Hoitaa arjen haasteet: Citan tila-auto yksityiskäyttöön.

Citan tila-auto: enemmän tilaa. Enemmän hauskanpitoa. Enemmän kokemuksia.

Konfiguraattori

Citan tila-auto: Se tietää, mikä elämässä on tärkeää.

Arkeen ja vapaa-aikaan kuuluu mitä erilaisimpia tehtäviä – Citan tila-autossa on niihin älykäs ratkaisu: jopa seitsemän istumapaikkaa1, kaksi koripituutta, monipuolinen tilakonsepti ja yksilölliset varusteluvaihtoehdot.

Kulutus, joka alkaa 4,3 litrasta/100 km2, sekä BlueEfficiency-tekniikka3 säästävät budjettiasi ja ympäristöä. Pitkät, jopa 40 000 kilometrin huoltovälit osoittavat, kuinka säästäväinen ja luotettava se on. Ja jotta matkanteko on turvallista, olemme vielä lisänneet Citan-pakettiin Adaptive ESP® -toiminnon arvokkailla lisätoiminnoilla, kaikissa tilanteissa tehokkaat jarrut ja jopa kuusi turvatyynyä.

Miellyttävien istuimien, erillispyöräripustuksella varustetun hienoviritetyn alustan sekä lisävarusteisen kaksoiskytkinvaihteiston 6G-DCT4 ansiosta Citanilla ajaa erittäin mukavasti, dynaamisesti ja ketterästi. Esimerkillistä on myös sen muunneltavuus, kuten toisen takaistuinrivin kaksi erillisistuinta, joilla autosta tulee seitsemänpaikkainen5. Tai takatilan käännettävät selkänojat, joiden ansiosta saat käden käänteessä luotua suuren tavaratilan.

Citanissa on kaikki, mitä kompaktilta Mercedes-Tourer-mallilta sopii odottaakin. Vakuutu sen eduista itse ja tule koeajolle. Mercedes-Benz Vans. Born to run.

1

Saatavilla vain malliin Citan Tourer 111 CDI extrapitkä yhdistettynä henkilöautorekisteröintiin (M1) [Citan Tourer 111 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä kuusivaihteiseen käsivaihteistoon ja henkilöautorekisteröintiin (M1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 4,9–4,8/4,3–4,2/4,5–4,4 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 119–115 g/km [*]; teholuokka: A. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta].

2

Citan Tourer 108 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä 5-vaihteiseen käsivaihteistoon ja henkilöautorekisteröintiin (M1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 119–112 g/km [*]; teholuokka: B–A. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.

3

BlueEfficiency-paketti kuuluu vakiovarustukseen kaikkien moottorivaihtoehtojen ja pituuksien yhteydessä. Se ei kuitenkaan ole saatavilla yhdessä kaksoiskytkentävaihteiston 6G-DCT kanssa.

4

Kaksoiskytkentävaihteisto 6G-DCT on saatavilla lisävarusteena malliin Citan 112 [Citan Tourer 112 ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä kuusivaihteiseen käsivaihteistoon ja henkilöautorekisteröintiin (M1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 7,4–7,3/5,8–5,6/6,4–6,2 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 143–140 g/km [*]. Teholuokka: C] sekä malliin Citan 112 [Citan Tourer 112 ilman BlueEfficiency-pakettia yhdistettynä 6G-DCT-vaihteistoon ja henkilöautorekisteröintiin (M1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 147–144 g/km [*]. Teholuokka: C]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.

5

Saatavilla vain malliin Citan Tourer 111 CDI [Citan Tourer 111 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä kuusivaihteiseen käsivaihteistoon ja henkilöautorekisteröintiin (M1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 4,9–4,8/4,3–4,2/4,5–4,4 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 119–115 g/km; teholuokka: A. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.][*] extrapitkä henkilöautorekisteröinnillä (M1).

Kohokohdat.

Ketterästi liikkeellä seitsemän hengen porukassa.

Miellyttävä Tourer kaikille, joilla on suuria suunnitelmia.

Citan Tourer on mukava pienpakettiauto, jossa on jopa seitsemän istumapaikkaa. Citan Tourerin pitkään malliin kuuluvat kuljettajan ja etumatkustajan istuimet sekä takatilan kolmenistuttava penkkirivi. Extrapitkään malliin asennetaan näiden lisäksi kaksi erillisistuinta toiselle takaistuinriville. Lisäksi Citan Tourer ihastuttaa monilla käytännöllisillä säilytystiloillaan, joiden tilavuus on yhteensä jopa 77 litraa.

Mercedes-Benzille tyypillistä istumamukavuutta – myös matkustamossa.

Mukavat istumapaikat jopa seitsemälle hengelle.

Matkanteko on mukavaa myös Citan Tourerin matkustamossa: kolmenistuttava penkki vakuuttaa kolmella pääntuella, joiden korkeutta voi säätää, sekä kolmipisteturvavöillä kaikilla kolmella paikalla. Jos tarvitaan lisää tavaratilaa suurten esineiden kuljetusta varten, penkki voidaan kääntää osissa 1/3 ja 2/3. Näin Citan Tourerin joustavat kuormausmahdollisuudet voidaan hyödyntää kokonaan.

Citan Tourerin extrapitkässä mallissa on tilaa jopa seitsemälle hengelle. Matkustamon toisen takaistuinrivin vasemmalla ja oikealla puolella olevat kaksi erillisistuinta kuuluvat jo vakiovarustukseen. Niitä voi siirtää pituussuunnassa jopa 13 cm, niissä on pääntuet, joiden korkeutta voi säätää, sekä kolmipisteturvavyöt. Selkänojat ovat käännettäviä ja lisäksi koko istuin on taitettavissa kasaan ja irrotettavissa, jos tarvitaan lisää tavaratilaa.

Lisävarusteet sisätilapaketit.

Lukuisia houkuttelevia lisävarusteita.

* Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten mukaisessa mittausajossa. Kyseessä ovat "mitatut NEDC-pohjaiset CO2-päästöarvot" täytäntöönpanoasetuksen (EU) 2017/1152 2 artiklan 2 kohdan tai (EU) 2017/1153 mukaisesti. Polttonesteenkulutusarvot on laskettu näiden arvojen perusteella. Käytettäviä testimenettelytapoja koskevien lakimuutosten vuoksi auton rekisteröintiä varten ja mahdollisesti autoveroa varten tarvittavaan auton vaatimustenmukaisuustodistukseen voitu merkitä korkeampia arvoja. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, eivätkä ne ole osa tarjousta, vaan tiedot on tarkoitettu ainoastaan vertailuun erilaisten autotyyppien välillä.