Optimoitu tuki.

Auttaa sinua säästämään kustannuksia.

Mercedes PRO connect tarjoaa sinulle optimoidun tuen, jotta voit käyttää autoasi entistäkin taloudellisemmin. Huoltotyöt voidaan sen ansiosta suunnitella ajoissa ja suorittaa tehokkaammin. Näin pääset hyötymään auton maksimaalisesta käyttövalmiudesta. Jos siitä huolimatta satut tarvitsemaan tukea, saat nopeasti apua tien päällä.

Etusi yhdellä silmäyksellä.

Lyhyemmät seisonta-ajat.

Lyhyemmät seisonta-ajat.

 
Määräaikaishuoltojen ja kustannusten läpinäkyvyys.

Määräaikaishuoltojen ja kustannusten läpinäkyvyys.

 
Nopeaa ja kohdennettua apua.

Nopeaa ja kohdennettua apua. 

 

Pakettiin sisältyvät palvelut.

  1. Huoltojen ja korjausten hallinta

  2. Kolarien ja vikatilanteiden hallinta

  3. Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä

  4. Ohjelmistopäivitykset

1

Palvelu ”Huoltojen ja korjausten hallinta” on saatavana Euro-6c-moottoreilla varustettuihin Mercedes-Benz Vito -malleihin vain rajoitetusti (erääntyvistä korjauksista ilmoitetaan Mercedes-Benz-jälleenmyyjälle, erääntyvistä huolloista ei).

2

Palveluiden tarjonta yhdessä integroidun tiedonsiirtomoduulin kanssa riippuu matkapuhelinverkon tarjoajan verkon kattavuudesta.

3

Multimediajärjestelmien ja käyttöohjeiden päivitykset ovat saatavana vain 17,8 cm:n (7 tuuman) kosketusnäytöllä varustetun MBUX-multimediajärjestelmän tai 26 cm:n (10,25 tuuman) kosketusnäytöllä varustetun MBUX-multimediajärjestelmän yhteydessä.

4

Yleisten käyttöehtojen hyväksyminen aktivoi ohjelmistopäivitykset kaikille autoille.

Yhteensopivat mallit ja sovellukset.

Autot ja mallit

Sprinter 907, Sprinter 910, Vito 447 (alkaen 05/2019)

Ajoneuvon hallintatyökalu


Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Täydellinen tilaisuus tutustua Mercedes PRO connectin tehokkuuteen: varmista hintaetusi ja käytä tutustumistarjouksellamme Mercedes PRO connectia vuoden ajan veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum