Ohituskaistalla: rahoitus, leasing ja huolto X-sarjan autoasi varten.

Tehtävämme on pitää X-sarjan autosi liikkeessä.

Mercedes-Benz-huollon ansiosta rinnallasi on kumppani, joka tuntee pakettiautosi mitä parhaiten ja auttaa sinua pitämään sen luotettavasti liikkeessä.

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus lava-autoille.

Pakettiautosi on tärkeä menestyksesi tekijä. Jos se liikkuu, kauppa käy. Mercedes-Benzin Huolenpitosopimuksen avulla varmistat, että se käy jatkossakin. 

Mercedes-Benz Service24h ja Mobilo.

Jos kaikesta huolimatta jäät joskus tien päälle, ammattimainen Mercedes-Benz Service24h auttaa sinua pääsemään kohteeseesi. Mercedes-Benz Mobilo1 -liikkuvuustakuun ansiosta nämä ja monet tarpeelliset palvelut kuuluvat vakiovarusteena jokaiseen uuteen Mercedes-Benz-pakettiautoon.

1

Mercedes-Benz Mobilo on nykyisessä muodossaan voimassa V-sarjan ja X-sarjan malleissa. Mobilo on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.1.2012 alkaen, ensiksi kahden vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen Mobilo uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan. Sprinter-, Vito-, ja Citan- ajoneuvomalleissa toimivat Mercedes-Benz MobiloVan -palvelut nykyisessä muodossaan.

Lorem Ipsum