Uusi Sprinter huolettomasti valmiina ajoon.

Etusi jopa 4780€.

Rajoitettuun varastoerään uusia Sprintereitä saat nyt käytännölliset ja huolettomat kaupanpäälliset.

 

Nyt rajoitettuun varastoerään* uusia Mercedes-Benz Sprinter pakettiautoja nopean toimituksen lisäksi kaupan päälle 4780 euron arvoiset huolettomat kaupanpäälliset:

  • Talvirenkaat vanteineen
  • Tavaratilan vanerointi
  • Huolenpitosopimus kahdeksi vuodeksi 

 

Uusi Sprinter-umpipakettiautomallisto alk. 39 991,54 €  (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €) CO₂-päästöillä 202 g/km. Uuden Sprinter-malliston CO₂-päästöt 178-233 g/km.
Tarjouskampanja voimassa 28.2.2019 asti ja koskee vain varastoautoja. Etu laskettu A3-mallin mukaan. Etu sisältää talvirenkaat vanteineen, seinien ja lattian vaneroinnin sekä Huolenpitosopimuksen kahdeksi vuodeksi. Huolenpitosopimus ajosuoritteella 30 tkm/vuosi. Ajotietokoneen kieli: suomi. Kuvan auto lisävarustein.

Uusi Sprinter. Se on sinulle tehty.

Monipuolisesta Sprinter -pakettiautovalikoimastamme löydät aina oikean vaihtoehdon kuljetustehtävääsi. Lisäksi uusi Sprinter näyttää niin hyvältä, että se erottuu joukosta positiivisesti.

Ennakoitavuutta Huolenpitosopimuksella.

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus on turvallinen ja riskitön ratkaisu, kun haluat huolehtia uuden Mercedes-Benz pakettiautosi kunnosta nyt ja tulevaisuudessa. Huolenpitosopimus turvaa ajoneuvosi ja liiketoimintasi jatkuvan toiminnan. Voit ennakoida ajoneuvon ylläpitokulut sentilleen, jolloin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.