Ajoneuvon dataliitäntä.

Liitäntä tärkeimpiin autotietoihin.

Auton dataliitännän ansiosta voit integroida Mercedes-Benz -pakettiautosi olemassa olevaan kolmannen osapuolen kalustonhallintajärjestelmään, jolloin voit aina seurata koko ajokalustoasi.

Etusi yhdellä silmäyksellä.

Integroi Mercedes-Benz -autot omaan järjestelmääsi.

Integroi Mercedes-Benz -autot omaan järjestelmääsi.

 

Kokonaiskuva ajokalustostasi.

Kokonaiskuva ajokalustostasi.

 

Kattavat tiedot.

Kattavat tiedot.

 

Pakettiin sisältyvät palvelut.

  1. Ajoneuvon dataliitäntä

1

”Parannetun navigoinnin” palvelu on saatavana vain 17,8 cm:n (7 tuuman) kosketusnäytöllä ja navigoinnilla (tai multimediapalveluille tarkoitetulla satelliittiradiolla) varustetun multimediajärjestelmän tai 26 cm:n (10,25 tuuman) kosketusnäytöllä varustetun MBUX-multimediajärjestelmän kanssa.

Yhteensopivat mallit ja sovellukset.

Autot ja mallit

Sprinter 907, Sprinter 910, Vito 447 (alkaen 05/2019)

Mercedes PRO connect App

Aloita nyt ja kokeile veloituksetta!

Varmista uuden asiakkaan etusi ja käytä tutustumistarjouksellamme ”Dataliitäntä” Mercedes PRO connectin tuotetta ”Ajoneuvon dataliitäntä” vuoden ajan veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum