Mercedes Pro | Yhteensopivat autot ja tekniset edellytykset
Kommunikaatiomoduuli

Edellytykset.

Palveluiden käytettävyys ja käytön edellytykset.

Täältä löydät tärkeimmät edellytykset tehtaalla asennettuna ratkaisuna toimitettavan Mercedes PRO connectin käytölle.
modelseries

Yhteensopivat mallisarjat.

Malli1

Mallisarja(t)2

Vuosimalli
Sprinter 910 alk. 06/2018
Sprinter 907 alk. 06/2018
eSprinter 910 alk. 03/2020
Vito 447 alk. 05/2019
eVito 447 alk. 03/2019
V-sarja 447 alk. 03/2020
Navigoinnilla varustettu MBUX-multimediajärjestelmä on saatavilla lisävarusteena malleihin Sprinter 907, Sprinter 910 ja V-sarja 447 .
1

Kommunikaatiomoduuli digitaalisille palveluille on markkinasta riippuen saatavilla vakio- tai lisävarusteena. Kommunikaatiomoduuli (LTE) voi olla toimitusvaikeuksista johtuen väliaikaisesti rajoitetusti saatavilla tietyillä markkinoilla. Mahdollinen toimitusongelma vaikuttaa etenkin Mercedes me connect -palveluihin, mukaan lukien hätäpuhelujärjestelmä (eCall). Jatkuvasti päivitettyjä tietoja saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjiltä.

2

Mallisarjat voivat vaihdella maasta riippuen. Rinnakkaistuonnin yhteydessä alkuperäinen kohdemaa on olennainen yhteensopivuuden kannalta.

prerequisites

Tekniset edellytykset.

Mercedes PRO Portalin sekä ajoneuvohallintatyökalun ja Mercedes PRO connect App -sovelluksen järjestelmävaatimukset ovat seuraavat:
Selain Yleisimmät selaimet ovat tuettuja. Suosittelemme seuraavia selainversioita:

Mozilla Firefox -versio 51+, Google Chrome -versio 56+, Safari-versio 10+, Microsoft Edgen kaikki versiot

Huomaa, että ajoneuvohallintatyökalu ja Mercedes PRO Portal eivät ole tabletti- ja älypuhelinkäyttöön optimoituja, ja niitä tulisi näin ollen käyttää vain pöytäkoneella.
Älypuhelimet Mercedes PRO connect App on käytettävissä yleisimmillä älypuhelimilla ja saatavilla Applen ja Googlen sovelluskaupoista.

Apple
Käyttöjärjestelmäversio iOS 11 tai myöhempi
Lataa Apple App Storesta

Android
Käyttöjärjestelmäversio 5.0 tai myöhempi
Lataa Google Play Storesta

Root-oikeuksia käyttäviä tai ns. ”jailbreikattuja” älypuhelimia ei turvallisuussyistä tueta.

Saatavuus maassasi.

Mercedes PRO connect on saatavilla tehdasratkaisuna yhdistettynä kommunikaatiomoduuliin (LTE) digitaalisille palveluille (JH3)1 seuraavissa maissa:
Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Unkari, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat
1

Kommunikaatiomoduuli (LTE) voi olla toimitusvaikeuksista johtuen väliaikaisesti rajoitetusti saatavilla tietyillä markkinoilla. Mahdollinen toimitusongelma vaikuttaa etenkin Mercedes me connect -palveluihin, mukaan lukien hätäpuhelujärjestelmä (eCall). Jatkuvasti päivitettyjä tietoja saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjiltä.

Lisätietoa Mercedes PRO -ratkaisusta.

Lorem Ipsum