Contact

Close
Contact
Intro
Ulkopuolen
Mitat
Sisätila
Laitteet
Video
Ota yhteyttä
  Lorandiitinpunainen
  Arktikvalkoinen
  Noseliitinsininen
  Magnetiitinharmaa
  Limoniitinkeltainen metalliväri
  Lopariitinmusta metalliväri
  Kromiitinharmaa metalliväri
  Helviitinhopea metalliväri
  Cavansiitinsininen metalliväri
  Malli Citan-pakettiauto
  Ulkopuoli Sopiva jokaiseen työhön.
  LeftRight

  Ulkopuolen kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Sähköisesti sisäänkäännettävät sivupeilit Sähköisesti säädettävät, sisään käännettävät ja lämmitettävät ulkopeilit voivat estää peilikoteloiden vaurioitumisen.
   LED-ajovalot LED-ajovalot tuovat lisää turvallisuutta pimeällä ajoon ja ovat myös ulkonäöltään ainutlaatuiset ja huomiota herättävät.
   Lisävaruste.
   DYNAMIC EXTERIOR-paketti Ulkopuolen dynamiikkapaketilla voit antaa autollesi yksilöllisen, dynaamisen luonteen.
   Lisävaruste.
   LED-sumuvalot Sumuvalojen LED-tekniikka voi auttaa parantamaan näkyvyyttä huonoissa sääolosuhteissa.
   Lisävaruste.
   Korinväriset puskurit Tee autosi ilmeestä entistäkin ensiluokkaisempi korinvärisillä etu- ja takapuskureilla.
   Lisävaruste.
   Ikkuna, pesin ja pyyhin takaluukussa/takaovissa Takaluukun ikkuna tai takaovien lasinpyyhin ja -pesin parantavat näkyvyyttä taakse, mikä helpottaa ohjaamista ja peruuttamista.
   Lisävaruste.

   Käyttö & Lastaus

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Liukuovi vasemmalla ja oikealla Liukuovet auton molemmilla puolilla varmistavat joustavan kuormaamisen ja purkamisen. Liukuovien avautuminen ei vie paljon tilaa, joten pysäköiminen onnistuu hyvin myös ahtaammissa paikoissa.
    Lisävaruste.
    Takaluukku Auton takaluukun voi avata ylöspäin noin 90 asteen kulmaan saakka. Näin sinulla on runsaasti tilaa kuormaamiseen ja purkamiseen.Integroitu ikkuna parantaa näkyvyyttä taakse.
    Lisävaruste.
    Pariovet takana, ikkunoilla Leveästi avautuvat, epäsymmetriset pariovet takana helpottavat raskaiden ja suurten tavaroiden kuormaamista ja purkamista. Lisäksi niistä pääsee enemmän valoa sisään, mikä parantaa näkyvyyttä peruutettaessa ja ohjattaessa.
    Lisävaruste.
    Pariovet (180 ast.) takana Epäsymmetriset takapariovet avautuvat laajasti, mikä helpottaa tilaa vievien tavaroiden kuormaamista ja purkamista – myös ahtaissa tiloissa, kuormausrampeilla ja trukkeja käytettäessä.
    Vetokoukku, kiinteä Tehdasasenteisen vetokoukun ansiosta voit vetää autollasi määritetyn enimmäismassan mukaista kuormaa. Turvallisuuden lisäämiseksi entisestään ESP:hen on vakiovarusteena integroitu perävaununvakautus.
    Lisävaruste.
    Vetokoukku matala, kiinteä Tehdasasenteisen matalalla kuulapäällä varustetun perävaunun kytkimen ansiosta voit avata auton takaovet myös perävaunun ollessa kytkettynä. Turvallisuuden lisäämiseksi entisestään ESP:hen on vakiovarusteena integroitu perävaununvakautus.
    Lisävaruste.
    Vetokoukkupalkki Vetokoukulle tarkoitettu poikittaispalkki mahdollistaa vetokuulan jälkiasennuksen. Lisävaruste.
    Tekniset tiedot ja mitat Citan-pakettiauton tekniset tiedot ja mitat.
    LeftRight
    LeftRight
    Seuraava
    Edell.
     Tavaratilan pinta-ala 2.35 m²
     Tavaratilan tilavuus 2.5 - 2.9 m³
     Tavaratilan pituus 1806 mm
     Suurin kuormitus 782 kg
     LeftRight
     Seuraava
     Edell.
      Tavaratilan pinta-ala 2.9 m²
      Tavaratilan tilavuus 3.24 m³
      Tavaratilan pituus 1903 mm
      Suurin kuormitus 860 kg
      Seuraava
      Edell.
       Seuraava
       Edell.
        Sisätila Vaativimmankin tarpeet täyttävä sisätila.
        LeftRight

        Sisätilan kohokohdat

        Close X
        Seuraava
        Edell.
         Nahkainen ohjauspyörä Nahkainen ohjauspyörä korostaa ohjaamon ilmettä. Miellyttävästä nahkaverhoilusta saa hyvän otteen ja ergonomisesti muotoiltu ohjauspyörän kehä lisää mukavuutta entisestään.
         Lisävaruste
         THERMOTRONIC -ilmastointiautomatiikka Kaksialueinen THERMOTRONIC-ilmastointiautomatiikka mahdollistaa ilmastoinnin yksilölliset säädöt kuljettajalle ja apumiehelle. Lämpötila, ilmavirtaus ja ilmansuuntaus säädetään haluttaessa automaattisesti.
         Lisävaruste.
         MBUX-multimediajärjestelmä sis. DAB Intuitiivisesti ohjattava ja laajennettava MBUX-multimediajärjestelmä: älykkäät navigointitoiminnot, ääniohjaus Hey Mercedes ja laaja käyttöliittymävalikoima sekä kattavat infotainment-toiminnot, kun älypuhelin integroidaan digitaaliseen radiovastaanottoon (DAB).
         Langaton latausjärjestelmä mobiililaitteille Mobiililaitteiden langattomalla latausjärjestelmällä voit kätevästi ladata älypuhelimia, jotka tukevat induktiivista latausta matkan aikana: kaikki ilman erikoiskaapeleita, liittimiä tai pidikkeitä – merkistä ja mallista riippumatta.
         Lisävaruste.
         Sisätilan Design-paketti Näyttävät korkeakiiltoisen mustat ja hopeakromin väriset yksityiskohdat – Sisätilan designpaketti nostaa autosi sisustuksen visuaalisesti uudelle tasolle ja yhdistää toiminnallisuuden tyylikkääseen ulkonäköön.
         Lisävaruste.

         Ohjaamo

         Close X
         Seuraava
         Edell.
          Tavaratilan valaistus, LED Tavaratila on valaistu LED-tekniikalla, joka varmistaa tavaratilan hyvän valaistuksen. Se parantaa näkyvyyttä autoa kuormattaessa ja purettaessa.
          Tavaratilan vanerilattia tehtaalta Useista liimatuista ja puristetuista vanerikerroksista valmistettu 9 mm paksu vanerilattia suojaa tavaratilan lattiaa vaurioilta. Lattia on helppo puhdistaa ja se parantaa lämmön- ja äänieristystä.
          Lisävaruste.
          Sisäverhoilu kattokorkeuteen (puu/vaneri) Tavaratilan vaneriverhoilu suojaa peltiä kattoon asti esimerkiksi liukuvien kuormien aiheuttamilta vaurioilta. Verhoilu helpottaa myös tavaratilan puhdistamista ja parantaa lämpö- ja äänieristystä. Verhoilu on sivuseinissä sekä liuku- ja takaovissa.
          Lisävaruste.
          Parannettu sisäverhoilu Sisäverhoilun premium-versio voi suojata tavaratilan tai matkustamon sisäseiniä vaurioilta.
          Lisävaruste.
          Tavaratilan muovilattia Tavaratilan lattiaa suojaa mattamusta teksturoitu synteettinen matto, joka toimii myös ääni- ja lämpöeristeenä. Synteettisen pinnan ansiosta tavaratilan lattia on erityisen helppo puhdistaa.
          Avattava verkkoväliseinä, matkustajan puolella Teräksinen kuormansuojasäleikkö voi suojata kuljettajaa ja etumatkustajan kuormalta. Jos kuljetetaan erityisen pitkiä tavaroita, säleikköä voidaan kääntää 90 astetta apumiehen puolelta. Kuormansuojasäleikön kääntyvä osa irrotetaan, siirretään 90 astettakuljettajan istuinta kohti ja lukitaan sitten paikalleen.
          Lisävaruste.
          Väliseinä ilman ikkunaa Kuljettajan alueen ja tavaratilan välinen väliseinä helpottaa kuorman asianmukaista kiinnittämistä yhdessä tavaratilan lattian kiinnityssilmukoiden kanssa. Väliseinä voi suojata sinua ja apumiestä liukuvalta kuormalta sekä melulta ja lialta.
          Ikkuna väliseinässä Ohjaamon ja tavaratilan välinen täysleveä väliseinä, jossa on kaksi ikkunaa, mahdollistaa kuorman silmämääräisen tarkastuksen. Tavaratilan lattiassa olevien kiinnityssilmukoiden kanssa se auttaa kuorman kunnollisessa kiinnittämisessä.
          Lisävaruste.
          Etumatkustajan istuin kahdelle Etuistuinrivissä on tilaa kolmelle. Etumatkustajan istuinpenkissä lisäistuin keskellä. Istuimessa on kolmipisteturvavyöt ja säädettävät pääntuet. Keskiselkänojan voi myös kääntää alas erikseen ja sitä voi käyttää hyllynä tai työtasona auton ollessa paikallaan.
          Lisävaruste.
          Etumatkustajan istuin, taitettavissa Käännettävä etumatkustajan istuin tekee autosta entistäkin monipuolisemman. Kääntämällä istuimen selkänoja alas tavaratila kasvaa.
          Lisävaruste.
          Kyynärnojassa säilytyslokero Kyynärnoja, jonka alla on säilytystila, sijaitsee kuljettajan istuimen ja apumiehen istuimen välissä ja siinä on lisää käytännöllistä säilytystilaa.
          Lisävaruste.
          Säilytyslokero kojelaudassa Kannellinen säilytyslokero on käytännöllinen säilytysmahdollisuus suoraan kojetaulussa. Siinä on integroitu USB-C-portti, jota voit käyttää mobiililaitteiden lataamiseen.
          Lisävaruste.
          Älypuhelinteline Mittariston yläpuolella on älypuhelimen pidike, jossa matkapuhelimella on oma paikkansa ajon aikana – ja sinulla on hyvä näkyvyys älypuhelimeen ilman, että se häiritsee merkittävästi liikennettä.
          Lisävaruste.
          Varusteet Citan-pakettiauton varusteiden kohokohdat.
          LeftRight

          Tekniikka

          Seuraava
          Edell.
           Strapline Content
           Strapline Content
           Strapline Content
           Strapline Content

           Digitaaliset lisäpalvelut

           Close X
           Seuraava
           Edell.
            MBUX-multimediajärjestelmä sis. navigoinnin ja digitaalisen radion Intuitiivisesti ohjattava ja laajennettava MBUX-multimediajärjestelmä: älykkäät navigointitoiminnot, ääniohjaus Hey Mercedes ja laaja käyttöliittymävalikoima sekä kattavat infotainment-toiminnot, kun älypuhelin integroidaan digitaaliseen radiovastaanottoon (DAB).
            Lisävaruste.
            Lisätoiminnot – MBUX Käytä autossa viettämäsi aika tehokkaammin kuin koskaan ennen. Tekoälyn ja edistyneiden MBUX-toimintojen (Mercedes-Benz User Experience) ansiosta multimediajärjestelmä mukautuu henkilökohtaisiin toiveisiisi ja mieltymyksiisi. MBUX aktivoituu, kun sanot kaksi sanaa, "Hey Mercedes", minkä jälkeen se odottaa ohjeitasi.
            Lisävaruste.
            MBUX-multimediajärjestelmä ja digitaalinen radio MBUX:n (Mercedes-Benz User Experience) avulla voit nauttia digitaalisen, intuitiivisesti toimivan ja laajennettavan multimediajärjestelmän älykkyydestä ja mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Erilaisten liitäntöjen ja suuren kosketusnäytön ansiosta se tarjoaa lukuisia viestintä- ja infotainment-toimintoja älypuhelinintegraatiosta digitaaliseen radioon (DAB).
            Lisävaruste.
            Navigointipaketti Navigointipaketilla[2] MBUX-multimediajärjestelmä voidaan muuntaa täysin toimivaksi navigointijärjestelmäksi, jonka älykäs reittiopastus tekee jokaisesta matkasta rentouttavan. Se käyttää nopeaa kovalevynavigointia ja ajan tasalla olevia online-tietoja, jotta pääset kohteeseesi nopeasti.
            Lisävaruste.
            Navigointi Plus Navigointi Plus -paketti laajentaa navigointijärjestelmää hyödyllisin navigointipalveluin[2] , jotka tarjoavat liikkeellä oltaessa arvokasta tietoa ja helpottavat navigointia. Sen kohokohtiin kuuluvat esimerkiksi vapaan, lähellä olevan pysäköintitilan tai senhetkisten sääolosuhteiden näyttö multimediajärjestelmän kosketusnäytössä.
            Lisävaruste.
            3 vuoden maksuttomat karttapäivitykset Ilmaiset karttapäivitykset[2] kolmen vuoden ajan varmistavat, että navigointijärjestelmääsi voi hyödyntää täysipainoisesti. Päivitettyjen karttojen ansiosta voit lisäksi suunnata reiteilläsi paremmin. Tämä palvelu on autokohtainen ja voimassa 3 vuotta alkuperäisen rekisteröinnin jälkeen.
            Lisävaruste.
            Älypuhelimen integrointipaketti Älypuhelimen integrointi mahdollistaa älypuhelimen yhdistämisen auton multimediajärjestelmään Apple CarPlayn® tai Android Auton® avulla. Tällä tavalla saat älypuhelimesi tärkeimmät sovellukset vaivattomasti käyttöösi. Voit myös käyttää nopeasti ja helposti ulkopuolisten palveluntarjoajien sovelluksia, kuten Spotify-musiikkipalvelua.
            Lisävaruste.
            Valmius Mercedes-Benz Remote Services Plus Remote Services Plus,[2] -asennusvalmiuden ansiosta voit käyttää autoasi entistäkin paremmin ja joustavammin. Sen avulla voit hyödyntää kattavia digitaalisia lisäpalveluita, jotka tekevät päivittäisestä elämästä auton kanssa turvallisempaa ja mukavampaa ja jotka helpottavat suunnittelua ja sen myötä lisäävät myös taloudellisuutta.
            Valmius Live Traffic Information Et halua tuhlata aikaa liikenneruuhkissa – ja haluat perille parasta reittiä pitkin mahdollisimman nopeasti. Live Traffic Information[2] -valmiuden avulla voidaan esimerkiksi vastaanottaa ajantasaisia ja tarkkoja liikennetilannetietoja dynaamisen reittiopastuksen parantamiseksi ja tarkkojen saapumisaikojen laskemiseksi.
            Valmius Mercedes me connect -palvelu Mercedes me connect[2] -valmiuden ansiosta voit käyttää monia palveluita: hyödyllisistä turvallisuus- ja huoltopalveluista moniin navigointitoimintoihin. Ne lisäävät turvallisuutta, mukavuutta ja parantavat yhteyksiä entisestään, jolloin päivittäiset automatkasi helpottuvat.

            Lataaminen

            Close X
            Strapline Content

            Kuljettajan avustimet

            Close X
            Seuraava
            Edell.
             Active Safety -paketti Aktiivinen turvallisuuspaketti[3] sisältää neljä avustinjärjestelmää, jotka helpottavat autolla ajamista ja voivat tehdä ajamisesta turvallisempaa. Nämä ovat aktiivinen jarruassistentti, katveavustin, aktiivinen kaista-avustin ja nopeusrajoitusavustin. Se sisältää myös liikennemerkkiavustimen navigointipaketin yhteydessä.
             Lisävaruste.
             Aktiivinen jarruassistentti Aktiivinen jarrutusavustin[3] voi auttaa estämään onnettomuuksia edessä olevien ajoneuvojen ja tietä ylittävien jalankulkijoiden kanssa tai ainakin lieventämään tällaisten onnettomuuksien seurauksia. Tämä voi parantaa omaa turvallisuuttasi ja myös muiden tienkäyttäjien turvallisuutta.
             Lisävaruste.
             Katveavustin Katveavustin[3] parantaa ajoturvallisuutta, etenkin kaistaa vaihdettaessa. Katveavustin hyödyntää tutkateknologiaa, jolla se valvoo ulkopeilien katveeseen jääviä alueita auton ympärillä. Se voi varoittaa näkyvin ja kuuluvin varoituksin mahdollisesta sivutörmäysvaarasta muiden tienkäyttäjien kanssa.
             Lisävaruste.
             Aktiivinen kaista-avustin Kaista-avustin[3] voi auttaa estämään kolareita. Se varoittaa kuljettajaa, jos auto uhkaa ajautua vahingossa pois omalta ajokaistalta. Kaista-avustin voi varoittaa kuljettajaa ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla, jos se tunnistaa auton alkavan poistua nykyiseltä kaistalta. Näin kuljettaja kiinnittää huomiota tilanteeseen ja voi ohjata auton takaisin oikealle ajokaistalle.
             Lisävaruste.
             Nopeusrajoitusavustin Nopeusrajoitusavustin[3] helpottaa nopeusrajoitusten noudattamista. Aina kun mahdollista, järjestelmä näyttää mikä on sallittua: Se käyttää kameraa nykyisen nopeusrajoituksen havaitsemiseen ja näyttää sen mittaristossa.
             Lisävaruste.
             Liikennemerkkiavustin Liikennemerkkiavustin[3] helpottaa nopeusrajoitusten ja muiden liikennemerkkien noudattamista. Tämä lisää turvallisuutta.
             Lisävaruste.
             Kaukovaloavustin Kaukovaloavustin[3] kytkee kaukovalot automaattisesti päälle ja pois päältä liikennetilanteen mukaan ja helpottaa näin kuljettajan kuormitusta, koska hänen ei tarvitse enää vaihdella valoja kauko- ja lähivalojen välillä manuaalisesti.
             Lisävaruste.
             Sivutuuliavustin Sivutuuliavustin[3] voi tunnistaa tuulenpuuskien aiheuttamat ajolinjan muutokset ajoissa ja auttaa kuljettajaa pysymään omalla ajokaistalla. Äkkinäinen poikkeama ajosuunnasta voi muutoin saada kuljettajan tekemään turhan voimakkaan ohjausliikkeen.
             Vireystila-avustin Vireystila-avustin ATTENTION ASSIST[3] voi varoittaa kuljettajaa väsymisestä ja mikrounista jo hyvissä ajoin. Järjestelmä voi parantaa ajoturvallisuutta etenkin yöllä ajettaessa tai pitkillä matkoilla. Vireystila-avustimen näyttönä toimii kierroslukumittarin ja nopeusmittarin välissä oleva mittaristonäyttö.
             Mäkilähtöavustin Mäkilähtöavustin[3] cestää autoa vierimästä eteen- tai taaksepäin, kun sillä lähdetään liikkeelle mäessä.

             Turvallisuus

             Close X
             Seuraava
             Edell.
              Varashälytin Varkaudenestohälytysjärjestelmä (ATA) tarjoaa korkean varkaudenestosuojan autolle ja kuormalle. Varkaudenestojärjestelmä aktivoituu automaattisesti, kun keskuslukitusjärjestelmän avaimetonta kaukosäädintä käytetään. Kun järjestelmä on viritetty, hälytys laukeaa heti, kun jokin ovista tai lukitus avataan sisäpuolelta.
              Lisävaruste.
              Rengaspainevahti Auton rengaspaineiden valvontajärjestelmä voi lisätä ajoturvallisuutta ja vähentää renkaiden kulumista ja polttoaineen kulutusta.
              Lisävaruste.
              Mercedes-Benz hätäsoittojärjestelmä Mercedes-Benz hätäsoittojärjestelmä voi säästää sinulta kriittistä aikaa hätätilanteessa. Hätäsoittojärjestelmään liittyvässä kommunikaatiomoduulissa on oma SIM-kortti. Onnettomuuden sattuessa hätäsoittojärjestelmä pystyy muodostamaan liitetyn matkapuhelimen kautta automaattisesti yhteyden hätäkeskukseen. Näin pelastustoimet käynnistyvät nopeammin. Hätäpuhelun voi laukaista myös manuaalisesti.
              Kuusi turvatyynyä Turvatyynyt voivat auttaa törmäyksessä suojaamaan kuljettajan ja etumatkustajien ylävartaloa. Ne tukevat samalla koko kehoa. Ne tarjoavat korkeatasoisen suojan vähentäen sekä pään, kasvojen että rintakehän vammojen riskiä ja vakavuutta.

              Mukavuus

              Close X
              Seuraava
              Edell.
               KEYLESS-GO mukavuuspaketti Keyless-Go mukavuuspaketin ansiosta voit pitää autonavaimen taskussasi. Auto tunnistaa omistajansa avain- ja ajonestojärjestelmän tietojen ansiosta, kun lähestyt tai kun painat ovenkahvaa ilman, että sinulla on avain kädessäsi.
               Lisävaruste.
               Valopaketti Ajoturvallisuutta pimeässä ja huonon näkyvyyden olosuhteissa voidaan parantaa huomattavasti valopaketilla. Se tekee autosi ulkopuolesta entistä houkuttelevamman ja näyttävämmän näköisen.
               Lisävaruste.
               Pysäköintipaketti Tämän turvallisempaa ja kätevämpää pysäköintiä on vaikea kuvitella – pysäköintipaketti yhdistää aktiivisen pysäköintiavustimen ja peruutuskameran tuoman lisänäkymän edut. Se voi jopa auttaa sinua etsimään parkkipaikkaa sekä avustamaan pysäköintipaikkaan saapumisessa tai sieltä poistumisessa.
               Lisävaruste.
               Peruutuskamera Peruutuskamera auttaa sinua pysäköitäessä ja ohjausliikkeissä. Se lisää turvallisuutta peruutettaessa ja voi auttaa sinua välttämään pysäköinnin ja ohjausliikkeiden aiheuttamat vauriot. Auton varustuksesta riippuen peruutuskameran korkearesoluutioiset kuvat näkyvät joko multimediajärjestelmän näytössä tai sisätaustapeilissä.
               Lisävaruste.
               Peruutuskameran näyttö sisätaustapeilissä Peruutuskamera näyttää suoraan auton takana olevan alueen sisätaustapeilin näytöllä. Peruutuskamera parantaa turvallisuutta pysäköitäessä ja ahtaissa paikoissa sekä auttaa estämään vahinkoja etenkin peruutustilanteissa.
               Lisävaruste.
               Istuinmukavuuspaketti Tämän paketin ansiosta sinä ja matkustajat nautitte erityisen mukavasta kyydistä. Paketti sisältää joukon varusteita, mukaan lukien istuinlämmityksen ja istuimen korkeuden säädön kuljettajalle ja apumiehelle sekä ristiseläntuen kuljettajan istuimelle. Nämä voivat lisätä istumis- ja ajamismukavuutta etenkin pidemmillä matkoilla.
               Kuljettajan ja apukuskin istuimen lämmitys Ylellinen hyvinvoinnin tunne, etenkin kylminä kuukausina: istuinlämmitys lämmittää kylmät istuinpinnat nopeasti, jotta voit nauttia miellyttävästä istuinlämpötilasta autoon noustuasi.
               Kuljettajan istuin korkeudensäädöllä, sis. ristiseläntuki Korkeussäädettävä kuljettajan istuin ristiseläntuella mahdollistaa ergonomisen, selkäystävällisen istuma-asennon. Selkänojan kulman lisäksi voit nyt säätää myös istuimen korkeutta ja ristiseläntukea yksilöllisesti tarpeidesi mukaan.
               Tempomat-vakionopeussäädin Vakionopeussäädin[2] pitää ennalta asetetun nopeuden vakiona ilman, että kaasupoljinta tarvitsee painaa vähentäen näin kuljettajan kuormitusta. Vakionopeudella ajaminen parantaa ajon taloudellisuutta ja auttaa säästämään polttoainetta.
               Lisävaruste.

               Yleiset vastuunvapautuslausekkeet:

               - Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten mukaisessa mittausajossa. Ne ovat komission täytäntöönpanoasetuksen (EU) 2017/1153 artiklan 2 kohdan 3 mukaisia "WLTP-pohjaisia hiilidioksidipäästöarvoja". Polttoaineen kulutusarvot on laskettu näiden arvojen pohjalta. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa eivätkä ole osa tarjousta. Ne on tarkoitettu vain auttamaan eri automallien vertailussa. Luvut vaihtelevat valittujen lisävarusteiden mukaan.

               - Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 715/2007/EY mukaisesti.

               [1] Kuvat voivat sisältää lisävarusteita.

               [2] Merkityt komponentit ovat digitaalisia lisäpalveluita. Digitaalisten lisäpalvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä digitaalisten lisäpalvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.

               [3] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

               Koe se tiellä. Koeaja Citan-pakettiauto Lähetä meille Citan-pakettiauton koeajopyyntö, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
               Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan. Lue lisää tietosuojakäytännöstä