Ruuhkaa? Ei sinun reitilläsi – reaaliaikaisten liikennetietojen ansiosta.

Tutustu Live Traffic Informationin nimenomaisesti Vitolle tarjoamiin etuihin.

Ammattimaista liitettävyyttä bisnesluokassa.

Tutustu monipuolisiin mahdollisuuksiin, joita Mercedes PRO connect yrityksellesi tarjoaa – nyt MBUX-järjestelmällä varustetussa V-sarjassa.

Karsi tarpeettomia kustannuksia – kuten jo yhdeksän kymmenestä asiakkaastamme.

Kohenna yrityksesi kannattavuutta Mercedes PRO connectin tuotteilla ja palveluilla.1

Säästä joka viikko jopa 20 % työaikaa.

Aloita Mercedes PRO connectin käyttö nyt ja hyödynnä lisäaikaa2 arjessasi.

Useampia toimeksiantoja lyhemmässä ajassa – asiakkaamme ovat vakuuttuneita.

Asiakkaamme ovat innoissaan Mercedes PRO connectin mitattavista hyödyistä. Paranna sinäkin kalustosi käyttöastetta ja luotettavuutta!3

Ajopäiväkirjasi kirjoittaa nyt itse itseään.

Tutustu digitaalisen ajopäiväkirjan hyötyihin.

Uutta: tehokas ajotavan analyysi ajotyylin valvonnalla.

Uudella ”Ajotyylin valvonta” -palvelulla saat arviot koko kalustostasi ja vähennät kestävästi energia- ja seisonta-ajan kustannuksiasi.

Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Käytä tutustumistarjouksellamme Mercedes PRO connectia 12 kuukautta veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.4

1

Verkkokysely (12/2018). Tutkimuksen yhteensä 1 200 osallistujasta 160 ilmoitti käyttävänsä Mercedes PRO connect -palvelua ja 145 heistä (90,6 %) vahvisti Mercedes PROn tuovan heille kustannussäästöjä.

2

Verkkokysely (12/2018). Yhteensä 1 200 osallistujan tutkimuksessa 160 ilmoitti käyttävänsä Mercedes PRO connect -palvelua ja 153 heistä vahvisti Mercedes PRO:n säästävän heidän aikaansa. 105 Mercedes PRO connect -asiakasta (68,6 %) 153:sta ilmoitti Mercedes PRO connect -palvelun käytön säästävän aikaa vähintään 5–8 tuntia viikossa. Jos oletetaan, että viikossa on viisi kahdeksantuntista työpäivää (40 tunnin työviikot), määrä vastaa 20:tä prosenttia viikoittaisesta työajasta.

3

Mercedes PRO connect -verkkokysely (12/2018). Vastaus kysymykseen ”Mitä konkreettisia ja mitattavia hyötyjä Mercedes PRO connect -palvelun käytöstä on sinulle?”

4

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Mercedes PRO: verkottunut huoltomaailma yritystäsi varten.

Pakettiauto on yrityksesi tärkeimpiä työntekijöitä. Siksi työskentelemme Mercedes-Benz Vansilla väsymättä voidaksemme tarjota sinulle houkuttelevia tarjouksia – rahoituksesta huollon kautta aina päivittäiseen käyttöön asti.

Mercedes PRO1 kokoaa sinulle tärkeät tarjoukset ja palvelut yhdelle alustalle. Tavoitteemme on yhdistää tarpeesi ja kehittämämme tulevaisuuden teknologiat sekä integroida nämä älykkäästi päivittäiseen työhösi. Mercedes PRO käynnistyy Mercedes PRO connectin liitettävyys- ja ajokalustoratkaisuilla,2 ja sitä laajennetaan vaiheittain.

1

Mercedes PRO on saatavilla tietyissä maissa. Lisätietoja saat Mercedes-Benz-kauppiaaltasi.

2

Liitettävyys- ja ajokalustoratkaisu Mercedes PRO connect on saatavilla malleihin Vito, eVito, Sprinter, eSprinter ja V-sarja (MBUX). Mercedes PRO connect -palvelut ovat saatavana eVito-autoihin, jotka valmistetaan 03/2019 alkaen. Jos sinulla on kysyttävää Mercedes PRO connect -palveluiden saatavuudesta omaan autoosi, ota yhteyttä jälleenmyyjään.

Visiomme.

Visiomme: innovatiiviset palvelut, jotka muodostavat tulevaisuuden liiketoimintamallien perustan.

Mercedes PRO connect -ratkaisun tarjoamat edut.

Tee ajokalustopäällikköjesi ja kuljettajiesi jokapäiväisestä työstä helpompaa käyttämällä Mercedes PRO connectia1. Ammattimaiset liitettävyys- ja ajokalustoratkaisut yhdistävät yritykset autoihinsa ja voivat näin lisätä tehokkuutta ja tuottavuutta – liikkeen johdossa samoin kuin valvonnassa ja ajokalustonhallinnassa.
Yksinkertaistettu huoltojen suunnittelu

Yksinkertaistettu huoltojen suunnittelu.

Helpon merkkivalologiikan ansiosta ei suoritettavia huoltoja enää unohdeta.
Reaaliaikainen auton tila.

Reaaliaikainen auton tila.

Milloin tahansa haettavissa olevat ajoneuvotiedot selkeästi valmisteltuina auttavat käyttösuunnittelussa.
Tarpeettomien kustannusten välttäminen

Tarpeettomien kustannusten välttäminen.

Suoritettavat huollot suunnitellaan tehokkaasti ja seisonta-aikojen tarve vähenee.
1

Liitettävyys- ja ajokalustoratkaisu Mercedes PRO connect on saatavilla malleihin Vito, eVito, Sprinter, eSprinter ja V-sarja (MBUX). Mercedes PRO connect -palvelut ovat saatavana eVito-autoihin, jotka valmistetaan 03/2019 alkaen. Jos sinulla on kysyttävää Mercedes PRO connect -palveluiden saatavuudesta omaan autoosi, ota yhteyttä jälleenmyyjään.

Yleiskatsaus tarjoamistamme tuotteista.

Tarpeisiisi räätälöityjä: Mercedes PRO connect -lisäarvopaketit. Monipuoliset kalusto-, auto-, kuljettaja- ja sijaintisidonnaiset palvelut auttavat työnkulkujen tehostamisessa.

Mercedes PRO connect -ratkaisun ominaisuudet.

Tutustu tarkemmin Mercedes PRO connectin ominaisuuksiin, jotka mahdollistavat kalustopäälliköiden, kuljettajien ja autojen välisen viestinnän ja ennen kaikkea helpottavat sitä huomattavasti.

Näin aloitat Mercedes PRO connectin käytön.

Haluatko käyttää autossasi innovatiivista liitettävyyttä? Täältä löydät hyödyllisiä oppaita sekä kysymyksiä ja vastauksia Mercedes PRO connectin asennuksesta ja käytöstä.

Mercedes PRO Portal.

Aloita Mercedes PRO:n käyttö nyt ja tee liiketoiminnastasi entistä tehokkaampaa.

  • Tee liiketoiminnastasi nopeampaa ja helpompaa
  • Säilytä yleiskuva
  • Helppo ja intuitiivinen käyttö

Lorem Ipsum