Vie yrityksiä eteenpäin: Vito-pakettiauto.

Valmiina kun sinäkin.

Vito. Haluaa, pystyy, tekee.

Haluatko olla aina valmis toimintaan? Etkö voi vastustaa uusia haasteita? Teetkö työtäsi määrätietoisesti? Siinä tapauksessa sovit erinomaisesti yhteen Vito pakettiauton kanssa. Vito vie sinua eteenpäin – tiellä ja menestyksen polulla. Taloudellisuuden ja laadun suhteen se on yhtä esikuvallinen kuin joustavuuden ja turvallisuuden osaltakin. Luonnollisesti, sillä se on hyötyajoneuvojen erikoisosaajan valmistama.

Tehokkailla dieselmoottoreilla se tukee menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Innovatiivisten avustin- ja turvajärjestelmien avulla ohjaat kohti tavoitteitasi entistäkin turvallisemmin. Myös vetotapojen osalta tarjonta on ainutlaatuinen: etu-, taka- tai neliveto – voit valita tehtäviisi sopivan.

Mercedes-Benz-kumppaneiden tiivis verkosto huolehtii kattavilla huoltopalveluilla Vito pakettiautosi vankan luotettavuuden jatkuvasta ylläpidosta. Huolto- ja korjaustöissä voit luottaa Mercedes-Benz-huoltoon. Se tuntee autosi parhaiten. Sen avulla Vito pakettiauto pysyy pitkään arvokkaana kumppaninasi.

Mercedes-Benz-tila-autot. Luotuja kulkemaan.

Kohokohdat.

  1. Laatu
  2. Taloudellisuus
  3. Turvallisuus
  4. Monipuolisuus
  5. Mukavuus
Valmiina kun sinäkin.

Tarkoituksemme on, että opit pian arvostamaan Vito pakettiautoa kumppanina. Teemmekin kaikkemme pitkän ja luottamukseen perustuvan suhteen eteen. Toimituksessa saat hienostuneen Mercedes-Benz-laatua edustava auton, joka on menestyksellä suoriutunut 5,5 miljoonasta testikilometristä ja kattavista kokeista. Vito pakettiauto on suunniteltu vastaamaan kaupallisesti käytettävään autoon kohdistuviin koviin vaatimuksiin. Laaja korroosiosuojaus ja kokonaan sinkitty kori takaavat, että Vito on vielä usean vuoden käytön jälkeenkin toimiva käyntikortti yrityksellesi.

Yksi asia on varma: ostamalla Vito pakettiauton saat auton, johon voit luottaa. Se tukee sinua tehtävissäsi kaikkialla korkean käytettävyytensä ansiosta. Meille "Mercedes-Benz Vans. Born to run." ei ole pelkkä motto, vaan lupaus.

Koe oma talousihmeesi.

Säästeliäät resurssien käyttäjät ovat yrityksissä aina tervetulleita kumppaneita. Siksi Vito pakettiautossa on kaikki, millä teet yrityksestäsi taloudellisemman ja sitä kautta menestyvämmän.

Viiden eri dieselmoottorin alhaiset kulutuslukemat takaavat säästeliään matkanteon. Yhtä esikuvallisia piirteitä ovat Mercedes-Benzille ominainen luotettavuus ja pitkäikäisyys. Niiden ansiosta Vito pakettiautosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit. Erinomainen tuotteen laatu on ylimalkaan tärkein edellytys matalille huolto- ja korjauskustannuksille.

Jotta Viton hyvä kunto näkyisi päälle päin vuosienkin jälkeen, olemme varustaneet sen huipputasoisella korroosiosuojauksella, muun muassa kokonaan sinkityllä korilla.

Saavuta määränpääsi. Esikuvallisen turvallisesti.

Vito pakettiauton esikuvallisista turva- ja avustinjärjestelmistä hyötyvät kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Sivutuuliavustin, vireystila-avustin Attention Assist ja kuljettajan turvatyyny ovat vakiovarusteita. Vakiovarustukseen kuuluva uusimman sukupolven ajovakauden hallinta Adaptive ESP® huomioi ajodynamiikan säätelyssä myös auton kuorman. B-pylvään QR-koodilla toimivan pelastustarran avulla pelastajat voivat skannata suoraan autokohtaisen pelastuskortin.

Todellinen kohokohta on lisävarusteena saatava Collision Prevention Assist, joka valvoo etäisyyttä edellä ajavaan autoon myös kaupunkien ulkopuolella ja voi varoittaa mahdollisesta törmäyksestä. Pyynnöstä on saatavana ikkunaturvatyynyt, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle sekä ennakoiva matkustajien turvavarustejärjestelmä Pre-Safe®. Jos haluat laajentaa Vito pakettiauton turvavarustusta entisestään, lisätarjonnasta löydät varmasti tarvitsemasi. Kaikkien yhteinen piirre on, että ne tukevat sinua määränpääsi turvallisessa saavuttamisessa.

Ottaa paljon kuormaa harteiltasi.

Vito pakettiautossa on paljon tilaa kaikelle mukaan otettavalle. Jopa yli 1 300 kg:n enimmäiskuormattavuudella ja jopa 3 m:n pituisella tavaratilalla1 se pystyy kuljettamaan vaikuttavan määrän tavaraa.

Eikä siinä kaikki: kolmen pituusvaihtoehtoa, kaksi akseliväliä, monipuolinen kiinnitysjärjestelmä ja käytännölliset erotusseinät tarjoavat monipuoliset yksilöllistämis- ja erikoistumisvaihtoehdot ammattimaista kuljetusratkaisua varten.

Lisäetuna ovat suuret oviaukot ja matala kuormauskynnys, jotka helpottavat raskaiden töiden suorittamista ja lisäävät mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta kuormauksen ja kuorman purkamisen yhteydessä.

Tässä autossa nautit työstä.

Siirrytään työsi mukaviin puoliin: tilavilla sisätiloillaan Vito pakettiauto huolehtii siitä, että voit tehdä työtäsi hyvällä tuulella. Istuimet vakuuttavat kestävällä kangaspäällysteellä, ja niiden ergonomisella verhouksella istut mukavasti myös pitkillä matkoilla. Lisävarusteena saatava kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys on arvokas lisä kylminä vuodenaikoina.

Sähkömekaanisen ohjaustehostimen ja lisävarusteina saatavien TEMPOMAT-vakionopeudensäätimen, säädettävällä ohjauspylväällä varustetun monitoimiohjauspyörän ja ajotietokoneen avulla ajat työkohteisiin keveästi. Myös lisävarusteena saatava ilmastointiautomatiikka auttaa pään pitämisessä kylmänä.

Pyynnöstä saatavilla olevilla audiojärjestelmillä varmistat parhaat mahdolliset yhteydet ja laadukkaan viihteen matkan ajalle. Audio 40 tai Becker® Map Pilot2 voivat navigointitoiminnollaan viedä sinut nopeammin perille. Jos haluat kasvattaa Vito pakettiauton arvoa entisestään, tilaa lisävarusteena saatava sisätilan kromipaketti. Ja koska jokainen menestyvä hanke alkaa hyvistä säilytystiloista, Vito pakettiautossa on lukuisia käytännöllisiä säilytyslokeroita.

1

Koskee extrapitkää Vito-pakettiautoa.

2

Navigointijärjestelmä Becker® Map Pilot saatavilla vain Audio 15:n yhteydessä.

Laajat muokkausmahdollisuudet.

Parhaat menestysmahdollisuudet on sillä, joka saa voimavaransa käyttöön täysimääräisesti. Siksi kolmella eri pituusvaihtoehdolla saatavilla olevan Vito pakettiauton voi erinomaisesti mukauttaa yksilölliseen tilantarpeeseen. Huolimatta runsaista sisätiloista auton korkeus on vain 1 910 mm1, joten se mahtuu ongelmitta useimpiin talleihin, pysäköintitaloihin, pysäköintihalleihin ja pesuloihin.
Koripituus
Normaali
Keskipitkä
Pitkä
Tavaratilan pinta-ala
Tavaratilan tilavuus
Tavaratilan pituus
 Suurin kuormitus
3,97 m²
5,5 m³
2 586 mm
1 346 kg
4,38 m²
6,0 m³
2 831 mm
1 316 kg
4,76 m²
6,6 m³
3 061 mm
1 281 kg
1

+48 mm kattokaiteen yhteydessä.

Viimeisen päälle turvallista ajoa.

Vito pakettiauton laadukkaaseen vakioturvavarustukseen kuuluvat esimerkiksi sivutuuliavustin ja Attention Assist -vireystila-avustin. Vakiovarusteisiin kuuluvan kuljettajan turvatyynyn lisäksi on saatavana lisävarusteena etumatkustajan turvatyyny, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt etupuolelle. Lisävarusteena saatavilla oleva törmäysvaroitin COLLISION PREVENTION ASSIST sekä kaista- ja katveavustin parantavat turvallisuutta.

Collision Prevention Assist

Kaista-avustin

Katveavustin

LED Intelligent Light -järjestelmä

Attention Assist

Sivutuuliavustin

Mercedes PRO: helpottaa ja tehostaa liiketoimintaasi.

Löydä sopivat ratkaisut Vito-autoosi.  
Optimoitu tuki

Optimoitu tuki.

Auttaa säästämään aikaa ja kustannuksia.
Hyödy paremmin suunniteltavista ja aikaa säästävistä korjaamokäynneistä, lyhentyneistä seisonta-ajoista ja suorasta avusta hätätapauksessa.
Lue lisää
Digitaaliset taltioinnit

Digitaaliset taltioinnit.

Ajokaluston tärkeät tiedot aina saatavana.
Ajokaluston tärkeät tiedot, esimerkiksi ajetut matkat, ovat aina nopeasti saatavana.
Lue lisää
Tehokas ajokalustohallinta

Tehokas ajokalustohallinta.

Auton tila- ja sijaintitiedot aina saatavana.
 Paranna ajokalustosi käyttöastetta ennakoivan ja joustavan suunnittelun ja autojesi jatkuvan kokonaiskuvan ansiosta.
Lue lisää
Tehokas ajotavan analyysi

Tehokas ajotavan analyysi.

Pysyvästi matalammat kulutuksen ja seisonta-ajan kustannukset.
Paranna polttoainetaloudellisuutta ja vähennä seisonta-ajasta syntyviä kustannuksia sekä nosta yrityksesi kannattavuutta tehokkaan ajotavan analyysin ansiosta.
Lue lisää
Helpompi kalustokommunikaatio

Helpompi kalustokommunikaatio.

Ajokalustopäälliköt ja kuljettajat suorassa yhteydessä toisiinsa.
 Lisää tuottavuutta ja säästä aikaa interaktiivisen, nopean ja yksiselitteisen kalustokommunikaation avulla.
Lue lisää
Auton etähallinta

Auton etähallinta.

Eräitä auton toimintoja voi ohjata etänä verkkoyhteyden välityksellä.
Ohjaa sekä tarkasta tiettyjä auton toimintoja, mukavasti etänä ja lukitse tai avaa autosi lukitus myös ilman avainta.
Lue lisää
Mercedes-Benz-pakettiautojen dataliitännät

Mercedes-Benz-pakettiautojen dataliitännät.

Tuo Mercedes-Benz-pakettiautot jokaiseen kalustonhallintajärjestelmään.

Hyödynnä Mercedes Pro -palveluun kuuluvat Mercedes-Benz-pakettiautojen dataliitännät Mercedes-Benz-pakettiautojen yhdistämiseksi käytössä olevaan kalustonhallintajärjestelmääsi.

 

Lue lisää

Lorem Ipsum