Konepellin alla: Citan Mixton tekniset tiedot, mitat ja painot.

Mitat ja painot.

Auton pituus
Sallittu kokonaismassa [zGG]

Ajodynamiikkaa ja taloudellisuutta. Kestävään ajonautintoon.

Muihin verrattuna vahvavetoinen ja taloudellinen.

Citan Mixton moottorivalikoima koostuu nelisylinterisestä dieselmoottorista kahdessa teholuokassa. Kahta moottorivaihtoehtoa leimaa niiden voimakas vääntömomenttikäyrä, ja ne on varustettu kulutusta vähentävällä BlueEfficiency-tekniikalla.

Moottorit ja kulutusarvot.

Autotyyppi

* Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten mukaisessa mittausajossa. Kyseessä ovat "mitatut NEDC-pohjaiset CO2-päästöarvot" täytäntöönpanoasetuksen (EU) 2017/1152 2 artiklan 2 kohdan mukaisesti. Polttonesteenkulutusarvot on laskettu näiden arvojen perusteella. Käytettäviä testimenettelytapoja koskevien lakimuutosten vuoksi auton rekisteröintiä varten ja mahdollisesti autoveroa varten tarvittavaan auton vaatimustenmukaisuustodistukseen voitu merkitä korkeampia arvoja. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, eivätkä ne ole osa tarjousta, vaan tiedot on tarkoitettu ainoastaan vertailuun erilaisten autotyyppien välillä.

Lisätietoa uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO2-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa, uusien henkilöautojen polttonesteen kulutusta, CO2-päästöjä ja sähkönkulutusta koskevassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista uusien autojen myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).