokonaisratkaisun auton koko elinkaaren ajalle. Esimerkkinä Huolenpitosopimus, jonka avulla varmistat yllätyksettömät ylläpitokulut maksamalla huollot kuukausierinä.

Rahoitusvaihtoehdot

Jokainen yritys on erilainen. Siksi tarjoamme yksilöllistä, sinun tarpeisiisi sopivaa rahoitusta, jonka avulla varmistat liiketoimintasi kasvun turvallisesti.                               

                                                                                                                                   

Mercedes me connect - Aina yhteydessä

Mercedes me connect -palvelu kytkee autot, käyttäjät ja omistajat saumattomasti yhteen mukavuuden, tehokkuuden ja turvallisuuden parantamiseksi.

24h Tiepalvelu

Huoltoautomme auttavat 24/7, jos tien päällä sattuisi jotain odottamatonta. Mobilo-liikkuvuuspalvelu varmistaa matkan jatkumisen onnettomuuden kohdatessa.

Kysy lisää Premium-ratkaisuista lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Mercedes-Benz-huolto.

Tutustu Mercedes-Benz pakettiautojen kattaviin huoltopalveluihin.

Mercedes-Benz-pakettiautojen kampanjat.

Tutustu Mercedes-Benz pakettiautojen ajankohtaisiin kampanjoihin ja tarjouksiin.