Mercedes-Benz -pakettiautojen dataliitännät.

Tuo Mercedes-Benz -pakettiautot jokaiseen kalustonhallintajärjestelmään.

Tarjontamme.

Ratkaisu, kun haluat liittää Mercedes-Benz-kalustosi nykyiseen järjestelmään. Asianmukaiset tiedot siirretään kalustonhallintajärjestelmääsi. Näin voit hallinnoida koko kalustoa selkeästi yhdestä ympäristöstä käsin.

Ajoneuvon dataliitäntä.

Rajapinta Mercedes-Benz -pakettiautojesi kaikkia ajoneuvotietoja varten.

Ajoneuvon dataliitäntä light.

Rajapinta Mercedes-Benz -pakettiautojesi ajoneuvo- ja sijaintitietoja varten.

Näin se tapahtuu: Mercedes-Benz-pakettiautojen dataliitännät.

Näin lisäät Mercedes-Benz-pakettiautosi nykyiseen kalustonhallintajärjestelmääsi.

Mercedes PRO connect -ratkaisun osat.

Tutustu tarkemmin Mercedes PRO connectin osiin, jotka mahdollistavat kalustopäälliköiden, kuljettajien ja autojen välisen viestinnän ja ennen kaikkea helpottavat sitä huomattavasti.

Aloita nyt ja kokeile veloituksetta!

Varmista uuden asiakkaan etusi ja käytä tutustumistarjouksellamme ”Dataliitäntä” Mercedes PRO connectin tuotetta ”Ajoneuvon dataliitäntä” vuoden ajan veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum