Parannettu navigointi.

Pääset nopeammin perille kaikilla tarvittavilla tiedoilla.

Mercedes PRO connect -palvelun ”Parannettu navigointi, perustaso” mukana saat autosi multimediajärjestelmään digitaaliset palvelut, jotka tarjoavat kaikki ennakoivaan ja miellyttävämpään ajoon tarvittavat olennaiset tiedot. Reaaliaikaiset liikennetiedot, aina ajantasaiset karttatiedot sekä erilaiset multimedia- ja navigointitoiminnot, auttavat löytämään sillä hetkellä parhaan reitin.

Etusi yhdellä silmäyksellä.

Fahrtziele direkt ins Fahrzeug senden

Lähetä määränpäät suoraan autoon.

 
Dynamische Routenführung

Dynaaminen reittiohjaus.

 
Immer aktuelles Kartenmaterial

Aina ajantasainen karttamateriaali.

 

Pakettiin sisältyvät palvelut.

  1. Live Traffic Information sisältäen toiminnon Car-to-X-Communication

  2. Online-karttapäivitys

  3. Multimediatoiminnot

  4. Navigointitoiminnot sisältäen Send2Car-toiminnon

1

Karttoja ei voi päivittää verkossa sellaisten autojen osalta, joissa kartat ovat olleet päivittämättä useiden kuukausien ajan, erityisesti jos palvelu on ollut poissa käytöstä, sytytysvirta ei ole ollut päällä riittävän kauan tai koska riittävää mobiiliyhteyttä ei ole ollut. Tässä tapauksessa on suoritettava manuaalinen karttapäivitys USB-tikulla tai Mercedes-Benz-korjaamon tekemänä. Lisätietoja on Mercedes PRO Portalissa.

2

Tämä edellyttää suurempaa tiedonsiirtomäärää ”Internet autossa” -palvelun välityksellä. Lisätiedonsiirtomäärän voit ostaa mobiiliverkko-operaattorilta. ”Internet autossa” -palvelu on saatavana valituissa maissa. Lisätietoja saat Mercedes-Benz-kauppiaaltasi.

3

Palvelu ”Parannettu navigointi” on saatavilla V-sarjaan alkaen 03/2020 vain koodin ”Navigointi plus” (EX8) yhteydessä.

4

Navigointitoiminnot-palvelu on saatavilla rajoitetusti markkina-alueesta riippuen.

5

Tämä toiminto on saatavilla Sprinteriin 06/2020 asti.

6

Kun lähetetään paikkatieto ”Send2Car”-toiminnolla, on mahdollista, että tietyissä olosuhteissa autossa näytetään joillakin alueellisilla kohdekoordinaateilla sama tai samankaltainen kohdeosoite.

Yhteensopivat mallit ja sovellukset.

Autot ja mallit

Sprinter 907, Sprinter 910, V-sarja 447 (alkaen 03/2020)

Ajoneuvohallintatyökalu

MBUX-multimediajärjestelmä
Yksityiskohtaisia tietoja autoosi saatavilla olevista palveluista löydät täältä: Mercedes PRO connect -palveluiden yhteenveto.

Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Täydellinen tilaisuus tutustua Mercedes PRO connectin tehokkuuteen: varmista hintaetusi ja käytä tutustumistarjouksellamme Mercedes PRO connectia vuosi veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lisätietoa Mercedes PRO -ratkaisusta.

Lorem Ipsum