Valmis kokemaan jännittäviä päivä. Ja öitä.

Raivaavat tiensä tavallisilta poluilta ja löytävät uusia reittejä. Nauti riippumattomuuden tunteesta suurissa V-sarjan ja Marco Polon autoissa.

V-sarja ja Marco Polo


Pakattu täyteen elämää.

V-sarja ja Marco Polo


Pakattu täyteen elämää.

Marco Polo Outdoor
Mercedes-Benz V-sarja ja Marco Polo: Pakattu täyteen elämää
Katso uudelleen

Viikonloppuun mahtuu niin paljon. V-sarja ja Marco Polo tekevät vapaa-ajan ajoista hauskoja eivätkä hyydy erikoisimmista kohteista huolimatta.

Suuriluokkainen seikkailu.

Ajo V-sarjan autolla.

Suuriluokkainen seikkailu.

Pysyt aina seikkailun polulla – ajoitpa sitten kaupungissa tai luonnossa. V-sarjassa on nimittäin tilaa ystäville ja perheelle. Sillä ei ole vain tilava auton sisätila, vaan myös tyylikäs ja suuri ulkopuoli. Todellinen nähtävyys tila-autojen keskuudessa. Ja koska uusi kokemus voi odottaa jo seuraavan mutkan takana, V-sarjan jopa kahdeksalle hengelle tarkoitetut autot vievät eteenpäin hauskalla ja urheilullisella tavalla. Näin elämästä tulee kokemusrikasta.

Seuraava pysäkki: kauneusunet.

Ajo Marco Polo -autolla.

Seuraava pysäkki: kauneusunet.

Tyylikäs parannus vapaa-ajan seikkailuille: Marco Polo. Tämä matkailuauto ei hyydy pitkän ja tapahtumarikkaan päivänkään päätteeksi. Se mahdollistaa käden käänteessä jopa neljälle hengelle nukkumatilat ja tarjoaa korkealaatuisten varusteuidensa ansiosta välitöntä mukavuutta. Tällöin ei pelkästään nostokatto kohoa korkeuksiin, vaan myös seikkailijan mieli. Marco Polossa tarkoin viimeistelty sisätila kohtaa esteettömän vapauden ja henkilöauton mukavuuden, mikä houkuttelee uusiin seikkailuihin. Riippumattomuus voi olla niin tylikästä.