Autotietoliitäntä.

Liitäntä tärkeimpiin autotietoihin.

Auton dataliitännän ansiosta voit integroida Mercedes-Benz-pakettiautosi olemassa olevaan kolmannen osapuolen kalustonhallintajärjestelmään, jolloin voit aina seurata koko ajokalustoasi.

Etusi yhdellä silmäyksellä.

Integroi Mercedes-Benz -autot omaan järjestelmääsi.

Integroi Mercedes-Benz -autot omaan järjestelmääsi.

 

Kokonaiskuva ajokalustostasi.

Kokonaiskuva ajokalustostasi.

 

Kattavat tiedot.

Kattavat tiedot.

 

Näin se tapahtuu: autotietoliitäntä.

Näin integroit Mercedes-Benz-pakettiautot kalustonhallintaratkaisuusi.

Pakettiin sisältyvät palvelut.

  1. Ajoneuvon dataliitäntä

1

Mercedes PRO connect -palvelut ovat saatavana eVito-autoihin, jotka on valmistettu alkaen 03/2019. Ota yhteyttä jälleenmyyjään, jos sinulla on kysymyksiä Mercedes PRO connect -palveluiden saatavuudesta omaan eVito-autoosi.

Yhteensopivat mallit ja sovellukset.

Autot ja mallit

Sprinter 907, Sprinter 910, Vito 447 (alkaen 05/2019), V-sarja 447 (03/2020 alkaen), eVito 447 (03/2019), eSprinter 910

Mercedes PRO connect App
Yksityiskohtaisia tietoja autoosi saatavilla olevista palveluista löydät täältä: Mercedes PRO connect -palveluiden yhteenveto.

Aloita nyt ja kokeile veloituksetta!

Varmista uuden asiakkaan etusi ja käytä tutustumistarjouksellamme ”Dataliitäntä” Mercedes PRO connectin tuotetta ”Ajoneuvon dataliitäntä” vuoden ajan veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum