Live Traffic Information.

Saavu perille ilman ruuhkia ja nopeasti.

Reaaliaikaiset liikennetiedot voivat lyhentää ajoaikoja merkittävästi, kun kuljettajat saapuvat perille mahdollisimman nopeasti ja ilman ruuhkia.

Etusi yhdellä silmäyksellä.

Reaaliaikaiset liikennetiedot.

Reaaliaikaiset liikennetiedot.

 
Vältä ruuhkat.

Vältä ruuhkat.

 
Luotettavat saapumisajat.

Luotettavat saapumisajat.

 

Pakettiin sisältyvät palvelut.

  1. Live Traffic Information

1

Saatavilla vain koodien Audio 40 (EA4) ja Live Traffic Information (EY2) yhteydessä.

Yhteensopivat mallit ja sovellukset.

Autot ja mallit

 

Vito 447 (alkaen 07/2020)1

Ajoneuvohallintatyökalu

Mercedes PRO connect App
1

Saatavilla vain koodien Audio 40 (EA4) ja Live Traffic Information (EY2) yhteydessä.

Yksityiskohtaisia tietoja autoosi saatavilla olevista palveluista on täällä: Mercedes PRO connect -palveluiden yhteenveto.

Tutustumistarjouksemme: kokeile vuosi veloituksetta!

Täydellinen tilaisuus tutustua Mercedes PRO connectin tehokkuuteen: varmista hintaetusi ja käytä tutustumistarjouksellamme Mercedes PRO connectia vuosi veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum