Tehokas ajotavan analyysi.

Vähennä polttoaine- ja seisonta-ajan kustannuksiasi kestävästi.

Palvelun ”Tehokas ajotavan analyysi” tarjoamien merkityksellisten tietojen avulla on mahdollista optimoida ajotapaa kulumisen sekä polttonesteen ja energian kulutuksen suhteen. Lisäksi optimoitu ajokäyttäytyminen minimoi onnettomuuksien määrän ja sen myötä seisonta-ajat lyhenevät. Tuloksena on kustannusten säästö ja taloudellinen ajo ajokalustolla.1

1

Palvelut ”Eco-Monitor” ja ”Ajotavan analyysi” ovat saatavana Mercedes-Benz Vitoon vain Euro-6d-TEMP-moottoreiden yhteydessä.

Etusi yhdellä silmäyksellä.

Alhaisemmat polttoainekustannukset.
Alhaisemmat polttoainekustannukset.
 
Parantaa tietoisuutta taloudellisesta ajosta.
Parantaa tietoisuutta taloudellisesta ajosta.
 
Tiedot selkeästi saatavilla.
Tiedot selkeästi saatavilla.
 

Pakettiin sisältyvät palvelut.

  1. Eco-Monitor

  2. Ajotavan analyysi

1

Palvelut ”Eco-Monitor” ja ”Ajotyylin analyysi” ovat saatavana Mercedes-Benz Vitoon vain Euro-6d-TEMP-moottoreiden yhteydessä.

Yhteensopivat mallit ja sovellukset.

Autot ja mallit

Sprinter 907, Sprinter 910, Vito 447 (alkaen 05/2019)

Ajoneuvon hallintatyökalu
Mercedes PRO connect App

Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Varmista uuden asiakkaan etusi ja käytä tutustumistarjouksella ”Digitaalinen kalustoratkaisu” tuotetta ”Tehokas ajotavan analyysi,” ja monia muita tuotteita ja palveluita vuoden ajan veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum