Mercedes-Benz Premium -ratkaisut

Markkinoiden laajin valikoima.  

Mercedes-Benz Premium -ratkaisut

Koulutetut myyjämme tuntevat yrittäjien tarpeet.

Mercedes-Benz Premium -ratkaisut

Hätätilanteessa me autamme 24/7.

Mercedes-Benz Premium -ratkaisut. Parasta vaativalle.

Ammattilaisena sinulta vaaditaan parasta joka päivä. Miksi sinä et vaatisi parasta työvälineiltäsi, autolta ja palveluilta?
Mercedes-Benz Premium -ratkaisut on ammattilaisille räätälöity palvelukokonaisuus, jonka tehtävä on varmistaa, että käytössäsi on paras mahdollinen kalusto nyt ja huomenna - järkevään hintaan. Lyhyesti, sen tehtävä on varmistaa liiketoimintasi varmuus ja sujuvuus. Oikean ajoneuvon valinnasta ja rahoituksesta käyttöön, huoltoon ja ylläpitoon saakka voit olla varma, että valitessasi Mercedes-Benzin, saat aina enemmän kuin pelkän auton. Menestys seuraa oikeita valintoja.


Premium-ratkaisut sisältävät

Laajin mallisto

Sprinter, Vito, Citan ja X-sarja: Mercedes-Benz-mallistosta löytyy oikea ajoneuvo jokaiseen käyttötarpeeseen juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä. Yksin Sprinter tarjoaa 1800 mallivaihtoehtoa.

Kattava verkosto

Mercedes-Benzin maanlaajuiset jälleenmyyjäliikkeet ja huoltopisteet ovat palveluksessasi ja auttavat oikean ajoneuvon valinnassa ja kaluston pitämisessä teräkunnossa.

Ratkaisumyynti

Ammattilaiselta ammattilaiselle. Me tunnemme yrittäjän haasteet ja tarpeet ja löydämme aina järkevän kokonaisratkaisun auton koko elinkaaren ajalle. Esimerkkinä Huolenpitosopimus, jonka avulla varmistat yllätyksettömät ylläpitokulut maksamalla huollot pieninä kuukausierinä.

Rahoitusvaihtoehdot

Jokainen yritys on erilainen. Siksi tarjoamme yksilöllistä, sinun tarpeisiisi sopivaa rahoitusta, jonka avulla varmistat liiketoimintasi kasvun turvallisesti.

Aina yhteydessä

Mercedes PRO -ajokalustoratkaisu kytkee autot, käyttäjät ja omistajat saumattomasti yhteen työnkulun parantamiseksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

24h Tiepalvelu

Huoltoautomme auttavat 24/7, jos tien päällä sattuisi jotain odottamatonta. Mobilo-liikkuvuuspalvelu varmistaa matkan jatkumisen onnettomuuden kohdatessa.

Kysy lisää Premium-ratkaisuista lähimmältä jälleenmyyjältäsi

Mercedes-Benz-huolto

Tutustu Mercedes-Benz pakettiautojen kattaviin huoltopalveluihin.

Mercedes-Benz pakettiautojen kampanjat  

Tutustu Mercedes-Benz pakettiautojen ajankohtaisiin kampanjoihin ja tarjouksiin.

Lorem Ipsum