Yleiskatsaus huollosta yksityisasiakkaat | Mercedes-Benz

Luotettava Mercedes-Benz -huolto pakettiautollesi.

Nauti arjesta huolettomasti.

Pakettiautojen Mercedes-Benz-huolto.

Erityisesti pitkillä matkoilla sinun on voitava luottaa Mercedes-Benz-autosi luotettavuuteen ja laatuun sataprosenttisesti.

Mercedes-Benz-huollon ansiosta rinnallasi on kumppani, joka tuntee autosi mitä parhaiten ja auttaa sinua pitämään sen luotettavasti liikkeessä. Valmistajana tunnemme pakettiautosi viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Tunnetun Mercedes-Benz-laadun ansiosta olet aina turvallisesti ja huoletta liikkeellä. Parasta mahdollista ajokokemusta edistävät myös työntekijämme: he ovat saaneet erityiskoulutuksen ja ovat tiiviin huoltoverkostomme ansiosta aina lähellä sinua.

Palvelumme yhdellä silmäyksellä.

  1. Korjaamo
  2. Aidot varaosat
  3. Apua tien päällä1

Mercedes-Benz Mobilo on nykyisessä muodossaan voimassa V-sarjan ja X-sarjan malleissa. Mobilo on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.1.2012 alkaen, ensiksi kahden vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen Mobilo uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan. Sprinter-, Vito-, ja Citan- ajoneuvomalleissa toimivat Mercedes-Benz MobiloVan -palvelut nykyisessä muodossaan.

Etusi yhdellä silmäyksellä.

  1. Korjaamo

  2. Aidot varaosat

  3. Apua tien päällä